Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" у Кубку України оминув "Миколаїв" (ФОТО)
21:01
"Минай" у Кубку України оминув "Миколаїв" (ФОТО)
Ужгородська команда у ефектному стилі перемогла першолігового суперника.

Цей матч для минайців носив дуже важливий статус, можна сказати один з головних цієї осені. Ігор Харковщенко провів лише одну зміну у стартовому складі, у порівнянні з крайньою грою з Калушем, Кобін зайняв місце центрального захисника, замість Образцова, а Нурієв повернувся у старт. У миколаївців з перших хвилин вийшов напіврезервний склад, а троє гравців взагалі вперше вийшли за основу (Швець, Петров та Кушніренко).

Минай, не зважаючи на статус суперника, захопив контроль не лише над м’ячем, а і над грою в цілому. Проте до середини першого тайму господарі можуть занести собі в актив хіба удари Гегедоша та Гавриленка повз рамку. Та вже на 28-ій хвилині біло-голубі організовують швидку багатоходівку на завершенні якої Кополовець забиває з семи метрів, але лайнсмен фіксує положення поза грою. Вже за хвилину Гегедош з 12 метрів влучає у поперечку, після сольного проходу і асисту від Пиняшка.
 
Неймовірна активність господарів наростала. На 34-ій хвилині затяжна атака підопічних Харковщенка закінчилась подачею Беци справа, Микуляк на іншому краї штрафної пробиває з 10 метрів, кіпер парирує, Нурієв наздоганяє м'яч біля лицьової лінії і прикриваючи його корпусом отримує ззаді по нозі від Горвата. Арбітр призначає пенальті, який ударом у лівий кут реалізував Василь Кобін – 1:0.
 
Ще одну чудову нагоду забити мав Гегедош на 43-ій хвилині, коли Кополовець запресингував Сартіну у чужій штрафній і м’яч відскочив до Роберта, який одразу пробив з 8 метрів, воротар знову на висоті.
 
На старті другого тайму Руслан Забранський робить подвійну заміну, знімаючи дебютантів і випускаючи ключових гравців своєї команди. На 54-ій хвилині свіжий Берко подав зі штрафного з правого краю, а Авраменко на ближній стійці намагався головою поцілити у ближню дев’ятку, але пробив не точно. Минай відповів більш гостро: Стасюк розігнав атаку лівим краєм, віддав на Гегедоша, який увійшов у штрафну і викотив у центр на Пиняшка, який з семи метрів влучив воротарю у голову.
 
За десять хвилин відбувся черговий стандарт біля воріт Поповича – Микуляк подав, а Гегедош ефектно переправляє м’яч головою у дальній кут, який від стійки залітає у ворота – 2:0.
 
За дві хвилини Кобін довгою передачею виводить Гегедоша на одного воротаря, форвард спробував в один дотик пробити голкіпера, але цей трюк йому не вдався. Та вже в наступній атаці Гегедош демонструючи чудовий дриблінг входить у штрафну з лівого флангу і знаходить передачею у центрі Пиняшка, який з другої спроби реалізовує свій момент – 3:0. На радощах Василь піднявся аж на верхній ряд до президента клубу.
 
Та за дві хвилини гості трохи пригасили ейфорію на стадіоні. Берко пробив зі штрафного з 22 метрів у ближній кут, Мелашенко здавалось був готовий до цього, але відбив у свої ворота – 3:1.
 
На 79-ій хвилині Микуляк зряче вирізав на Нурієва в район перед карною зоною, Анатолій продовжив передачу на Гегедоша, який опинившись перед воротарем пробив низом у дальній кут та Попович відбив ногою.
 
«Корабели» не показали змістовної гри, реалізувавши чи не єдиний свій момент за всі 90 з гаком хвилин. Минайці своєю грою спростували застереження про складну гру та важкого суперника. Тепер всі закарпатці з великим нетерпінням очікують жеребкування, яке принесе ужгородському клубу нове випробування у одній восьмій Кубку України.

Жеребкування 1/8 фіналу Кубка України відбудеться 28 вересня. Орієнтовна дата матчів 1/8 фіналу Кубка - 31 жовтня.
 
 
Арбітр – Ігор Бич
Асистенти – Тарас Чопілко, Юрій Вашкевич
4-й арбітр – Вадим Запрутняк
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
с. Минай, стадіон «Минай-арена», 1287 глядачів
 
ФК «Минай» - МФК «Миколаїв» 3:1
 
Голи: Кобін, 35 (пен.), Гегедош, 67, Пиняшко, 71 – Берко, 73.
 
Минай: Сергій Мелашенко, Василь Беца, Ігор Ощипко, Василь Кобін, Петро Стасюк, Максим Гавриленко, Владислав Микуляк, Михайло Кополовець (Роберт Смокоровський, 90), Василь Пиняшко, Роберт Гегедош (Олексій Шпак, 89), Анатолій Нурієв (Владислав Образцов, 87).
Запасні: Владислав Сидоренко, Іван Капустей, Максим Минайленко, Яромир Лобода, Стефан Федак.
Тренер – Ігор Харковщенко.
 
Миколаїв: Єгор Попович, Дмитро Сартіна, Дмитро Назаренко, Олександр Горват, Олег Дмитренко, Іван Антонюк, Владислав Швець (Ігор Семенина, 46), Тимофій Брижчук, Вадим Петров (Віктор Берко, 46), Богдан Кушніренко, Владислав Авраменко (Сергій Кравченко, 68).
Запасні: Денис Старченко, Віталій Рябушко, Станіслав Чучман, Микита Шарабура.
Тренер – Руслан Забранський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 884 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Євген  
0
Дякуємо керівництву, тренерам та гравцям "Миная" за футбольне літо й осінь 2018-го року

الاسم *:
Email *:
كود *: