Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" вдома громить "Оболонь"
09:17
"Минай" вдома громить "Оболонь"
У 9 турі Чемпіонату області футболісти Миколи Гібалюка на футбольному полі ГСК «Камелот» приймали хустську «Оболонь».

Поєдинок вийшов рясним на голи, здебільшого від команди господарів, яка в останніх матчах тішить своїх уболівальників високою результативністю. 

Цей двобій можна було б охрестити по-різному: протистояння між двома Микуляками, яке, зрештою, вилилось у взяття воріт за участі обох футболістів, чи то тактична битва між двома досвідченими граючими тренерами — Миколою Гібалюком та Олександром Браєром. Але як би не трактували цей поєдинок, факти зводяться до одного: господарі за всіма статтями переграли свого опонента. 

На матч чергового туру тренер Микола Гібалюк вирішив не змінювати переможний склад, який тиждень тому впевнено розправився з «Дийдо». Відтак, та ж схема з чотирма футболістами у центрі поля (Вагін, Гібалюк, Мирончук, Микуляк) знову забезпечила необхідний результат. 

Гра розпочалась напрочуд динамічно. «Минайці» з перших хвилин помчали забивати швидкий гол. Однак своїми шансами не скористались Вагін та Багрій. Окремої уваги заслуговує момент за участі Чедрика. Верхова передача з правого флангу від Едуарда Дзьоби у штрафний майданчик, де нападник господарів пробиває боковими ножицями. Кіпер парирує постріл. Чедрику забракло везіння, щоб витворити черговий шедевр. 

Гості теж намагались показувати зуби. Небезпечний удар з правого кута від Ігора Пилипа ― надійна гра Погоріляка у рамці і загроза ліквідована. 

Футболісти «Минаю» старались атакувати різнобічно, але більшість моментів вони створювали через центр поля, де мали чисельну перевагу. Так Микуляк у одній з атак пробивав у дальній кут, проте лічені сантиметри відділили від голу. Проте вже згодом господарі відкрили рахунок. Констянтин Багрій накрутив опонента і, переклавши м’яч собі під ліву, пробив низом. Допоміг рикошет, який неабияк дезорієнтував голкіпера – 1:0. 

Після цього господарі впевнено взяли м’яч під свій контроль і,здавалось, утримуватимуть перевагу. Однак, щось пішло не так на 31 хвилині гри. У штрафному майданчик сфолив Віктор Чумак – це пенальті. До позначки підійшов капітан «пивоварів» Віктор Микуляк. Голкіпер хоч і вгадав напрямок руху, але врятувати не зумів – 1:1. 

Нічийний рахунок протримався не довго – вже через 4 хвилини рішуче відповів інший Микуляк, той що найвпізнаваніший – Владислав. Кілька спроб забити гол зусиллями Гібалюка та Багрія не увінчались успіхом. Однак, тут як тут був екс-футболіст «Говерли», за яким і було останнє слово у цій атаці – 2:1. З таким рахунком команди відправились відпочивати. 

Друга половина розпочалась з гострого моменту від гостей. Після втрати м’яча від Пустовіта футболісти «Оболоні» вивели партнера на позицію для удару. Постріл завдавався зовнішньою стороною стопи і летів майже у самісіньку дев’ятку. Однак не вистачило точності. 

«Минай» не вибачив такого марнотратства. Микуляк вивів на оперативний простір Чедрика, який підлаштував удар під праву ногу. Ближній кут, як слід, не був прикритий кіпером, чим, власне, і скористався Михайло – 3:1. 

Ще за кілька хвилин, а саме на 53 хвилині, господарі зняли всі питання інтриги в цьому матчі. Симпатична трьоходівка за участі Гібалюка, Чедрика та Багрій завершилась гол останнього. Капітан «минайців», вийшовши на рандеву з кіпером, впевнено реалізував свій шанс – 4:1. 

Після такої комфортної переваги тренер команди з Ужгородського району дав шанс пограти запасним футболістам, змінивши більш ніж півкоманди. Вони, до слова, продовжили контролювати хід гри, навіть мали можливості для збільшення рахунку. Приміром, Михайло Дудаш влучив у стійку, а Євген Мирончук небезпечно підкручував м’яч у верхній кут воріт, проте забракло точності. Відтак, матч так і завершився впевненою перемогою господарів 4:1. 


Арбітр: Віктор Печунка 
Асистенти: І. Граб, І. Мучичка 
Четвертий арбітр: С. Найда 
Делегат: Семен Головнич 

Стадіон «Камелот»; 250 глядачів; 20 С 

«Минай» ― «Оболонь» Хуст 4:1 

Голи: Багрій 24, 53, Владислав Микуляк 35, Чедрик, 49 - Віктор Микуляк, 31 (пен). 

«Минай»: Юрій Погоріляк, Едуард Дзьоба, Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Роберт Смокоровський, Микола Гібалюк, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Євген Мирончук, Констянтин Багрій, Михайло Чедрик 
На заміні: Владислав Хмельовський, Сергій Сидоренко, Владислав Варцаба, Михайло Дудаш, Олександр Назаренко, Євген Костик, Яромир Лобода, Олександр Зубанич 
Тренер: Микола Гібалюк 

«Оболонь»: Юрій Пахомов, Микола Вурста, Віталій Міллер, Йосип Мункачі, Сергій Панця, Річард Петрушко, Василь Пилип, Ігор Пилип, Віктор Микуляк, Микола Пилип, Данієл Барна 
На заміні: Ярослав Бучок, Тарас Форкавець, Михайло Алексик, Олександр Браєр, Роберт Пилип 
Тренер: Олександр Браєр 

Попереджені: Вурста, Микола Пилип.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1275 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: