Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" U19 стартував у чемпіонаті з поразки
14:39
"Минай" U19 стартував у чемпіонаті з поразки
Команда Владислава Микуляка поступилась у гостьовому поєдинку "Олександрії".

   
У новому сезоні керівництво закарпатського клубу вирішило зробити ставку на свою найуспішнішу вікову групу 2006 р.н., яка мала б грати зараз у чемпіонаті U17. Однак ДЮФЛУ не відновили змагання, тому 16-річні футболісти отримали можливість зіграти у чемпіонаті юнацьких команд U19. Тож у заявці молодіжки минайців близько 60% складають гравці 2006 р.н. (ще одна статистична цифра - 60% у заявці це місцеві футболісти)

Перший тур вони пропускали, через перенесення гри і стартували виїзним поєдинком із Олександрією у Києві на стадіоні Олімпійського коледжу ім. І. Піддубного.

Підопічні Микуляка та Балажинця не зуміли стримати стартовий натиск суперника і пропустили вже в дебюті поєдинку. А до завершення першої половини гри рахунок став розгромним 4:0.

У другому таймі закарпатці дещо вирівняли гру і вже мали кілька нагод забити. Так на 83-ій хвилині зіграла березнянська зв'язка гравців - 15-річний Калінець віддав зліва у центр штрафної, звідки 16-річний Караман поцілив у праву дев'ятку - 4:1. 

Перспективні виходи на ворота не реалізували Диянчук та Шефель.


Олександрія U19 - Минай U19 4:1

Голи: Андрейчук, 3, 32 Давиденко, 14, 45+2 - Караман, 83.

Минай: Савченко Владислав - Авраменко Олексій, Махінка Денис-Павло (К), Цибик Валентин, Лаптєв Олександр (Штефанюк Віталій, 46) - Диянчук Дмитро, Волошин Євгеній, Дурдас Андрій (Караман Ярослав, 74), Кроликов Максим (Калінець Ерік, 35), Каганець Юрій (Шефель Дмитро, 74) - Сафаров Сергій (Попович Назар, 68).
Запасні: Росул Максим, Кецук Андрій.
Тренер - Владислав Микуляк.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 437 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: