Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" відпускає ОДЕК з нічиєю (ФОТО)
22:18
"Минай" відпускає ОДЕК з нічиєю (ФОТО)
У високому за накалом поєдинку Минай здобув один бал, але втратив через дискваліфікацію трьох гравців.

Тренер минайців на цей матч не міг розраховувати на Хмельовського та Пиняшка, тому місце Василя в центрі зайняв Допілка. Лідер групи розпочав досить пасивно, відбиваючись від атак господарів. Перше загострення виникло після того, як Микуляк запустив у прорив Гегедоша, який виходив практично один в один та в останній момент його удар заблокував захисник.
 
Менш небезпечним виявився удар Кополовця головою, після подачі Гегедоша зліва, Кособуцький забрав. Натомість гості лише ближче до середини першого тайму створили гострий момент – це Ніколайчук пробив з 23 метрів, Бабенко на місці. Та вже з другої спроби Оржів зумів забити. Коляда перехопив передачу Микуляка, наблизився до штрафної і вивів Семенчука на ворота і нападник пробив повз кіпера – 0:1.
 
Після пропущеного голу Минай ніяк не міг налагодити гру в атаці, а синьо-жовті відчули більшу впевненість і мали ще декілька нагод. Богданов пробив зі штрафного з 24 метрів, Бабенко робить сейв. Далі Коляда подав справа і Каращенко розстрілював ворота головою з убивчої позиції, але пробив вище. Минайці відповіли напівмоментами: Кополовець пробив з середньої відстані, але воротар забрав. Допілка підправляв головою навіс Беци, але не точно. І лише на останніх хвилинах тайму Вагін небезпечно прострілював з лівого краю штрафної та на шляху м’яча стала рука захисника, та арбітр не наважився поставити пенальті.
 
Другий тайм проходив так само за відчутної переваги господарів. У гостей найбільше виділявся крайній півзахисник Коляда, який сьогодні найбільше отримував по ногам. У складі Минаю дебютував у офіційній грі Владислав Сидоренко, який змінив у перерві Бабенка, і декілька разів зіграв надійно відвівши загрозу від воріт.
 
Жорстка гра від обох команд була відмічена значною кількістю жовтих карток від арбітра. Наставник Минаю в середині другого тайму провів подвійну заміну, випустивши Лободу та Дзьобу, після якої почали виникати бодай якісь гострі епізоди. Так Гегедош віддав справа та Микуляка, удар якого намагався підкоректувати Дзьоба та воротар впіймав. За декілька хвилин Гегедош знову навісив у карну зону, Микуляк програв боротьбу Мучаку та м’яч влучив захиснику в руку. Арбітр знову не вбачив приводу для пенальті. На 76-й хвилині Кополовець подав кутовий з правого краю, а Минайленко замкнув головою – 1:1.
 
Господарі не збавляли тиск на ворота Кособуцького, який супроводжувався навісами та прострілами. ОДЕК часто намагався потягнути час, щоб втримати бодай очко. А на 88-й хвилині трапилась провокація з боку гравця Оржіва. Після відіграного епізоду на бровці біля лави гостей Коляда намагався помішати швидко вкинути аут Федаці і отримав поштовх від Стефана, тренер рівненців Шандрук одразу штовхнув Федака на землю, чим спровокував масову бійку між всіма польовими та запасними гравцями команд.
 
Тривалий час арбітри та охорона стадіону намагались заспокоїти гравців, а після цього арбітр Леськів вилучив Федака, Корнутяка та Коляду, Шандрука. У меншості минайці мали нагоду вийти вперед, коли Гегедош справа з десяти метрів пробив по воротам, але кіпер забрав. Біля протилежних воріт Ніколайчук навісив зліва, але м’яч рикошетом полетів у ворота та Смокоровський виніс з лінії круглого. Під кінець матчу арбітр прийняв ще одне абсурдне рішення, за фол біля чужої штрафної був вилучений Ковач, який хоч і зіграв жорстко, зірвавши атаку суперника, але це аж ніяк не тягнуло на червону.
 
Подвійна більшість не принесла успіху одеківцям, тож команди розписали бойову нічию. Минай знову перевершив суперника по багатьом компонентам, окрім забитих голів.
 
 
Арбітр – Ярослав Леськів
Асистенти – Назарій Цмоканич, Микола Гудима
4-й арбітр – Іван Грубінка
Спостерігач арбітражу - Олександр Найко
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, глядачів 1200
 
ФК «Минай» - ОДЕК Оржів 1:1
 
Голи: Минайленко, 76 – Семенчук, 26.
 
Минай: Дмитро Бабенко (Владислав Сидоренко, 46), Роберт Смокоровський, Максим Минайленко, Володимир Корнутяк, Василь Беца (Стефан Федак, 73), Олег Допілка (Яромир Лобода, 66), Ігор Вагін (Владислав Образцов, 82), Євген Мирончук (Едуард Дзьоба, 66), Владислав Микуляк, Михайло Кополовець (Іван Ковач, 89), Роберт Гегедош.
Запасні: Сергій Машталір.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
ОДЕК: Юрій Кособуцький, Іван Мучак, Михайло Трофімчук, Сергій Загривний, Андрій Наумець, Олександр Ніколайчук, Микола Коляда, Владислав Семенчук, Вадим Панас, Віталій Богданов, Віктор Каращенко.
Запасні: Максим Бицюк, Роман Дацюк, Віктор Газицький, Юрій Капустинський, Павло Таргоній, Тарас Гриб, Сергій Максиимець.
Тренер – Олег Шандрук.
 
Вилучення: Федак, 88, Корнутяк, 88, Ковач,90+5 – Коляда, 88, Шандрук, 88.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1532 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: