Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" у Довгому забив десять голів
12:33
"Минай" у Довгому забив десять голів
​У Довгому місцева команда не зуміла втримати натиску футболістів «Минаю».

Як підсумок, 9 голів влетіли у ворота «Боржави». При чому, м’ячі на будь який смак! Лишень з цього поєдинку спокійно можна складати цілий хід-парад найкрасивіших голів з дальніх дистанцій.
 
Тренер команди гостей Микола Гібалюк вже вкотре вирішив не змінювати переможний стартовий склад. Проте вже зовсім скоро (на 22 хвилині) наставнику, все ж, довелось вносити корективи у побудову футболістів на полі. Причиною цього стало пошкодження оборонця Віктора Чумака, якого замінив Євген Костик. Останній вийшов грати центральним нападником, а місце в захисті зайняв Микола Гібалюк.
 
Щоправда передували цим подіям два голи у виконанні тих таки «минайців». На 4 хвилині після подачі з кутового відзначився Артем Пустовіт, а ще через три хвилини Владислав Микуляк подвоїв перевагу. Зробив він це у ефектному стилі – дальній удар з непередбаченою траєкторією змусив кіпера витягати м’яча вже з сітки воріт.
 
На 33 хвилині Євген Мирончук показав, що вміє не гірше пробивати з-за меж штрафної. Удар у лівий від кіпера кут – і це 0:3.
 
Четвертий м’яч у ворота «Боржави» забив не хто інший як екс-гравець команди господарів Михайло Чедрик. Щоправда, продемонстрував повагу до колишньої команди не святкуючи гол. Подача з лівого флангу у штрафний майданчик, де Чедрик на другому поверсі випередив голкіпера.
 
Ближче до завершення тайму футболісти «Боржави» спромоглися відквитати один м’яч. Однак неабияк посприяли цьому дії не самих гравців господарів, а дотик захисника «минайців» Едуарда Дзьоби, який зрізав ігровий снаряд в власні ворота – 1:4.
 
У таймі другому футболісти «Минаю» навіть і не думали скидати обертів. Стрімкі атаки переважно доходили до свого логічного завершення, себто удару по воротах, а періодично – й до чергового голу. На 58 хвилині ще на один вражаючий шедевр спромігся Михайло Чедрик. Удар полетів у самісіньку дев’ятку – 1:5.
 
Через десять хвилин інший екс-гравець «Боржави» Євген Костик зумів заштовхнути м’яч у ворота. Після прострілу у флангу досвідчений Костик вже у падінні вколотив шостий гол.
 
Пройшло буквально дві хвилини як уболівальникам знову довелось нарікати на своїх футболістів. Цього разу слово взяв Микола Гібалюк. Майстерно виконаний стандарт неподалік штрафного майданчика – це 1:7.
 
Згодом відзначився Михайло Дудаш – удар низом, з який не впорався воротар – 1:8. А під завершення зустрічі останній цвях вбив Ігор Вагін. Ще один шедевральний гол у виконанні команди «Минаю». Дальній постріл вкотре зняв павутинку з дев’ятки воріт кіпера.
 
Впевнена перемога підопічних Гібалюка, яка не тільки забезпечила чергові три пункти, але й суттєво покращила показник різниці забитих/пропущених м'ячів. Тішить також факт, що ФК «Минай» відгрузив у ворота суперника найбільше м'ячів у турі, а розгромів у цю суботу, повірте, вистачало.

Арбітр: Вадим Запрутняк
Асистенти: Вадим Бабич, Юрій Шимон
Делегат: Василь Козик

 Стадіон «Боржава» Довге, 200 глядачів, 29 С

«Боржава» ― «Минай» 1:9

Голи: Пустовіт 4, Микуляк 7, Мирончук 33, Чедрик 39, 58, Дзьоба 43 (автогол), Костик 68, Гібалюк 70, Дудаш 76, Вагін 86
 
«Боржава»: Михайло Погайда (Василь Кертис 75), Ярослав Батрин, Іван Штефко, Іван Буру, Віталій Сурмач, Віктор Ганчич (Дмитро Корячок 46), Ярослав Шандра (Василь Шандра 87), Михайло Батрин (Роман Бобир 68), Василь Урста, Ярослав Кертис, Віктор Ловга
На заміні: Юрій Кузьма, Назарій Цісельський
Тренер: Василь Фірка
 
«Минай»: Юрій Погоріляк (Владислав Хмельовський 56), Едуард Дзьоба (Владислав Варцаба 80), Віктор Чумак (Євген Костик 22), Артем Пустовіт, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Микола Гібалюк, Євген Мирончук (Олександр Зубанич 66), Владислав Микуляк (Яромир Лобода 46), Констянтин Багрій (Михайло Дудаш 66), Михайло Чедрик (Олександр Назаренко 66)
Тренер: Микола Гібалюк
 
ПопередженіЯрослав Батрин - Вагін.  
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1594 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: