Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Минай" у спарингу з "Шахтарем" U19 упустив перемогу (ФОТО)
21:22
"Минай" у спарингу з "Шахтарем" U19 упустив перемогу (ФОТО)
Сьогодні, 31 липня, відбулась товариська зустріч між підопічними Михайла Іваниці та Геннадія Орбу.

Перед звітною товариською грою команда Іваниці через різні причини не дорахувалися цілої групи гравців. Було в цій грі і декілька дебютантів – Кополовець, Бобаль, Арделян та ще двоє гравців з Великоберезнянщини, які знаходяться на оглядинах. З командою перед грою тренувався відомий закарпатський голкіпер Андрій Попович, який останнім часом виступав за азербайджанську Габалу та на поле він не вийшов.

Донецькі юнаки знаходяться на зборах на Закарпатті і в одному з попередніх спарингів перемогли Спартакус.

Зелено-білі розпочали гру досить активно частіше задіюючи лівий фланг, де грав Кополовець. Перше загострення відбулось після відбору у центрі Микуляком, який віддав на Кополовця, а той з лівого краю передачею знайшов Бобаля, який з 18 метрів пробив трохи вище воріт.

На правому фланзі Арделян продуктивно відпрацьовував у захисті та в атакувальній фазі він був менш активний. Ще до закінчення першої десятихвилинки Микуляк запустив у прорив прудкого Чедрика, воротар гірників вийшов за межі штрафної та Михайло випередив його на якусь мить і був збитий кіпером. Стандарт з 22 метрів не увінчався успіхом, за ним послідували три підряд кутові, після подачі останнього Чедрик бив з семи метрів, але його удар заблокували.

На 14-ій хвилині минай ці провели швидкісну результативну атаку. Кополовець обіграв в центрі поля опонента, віддав лівіше на Бобаля, який виконав простріл і Чедрик вискочив перед самим воротарем і забив перший свій гол у матчі – 1:0.

В середині першого тайму Кополовець підстеріг помилку суперника, коли воротар не точно віддав пас розігруючи «п’ятку», Михайло з другої спроби подав у штрафну, де Чедрик гостро пробив головою, але в якихось сантиметрах від воріт. Загалом кіпер Шахтаря сьогодні грав не дуже надійно, ще декілька разів помиляючись при грі на виходах.

Донеччани намагались загострювати гру біля чужих воріт з флангів, виконуючи небезпечні простріли та захисники та воротар грали надійно. Лише на 37-ій хвилині десятка Шахтаря увійшовши у штрафну перекинув Пустовіта, а далі і Хмельовського та не влучив у ворота.

А вже за хвилину закарпатці подвоїли рахунок, скориставшись помилкою захисника суперника Бондаря, який після довгої передачі махнув ногою повз м’яча, Чедрик одразу підхопив круглого, вийшов один в один і оформив дубль – 2:0.  

Ще до перерви Минай міг забити третій. Кополовець поборовся в центрі поля за м’яч, віддав на хід Бобалю, який у супроводі захисника увійшов у штрафну і з гострого кута пробив повз воротаря, але і мимо воріт.

Підопічні Геннадія Орбу під кінець тайму влучили у штангу воріт суперника.

Друга половина гри краще вдалась вже донеччанам, які вже на п’ятій хвилині по перерві скоротили відставання. Після прострілу шахтарів справа ніхто не встиг замкнути, на протилежному краї м’яч підхопив сьомий номер, який трохи змістився в центр і потужним ударом з 16 метрів забив гол – 2:1.

Сімка гірників досить часто залишала позаду себе флангових захисників Минаю. Після ще одної подачі у штрафну минайців Бондар пробивав головою з п’яти метрів, Хмельовський зумів впіймати.

Найбільш гострий момент зелено-білі створили в середині другого тайму, коли Сидоренко прострілив зліва, воротар виніс за межі штрафної, де набіг Мирончук і сходу пробив з 22 метрів, за гірників зіграла штанга, а на добивання було не точним.

Чим далі, тим більше господарі підсідали, заміни у Шахтаря помітно підсилили їх гру, що не скажеш про підопічних Іваниці. На 81-ій хвилині в ході атаки по центру швидкісний нападник Шахтаря втік від Чумака і з 10 метрів пробив Хмельовського.

В одній з атак Чедрик пробивав з 20 метрів, але вище. У відповідь сімнадцятка помаранчево-чорних вийшов практично сам на сам, але відпустив задалеко м’яч і кіпер забрав шкіряного.

За дві хвилини до завершення основного часу Чедрик втікав на побачення з голкіпером та був збитий захисником перед штрафною. Мирончук пробив у ближню дев'ятку та воротар на місці.

На цьому гра закінчилась. Наступний свій спаринг Минай проведе у Великому Березному з місцевою командою.
   
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Денис Дудаш, Ілля Вовчанський
 
с. Камяниця, стадіон Камелот, глядачів 100
 
ФК «Минай» - ФК «Шахтар» U19 2:2

Голи: Чедрик, 14, 38 - №7, 50, №17, 81.

Минай: Владислав Хмельовський - Едуард Дзьоба, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Михайло Дудаш - Нуцу Арделян, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Михайло Кополовець - Матвій Бобаль, Михайло Чедрик.
На заміну виходили: Едуард Нергеш, Сергій Сидоренко, Євген Костик, Євген Мирончук, Артем Бицюк.
Тренер – Михайло Іваниця
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1679 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: