Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" U19 зіграв внічию з "Зорею"
22:46
"Минай" U19 зіграв внічию з "Зорею"
Наші юнаки з U-19 здобули перші очки вдома. З досвідченою «Зорею» зіграли 0:0.

До цього часу 19-річні хлопці завоювали всі залікові бали на виїзді – перемагали «Олімпік», грали внічию з «Колосом» та «Десною».

Гра з однолітками «Зорі» в неділю, 29 листопада, на «Минаї» виявилася досить складною. До того ж вмішалася погода: другий день поспіль в Ужгороді йшов снігопад, який не сприяв оптимальному газону.

Початок гри був за гостями: вони більше володіли м’ячом та високо пресингували «минайців». Проте наша команда вистояла, відбила натиск і зуміла перевести гру від своєї штрафної та зосередити її в центрі поля. В цьому матчі гра йшла за кожен м’яч, тому було багато боротьби та єдиноборств.

У другому таймі підопічні Івана Кульчицького перебудувалися та стали гостріше грати в атаці. Було декілька хороших моментів, але із завершенням виникли проблеми. Атакувала і «Зоря», проте наші юнаки дуже грамотно діяли в обороні: переривали чужі атаки як на підступах до штрафної, так і в останній третині поля.

За такої гри голів не було, тому у підсумку зафіксували логічну нульову нічию.

У підсумку перші домашні очки у останньому домашньому матчі в календарному році. Здобуваємо 6 заліковий пункт і зміцнюємо свою 12 сходинку в чемпіонаті України.

Наступну гру U-19 проведе в Києві 5 листопада із донецьким «Шахтарем».


«Минай» U-19 – «Зоря» U-19 0:0

«Минай» U-19: Кашка, Скиба, Дяк, Махінка, Кашперук (Бакша, 71), Скибінський, Хомутовський, Марків (Карп’як, 74), Бистрицький (Ганич, 76), Дурдас, Чорний (Древаль, 86)

«Зоря» U-19: Сапутін, Товкач, Мельник, Басовський, Єлець, Нагойний, Сербінов, Сміян, Яриш (Меленчук), Нерух, Лєгостаєв (Спотаренко)
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 375 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: