Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" у контрольній грі поступився словацькому "Партизану"
16:50
"Минай" у контрольній грі поступився словацькому "Партизану"
2 лютого «Минай» зіграв не тільки свій перший товариський матч у рамках підготовчих зборів, а й провів першу гру в Європі.

Місцем такої історичної події для клуба став словацький Бардейов, а спаринг-партнером – місцевий ФК «Партизан» із другої за силою ліги країни.
 
На жаль, успішним цей вояж для «минайців» не назвеш. Принаймні, якщо враховувати результат. Команда Ігоря Харьковщенка поступилася з рахунком 0:3. Проте впадати у відчай не слід. Адже у цьому виїзному матчі «минайці» здобули важливу ігрову практику та неоціненний досвід ігор з клубами з іншої країни.
 
До того ж, слід враховувати об’єктивні причини. «Минайці» тільки вчора завершили перший тренувальний збір: команда два тижні інтенсивно набирала форму через щоденні важкі фізичні навантаження. Зрозуміло, що після такого гравці свіжими на полі не виглядатимуть.
 
Також не варто забувати, що остання гра «Минаю» була аж 10 листопада, тому відсутність ігрового тонусу далася взнаки.
 
Окрім того, команда грала у експериментальному складі. Наразі у клубі є чимало новачків, які перебувають на перегляді. І у них була можливість сьогодні зіграти, тому склад бойовим назвати важко.
 
Тим не менше, «Минай» пробував грати у свою звичну гру із контролем м’яча. Закарпатці діяли не агресивно – про це просив перед грою головний наставник Ігор Харьковщенко. Все-таки, гра товариська і попереду ще важливі збори.
 
Словаки же навпаки були більш налаштовані на перемогу і грали доволі агресивно. Варто відзначити, що «Партизан» цим матчем якраз завершував свій підготовчий збір – у них відновлюється чемпіонат наступного тижня. Тому з ігровою практикою проблем не було. Завдяки цьому «Партизан» зумів застосувати активний пресинг та витиснули максимум із своїх моментів. І до 20-ої хвилини першого тайму забили двічі.
 
«Минайці» ж теж мали моменти. Зокрема, Анатолій Нурієв з 7 метрів потрапив у поперечину. Хороший момент мав Олексій Шпак, декілька спроб були у Владислава Микуляка.
 
Проте відзначитися у Бардейові закарпатській команді не вдалося, натомість в кінці гри пропустили ще один м’яч.
 
Тим не менше, «минайці» непогано попрацювали у першій товариській грі. Тренерський штаб отримав цінну інформацію – ще раз переглянули у справі потенційних новачків, перевірили готовність футболістів, напрацювали певні звязки.
 
Цього ж дня «минайці» відправилися додому. Попереду пару днів відпочинку і знову тренування. З 14 лютого команда планує відправитися в Івано-Франківськ, де візьме участь у цікавому турнірі. Про нього – читайте згодом на нашому сайті та на клубних соцмережах.
 
 
«Партизан» (Бардейов, Словаччина) – «Минай» 3:0
 
Голи: Белунек, 12 (1:0), Городнік, 21 (2:0), Сташко, 90 (3:0)
 
«Партизан»: Гмітер, Березни, Рочеу, Белунек, Кіца, Мічерда, Кловеко, Керестеш, Ліптак, Милунович, Городнік.
Вийшли на заміну: Чікош, Грохоль, Сташко, Сташура, Луканін
 
«Минай»: Попович, Беца, Смокоровський, Гавриленко, гравець на перегляді, Минайленко, Лобода, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Нурієв, Микуляк.
Вийшли на заміну: Федак, Стасюк, Капустей, Вагін, Шпак
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 926 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Євген  
0
Чому ліва? Кроме тих шо на перегляді всі досить відомі в нас прізвища не останнього калібру. Нема хіба звичного Гегедоша в атаці й Пиняшка в півзахисті, а остальні ті, що й були. Кобіна нема, так ви ж його банили тут і в хвіст і в гриву)))

1 Віола  
0
Минай по складу - взагалі "ліва" команда...

الاسم *:
Email *:
كود *: