Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Кубок Ужгорода. Минай у півфіналі трощить Честер
21:18
Кубок Ужгорода. Минай у півфіналі трощить Честер
Минай був приймаючою стороною і вибрав для цього матчу одну з найкращих футбольних полян в Ужгороді.

Минай був приймаючою стороною і вибрав для цього матчу одну з найкращих футбольних полян в Ужгороді.

На стадіоні Авангард («в клітці»), футболісти відчувають певну свободу в діях і можуть показати все на що здатні. Не часто можна побачити матчі міської першості на такому газоні. Це був день технічних гравців.

Минай розпочав гру з тотального контролю м'яча, але насправді серйозних моментів у них не було. Ведучи гру на чужій половині поля їм перекривали хід суперник. Честер оборонявся дуже компактно. Гості мали хороші нагоди в перші 15 хвилин, щоб приголомшити минайців і повести в рахунку. Нападники Честера не використали три супернагоди.

На 18-ій хвилині, на думку багатьох вболівальників, суддя мав призначати пенальті у ворота Минаю. Після прострілу з лівого флангу захисник минайців у дуже грубій формі відбирає м'яч у своїй штрафній. Та суддя показує нападнику, що потрібно підніматися.

За декілька хвилин був кутовий у виконанні Гібалюка біля воріт Честера, який замкнув на дальний стійці Руслан Соскида, продавивши захисника. 1:0.

Другий гол не змусив себе довго чекати. Знову навісна передачі з кута поля від Гібалюка і Ярослав Фаринич ударом через себе забиває дуже красивий м’яч.

До кінця першої половини гри Соскида не використав ще два гольових моменти. Виходячи із стану справ на полі Честер у перерві проводить заміни для підсилення гри в захисті.

На 55-ій хвилині Дзьоба Едуард розібрався зі своїми візаві і пройшовши ще 15 метрів, потужним і точним ударом кладе м'яч у ближній кут - 3:0.

Четвертий гол розділили між собою Микуляк та голкіпер червоних. Владислав прекрасним ударом потрапляє у перекладину і рикошетом від воротаря, сфера залітає у ворота.

За п'ятий гол взявся кращий гравець матчу Микола Гібалюк. Зігравши в стінку, він ставить корпус захиснику, відтіснивши того від м'яча і з 16 метрів перекинув голкіпера - 5:0.

Далі гравці Минаю трохи збавили оберти і самі привезли собі гол. Гібалюк віддав передачу на правого захисника, не помітивши нападника Честера. Той отримав подарунок від іменинника (в цей день Миколі Гибалюку виповнився 31 рік, з чим його вітаємо!) і відіграв один м’яч - 5:1.

На завершення Гібалюк забив найкрасивіший гол у грі. Перехопивши м'яч у захисника, він метрів з 35, відмінним ударом закинув воротарю за комірець - 6:1.

В іншому півфіналі Автомобіліст мінімально поступився Радванці 0:1. Тож у фіналі, в середині наступного тижня, зійдуться Минай та Радванка.

 
Рудольф Б.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1078 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: