Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" вдома здолав кременчукців
20:30
"Минай" вдома здолав кременчукців
Помстилися за фінал Другої ліги та здобули другу домашню перемогу в Першій.

«Минайці» впевнено та яскраво перемогли кременчуцький «Кремінь». Другий матч поспіль наша команда знову забила три голи, але у цьому поєдинку цього вистачило для перемоги! «Минай» виграє 3:1 та заробляє чергові три очки.
 
Загалом, матч був доволі багатим не тільки на голи, а й на моменти. І цей поєдинок не був таким обережним як фінал Другої ліги 1 червня в Кропивницькому. Воно й не дивно. Тренерський штаб «Минаю» виставив на гру доволі атакуючий склад, який діяв на полі за схемою 4-2-3-1. Що цікаво, у стартовому складі знайшлося місце відразу двом дебютантам: захиснику Маткобожику та хавбеку Глаголі. Перший діяв у центрі захисту разом з Антоніо, другий – на фланзі у лінії з Карнозою та Пиняшком. Вперше в основі вийшов і фланговий захисник Жичиков.
 
Початок гри був за «минайцями»: вони контролювали м’яч та завдяки короткому пасу заходили до чужої штрафної. Суперник захищався, інколи вимушено фолив. Так, на 15 хвилині Карноза заробив собі зручний штрафний, але очевидно Будюк слідкував за його ударами раніше і був готовий парирувати удар «минайця».
 
Працювали і «позиційні» атаки. З них міг забивати Пиняшко, але його удар на 17-ій хвилині пройшов мимо дальнього кута. Загалом, Василь, який вийшов на поле з капітанською пов’язкою у цій грі, був дуже активним і міг у першому таймі забивати двічі.
 
Але цю справу він відклав на другий тайм. А у першому забив Гегедош. Карноза, блискучим розрізним пасом вивів форварда у штрафну площу і той зумів накрутити захисника та відправити мяч у дальній кут – 1:0. Другий гол Роберта в Першій лізі.
 
Щоправда, цей гол міг бути не єдиним у першому таймі. Тому що моменти мав і «Кремінь». Але не реалізував їх завдяки Поповичу, який відіграв дуже добре у цій грі, та власному невезінню. На 23-ій хвилині Андрій у карколомному стрибку парирував удар суперника зі штрафного, а на 36 –ій простріл гравця «Кременя» Павлика незрозумілим чином не замкнув нападник Удод.
 
Голкіпер Попович феєрив і у другому таймі, коли «Кремінь» зрозуміло ще додав. На 61 хвилині він парирував удар впритул головою від суперника.
 
Проте і «минайці» часу не гаяли. І діяли досить ефектно. Якщо суперник свої моменти марнував, то господарі – реалізовували. Спочатку на 66-ій хвилині мав забивати Маїк, який замінив Гегедоша. Страшкевич виборов м’яч у центрі, перевів на Глаголу, а той шикарним пасом вивів Маїка сам-на сам із голкіпером. На жаль, не вийшло. Заробив лише кутовий.
 
А ось після нього «Минай» забив. Після сумбуру біля воріт, м’яч відлетів до Пиняшка і той зробив те, на що заслуговував весь поєдинок – забив свій дебютний гол у Першій лізі.
 
Практично цим пострілом гру було зроблено. Хоч це був і не кінець. На 89-ій хвилині нарешті відзначився ще один футболіст, який на це заслуговував. Після контратаки Нурієв знову вивів Маїка на зручну позиції у штрафній площині і той реалізував свій другий шанс – 3:0.
 
Що цікаво, навіть після 90-ої хвилини у грі розгорталися цікаві події. У наступній же атаці «Кремінь» заробив пенальті і його реалізував Єрмаченко 3:1. Міг рахунок стати і 3:2, але форвард гостей, який опинився сам-на сам із Поповичем, не переграв його.
 
У свою чергу, «Минай» у наступній атаці міг забити і 4-ий. Лобода виборов м’яч і пройшов з ним півполя, увірвався у штрафну, зіграв у стінку з Маїком, але у підсумку пробив мимо. Шкода, адже «минайці» вже другу гру поспіль могли забити 4 голи у грі. Що ж, у наступному матчі це можна виправити.
 
А поки вітаємо нашу команду із другою перемогою в Першій лізі. «Минай» здобуває 7 очок і піднімається вище. На черзі – важкий тиждень. Спочатку – виїзна гра на Кубок України з «Калушем», а через три дні – виїзд до «Інгульця».
 
А поки варто подякувати хлопців та ще раз привітати із заслуженою перемогою!
 
 
«Минай» - «Кремінь» 3:1
 
Голи: Гегедош, 33, Пиняшко, 68, Маїк, 89 - Єрмаченко, 90 (пен.).
 
«Минай»: Попович, Антоніо, Маткобожик, Жичиков (Лобода), Стасюк, Гавриленко, Нурієв, Пиняшко (Кополовець), Карноза (Страшкевич), Глагола (Русин), Гегедош (Маїк)
 
«Кремінь»: Будюк, Маліновський (Єрмаченко), Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Сафонов (Скоблов), Астахов (Масалов), Сидоренко, Павлик (Тарануха), Воронченко (Мурашов), Удод
 
Попередження: Глагола, Кополовець - Сафонов
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 657 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: