Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" відкриває арену розгромом (ФОТО)
19:57
"Минай" відкриває арену розгромом (ФОТО)
У прем’єрному офіційному матчі на новому стадіоні минайці влаштували погром гостям із Довгого.

Минай у односторонньому поєдинку порадував своїх вболівальників великою перемогою на новому стадіоні. Комфорту тут було мало, проте гравці подарували яскравий атакувальний футбол. Гучно підтримували футбольну атмосферу на стадіоні минайські тіффозі, які з прапорами, барабанами та кричалками гнали свою команду вперед.

Футболісти віддячили своїм фанам вже на старті поєдинку. У першій ж атаці Беца подав з правого флангу, а Машталір головою переправив круглого у ворота – 1:0.
 
За декілька хвилин Машталір заробив стандарт за чотири метри до карної зони, Микуляк із штрафного поклав м’яч точно в ціль – 2:0.
 
Господарі мали беззаперечну перевагу на полі, подовгу не випускаючи суперника з його половини поля. І чи не кожний другий удар минайців був результативним. На 15-ій хвилині Федак подав з лівого краю, а Гегедош замкнув цю передачу – 3:0.
 
За дві хвилини Роберт оформлює дубль, коли Микуляк з центру закинув у штрафну на форварда і Гегедош головою пробив повз кіпера – 4:0.
 
Ще за три хвилини спрацювала зв’язка, яка організувала третій гол, лише тепер Гегедош виконав подачу справа, а Федак головою забив на дальній стійці – 5:0.
 
На 23-ій хвилині рахунок став ще більшим: Шпак у штрафній віддав у центр на Машталіра і той не схибив з 13 метрів – 6:0.
 
Підопічні Гібалюка не збавляли обертів і продовжували створювати моменти біля воріт Грабара. Гегедош пробивав обвідним ударом, але воротар відбив. Після подачі з флангу Образцов пробивав головою впритул та знову кіпер відбиває, а захисники виносять шкіряного. Шпак завдавав удару з 22 метрів, але біля стійки. Довжанці спромоглись завдати першого удару лише на останній хвилині першого тайму, після подачі зі стандарту від Батрина Ганчич головою пробив у рамку, але не сильно і Сидоренко впіймав.
 
По перерві наставник господарів провів одразу чотири заміни. Малюнок гри не змінився, тотальний контроль від синьо-білих, лише в перші двадцять п’ять хвилин реалізація трохи підводила. Лобода вибіг з правого краю штрафної один на один, але замість удару покотив на Дзьобу, але його випередили захисники Боржави. Машталір прорвався справа у штрафну і прострілював на Дзьобу та йому знову завадили забити захисники. У наступному епізоді Корнутяк розпочав атаку пасом на Федака, той чудовою передачею в один дотик вивів Дзьобу на одного кіпера та Едуард пробив повз ворота. Машталір пробивав з 17 метрів, але вище.
 
На 72-ій хвилині Дзьоба реалізував черговий вихід віч-на-віч з воротарем – 7:0.
 
Через п’ять хвилин у центрі поля м’яч влучив у арбітра і рикошетом від захисників Боржави відлетів до Машталіра, який втік на побачення з Грабарем і забив свій третій м’яч – 8:0.
 
На 80-ій хвилині Машталір вийшов з правого краю на одного воротаря, але віддав паралельно на Ковача, який пробив вже по пустим воротам – 9:0.
 
До заповітної десятки, яку вимагали вболівальники на трибунах господарі не дотягнули, хоча моментів вистачало. Лобода витонченою передачею вивів Дзьобу один в один, але на цей раз Грабар рятує свої ворота. Машталір також вибігав на рандеву з кіпером, але пробив вище.
 
Минай повертається на перше місце, до того ж із значно кращою різницею м’ячів.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Мирослав Горгош, Юрій Шимон
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
с. Минай, глядачів 200
 
ФК «Минай» - ФК «Боржава» Довге 9:0
 
Голи: Машталір, 1, 23, 78, Микуляк, 5, Гегедош, 15, 17, Федак, 19, Дзьоба, 72, Ковач, 80.
 
Минай: Дмитро Бабенко (Владислав Сидоренко, 22), Василь Беца (Ігор Вагін, 46), Володимир Корнутяк, Владислав Образцов, Стефан Федак, Євген Мирончук (Яромир Лобода, 46), Іван Ковач, Владислав Микуляк (Едуард Дзьоба, 46), Олексій Шпак (Олег Допілка, 78), Сергій Машталір, Роберт Гегедош (Євген Царук, 46).
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Боржава: Михайло Грабар, Василь Боднар, Вячеслав Шуста (Володимир Михайлович, 52), Іван Фулей, Іван Штефко, Михайло Батрин, Віктор Ганчич, Василь Симканич (Яролсав Кертис, 68), Іван Бровдій, Іван Боднар (Дмитро Баран, 68), Михайло Якуб (Віктор Ловга, 52).
Тренер – Василь Фірка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1553 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: