Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" у спарингу переграє "Ужгород" (ФОТО)
20:16
"Минай" у спарингу переграє "Ужгород" (ФОТО)
У закарпатському дербі господарі без надзусиль справились зі своїми сусідами.

Минайці проводили другу гру за три дні, що не могло не вплинути на їхню свіжість. Василь Кобін випустив зі старту футболістів, які в попередньому матчі отримали менше ігрової практики. На поле вийшов навіть помічник головного тренера Володимир Корнутяк. А от тактика була незмінною - з чотирма захисниками, тріо півзахисників в центрі та трьома атакуючими гравцями попереду.
 
У гостей можна відмітити другий захід в ужгородський клуб Владислава Павленка, який провів сезон 2014/15 у Говерлі. Зліва у захисті з’явився Стефан Федак, який буквально на цьому тижні залишив стан минайців і перейшов в Ужгород.
 
Перші хвилини команди провели безударно і лише на 21-ій хвилині перше справжнє загострення створив височенний Корольчук, який продерася крізь Дмитренка та Мілєсіна, і пробив з 12 метрів, але влучив у поперечку. За десять хвилин Масікевич пройшов на правому краї Кополовця і пробив з гострого кута з шести метрів у ближній кут, Кулініч відбив ногою. Господарі відповіли лише під завершення тайму – Карноза навісив справа, а Шпак пробив головою, Готра зловив. За мить Карноза добряче піймав м’яч на ногу і приклався з 22 метрів, круглий пройшов біля стійки.
 
По перерві Кобін випустив зовсім інший склад, тоді як Варга вносив зміни по ходу гри. І одразу біло-сині почали обстрілювати володіння Готри з різних дистанцій, особливо старався Пиняшко. В одному з епізодів Маїк пройшов до лицьової лінії і відкотив Євгену Русину та в нього удар не вийшов і з 10 метрів мукачівець пробив вище. На 63-ій хвилині Ряшко підібрав м’яч у чужій штрафній і пробив, Кулініч парирує.
 
Перевага Минаю була відчутною і гол був лише справою часу. Так на 70-ій хвилині черговий стандарт біля воріт Готри завершив ударом у падінні Гавриленко – 1:0.
 
Не пройшло і хвилини як Пиняшко, у своєму стилі, змістився у центр і пробив у дальній кут – 2:0.
 
На 82-ій хвилині Лобода заробив штрафний на правому фланзі. Карноза подав на дальню стійку, де замикав Гавриленко, однак на цей раз Макс не влучив у ціль. Вже у додатковий час ужгородці зуміли організувати контрвипад, Ференцик протягнув м’яч до воріт і викотив Петру Луціву, який у моменті, де важко було промахнутись, все ж пробив мимо.
 
 
ФК «Минай» - ФК «Ужгород» 2:0
 
Голи: Гавриленко, 70, Пиняшко, 71.
 
ФК «Минай»: Артем Кулініч, Михайло Кополовець, Олег Дмитренко, Володимир Корнутяк, Павло Мілєсін, Владислав Микуляк, Олексій Шпак, Вадим Страшкевич, Артур Карноза, Олександр Глагола, Іван Капустей.
2-й тайм: Артем Кулініч, Михайло Кополовець (Яромир Лобода, 60), Євген Русин, Антоніо Сантос, Олег Допілка, Ігор Вагін (Вадим Страшкевич, 76), Максим Гавриленко, Петро Стасюк, Роберт Гегедош, Олег Маік (Артур Карноза, 76), Василь Пиняшко.
Запасні: Андрій Попович, Андрій Черепко,
Головний тренер – Василь Кобін.
 
ФК «Ужгород»: Михайло Готра (Андрій Калай, 74), Олександр Ковчар (Володимир Дуран, 62), Станіслав Котьо (Вадим Селещук, 46), Степан Федак (Василь Луців, 62), Віктор Масійкевич (Вадим Ференцик, 65), Віктор Ряшко (Віталій Міклош, 66), Владислав Павленко (Олександр Бако, 66), Сергій Машталір (Дмитро Рацин, 74), Кирило Пасічник (Петро Луців, 52), Адріан Пуканич (Юрій Дрозд, 64), Артем Корольчук (Іван Русин, 46).
Запасні: Мирослав Лютнянський.
Головний тренер – Василь Варга.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 869 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: