Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" виграє у Бобовищі
20:35
"Минай" виграє у Бобовищі
Сьогодні, 5 квітня, минайська команда пробилася до півфіналу.

Чинні володарі Кубку у грі-відповідь 1/4 фіналу перемогли ФК «Бобовище» з мінімальним рахунком 1:0.
 
І зробили це чемпіони спокійно та впевнено. Хоч і рахунок не надто типовий для «Минаю» - останній раз команда забивала менше 2-ох голів за матч аж 29 жовтня минулого року – у домашній грі аматорського чемпіонату України з ФК «Калуш» (тоді була нічия 0:0).
 
У грі з «Бобовищем» «минайцям» варто було не програти з різницею в 4 м’ячі. Проте Минай на інший результат, окрім перемоги, і не розраховував.
 
І зрозуміло, що саме вони, а не «бобовищанці», були господарями на полі. Як і у попередній грі, «минайці» більше володіли ініціативою: контролювали м’яч та постійно шукали ключі від воріт суперника. Забити вдалося зі стандарту у першому таймі. Володимир Корнутяк головою замкнув передачу з кутового – 1:0.
 
Моментів збільшити рахунок у «минайців» було достатньо. Але «Бобовище» як у Зимовій першості, так і в Кубку довело – команда вміє непогано захищатися. А ще й воротар мукачівців грав у цьому поєдинку доволі непогано. Саме завдяки останньому рахунок не збільшив Ігор Вагін, який пробивав з лінії штрафної – м’яч зафіксував голкіпер. Він же справився і з хорошим ударом від Михайла Кополовця у другому таймі. А ось Яромиру Лободі завадила перекладина – півзахисник пробивав з-за штрафної.
 
Варто відзначити, що і господарі поля мали свої моменти. Одного разу пробили трохи вище воріт із штрафного, ще один раз – завадив моменту Андрій Попович. У всьому іншому свою гру диктував «Минай».
 
У підсумку команда з Ужгородщини здобуває мінімальну перемогу. 

 
ФК "Бобовище" - ФК "Минай" 0:1
 
Гол: Корнутяк, 26.

Минай: Андрій Попович, Василь Беца, Олег Допілка, Владислав Образцов, Стефан Федак, Ігор Вагін, Володимир Корнутяк, Яромир Лобода, Олексій Шпак, Владислав Микуляк, Едуард Дзьоба.
На заміну виходили: Михайло Кополовець, Роберт Смокровьский, Іван Капустей.
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 937 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Фанат77  
0
А склад ФК "Бобовище" не відомо?

2 lobda  
0
ні, нажаль не відомо.

الاسم *:
Email *:
كود *: