Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" вдома переграє ужгородців (ФОТО)
16:14
"Минай" вдома переграє ужгородців (ФОТО)
Підопічні Миколи Гібалюка здобули розгромну перемогу над принциповим суперником.

Дивлячись на стартовий склад господарів одразу кидалось в очі відсутність в середині поля Владислава Микуляка. Його місце зайняв Яромир Лобода.
 
Початок матчу, та й весь перший тайм загалом, був за господарями поля, які повністю захопили контроль над м’ячем і дуже рідко підпускали суперника до своїх воріт. Та перші десять хвилин пройшли практично без моментів. Лише на 13-й хвилині після передачі Вагіна Гегедош увійшов у штрафну з лівого краю і пробивав з доволі гострого кута, шкіряний пройшов повз дальню стійку.
 
Та вже за чотири хвилини минайці заробили право пробити пенальті. Знову Вагін знаходить передачею у штрафній партнера, Пиняшко намагався прокинути повз Ковача та м’яч влучає йому в руку. Гегедош реалізував одинадцятиметровий – 1:0.
 
Тиск на ворота Сидоренка не зупинявся. Гегедош вивів на ударну позицію Лободу та удар у Яромира з 17 метрів не вийшов. На 36-й хвилині після подачі корнера Образцов на дальній стійці скинув головою Кополовцю і Михайло з восьми метрів забиває – 2:0.
 
В другому таймі Ужгород дещо вирівняв гру і намагався відповідати гострими випадами, часто граючи довгими передачами на Соскиду, та Руслан сьогодні був під щільною опікою Образцова. Після виходу на поле Арделяна певна активність з’явилась на флангах ужгородців.
 
Гегедош віддав хорошу передачу на Мирончука, який з 14 метрів розстрілював ворота та Буксар встиг заблокувати удар своєю спиною. Єдину реальну нагоду забити підопічні Шанти втратили на 62-й хвилині, коли Дуран підібрав м’яч в штрафній і добряче пробив з 14 метрів, Бабенко зумів перевести цей постріл на кутовий.
 
Минай чергував позиційні атаки, із швидкими. Так Кополовець діагоналлю знайшов на лівому фланзі Гегедоша, який навісив у штрафну, м’яч дійшов на інший край до Пиняшка та Василь з семи метрів пробив на силу над воротами.

Шпак подав кутовий, Образцов пробив головою та захисник на стійці виніс м’яч. Після навісу з флангу від Мирончука вже Кополовець пробивав головою, але трохи вище. Після виходу на поле Машталіра Гегедош відійшов на лівий край, а Сергій грав чистого нападника. На 74-й хвилині Пиняшко на вході у штрафну віддав коротку передачу на Гегедоша, який пройшов на замаху захисника і пробив під праву стійку – 3:0.
 
До самого фінального свистка на полі тривала жорстка боротьба за кожний м’яч. На 80-й хвилині з негативного боку проявили себе фанати Ужгорода, які кинули фаєри та петарду на поле, яка вибухнула біля Образцова. Захисник впав однак серйозних ушкоджень не отримав. Правоохоронці зреагували не зразу, тож заспокоювати ультрас підійшли найвищі футбольні посадові особи краю.
 
В останні хвилини Арделян пробив з 16 метрів, але не сильно і Бабенко забрав круглого. Минай здобуває впевнену перемогу над ужгородцями і з хорошим гандикапом готуватиметься до гри на Автомобілісті.
 
 
Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти – Сергій Наскалов, Ян Рогач
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», поле №2, глядачів 400
 
ФК «Минай» - ФК «Ужгород» 3:0
 
Голи: Гегедош, 17 (пен.), 74, Кополовець, 36,
 
Минай: Дмитро Бабенко, Василь Беца (Степан Федак, 66), Владислав Образцов, Максим Минйленко (Едуард Дзьоба, 76), Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Євген Мирончук, Яромир Лобода (Олексій Шпак, 62), Михайло Кополовець (Сергій Машталір, 70), Василь Пиняшко, Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Хмельовський, Юрій Погоріляк.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Ужгород: Владислав Сидоренко, Олександр Назаренко, Артем Пустовіт, Денис Чокнадій (Роман Білінський, 84), Степан Буксар, Юрій Каганець, Михайло Трухан, Віталій Міклош (Нуцу Арделян, 54), Іван Ковач, Володимир Дуран, Руслан Соскида.
Запасні: Ерік Гречка, Іван Варваринець, Богдан Галик.
Тренер – Іван Шанта.

Попереджені: Кополовець, Бабенко, Пиняшко - Трухан, Пустовіт, Соскида, Дуран
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2207 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 мікітос  
0
Фани Ужгорода то пару обкурених под наркотою дегенератів, кроме матів, фаерів і ламання крісел нічим полезним не можуть похвалитися. Дебіли В балаклавах, які позорять Ужгород, хай вчаться вболівати у Виноградова, Миная, і других

الاسم *:
Email *:
كود *: