Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" виграє у Малинську
21:26
"Минай" виграє у Малинську
ФК «Минай» у другій частині чемпіонату України серед аматорів грає просто блискуче.

Третя поспіль перемога в чемпіонаті! І третя виїзна! ФК «Минай» у другій частині чемпіонату України серед аматорів грає просто блискуче. Якщо вдома закарпатці втрачали очки (у матчі з «Покуттям»), то на виїзді здобули максимум. Враховуючи, що виїзної гри у Теребовлі не буде, то за гостьові поєдинки «минайцям» можна поставити 5-ку! І відстань в більш ніж 500 км не стала на заваді майстерності закарпатського клубу.
 
На відміну від останнього поєдинку, Ігор Харьковщенко вже міг розраховувати на своїх центральних півзахисників - Микуляка та Корнутяка. І вони за традицією значно додали варіативності в центрі поля. А ось у нападі тренерський штаб команди підготував для «Малинська» сюрприз. Їх перемагати «минайці» вийшли без Роберта Гегедоша. Його на вістрі атак замінив Василь Пиняшко, звичне місце якого на фланзі нападу зайняв Яромир Лобода на пару з Михайлом Кополовцем. В іншому – без змін. На воротах Попович, у захисті Образцов і Допілка у центрі, Беца та Смокоровський на флангах, у центрі поля Вагін, Корнутяк та Микуляк.
 
До речі, Ігор Харьковщенко не прогадав, випустивши Яромира Лободу зі стартових хвилин. Тому що саме цього півзахисника можна назвати героєм поєдинку. На його рахунку «гол +пас». І цього вистачило для перемоги.
 
Спочатку на 16-ій хвилині отримавши передачу на фланзі Яромир вдало відкатив на Кополовця, який розстріляв практично пусті ворота суперника. А у другому таймі, на 54-ій хвилині, отримавши пас на хід, увімкнув свою «5-ту» передачу, прорвався флангом та прострілив низом голкіпера «Малинська», який вибіг на зустріч – 2:0.
 
Але ще одним героєм зустрічі можна назвати Андрія Поповича. Голкіпер «Минаю» суттєво допоміг своїй команді здобути перемогу. Адже господарі стадіону «Ліон» були явно не налаштовані псувати собі статистику домашніх зустрічей – вони ж весною вдома ще не програвали.
 
І з перших хвилин почали турбувати ворота Поповича. Після подачі з флангу, форвард «Малинська» пробивав головою і голкіпер закарпатців перевів удар в перекладину. У другому таймі моментів стало ще більше, але їм цього дня не щастило – або Попович виручав гостей, або відверто майстерності не вистачало господарям вдало завершати свої моменти. Особливо було гаряче наприкінці поєдинку, але «Минай» у цьому матчі не пропустив.
 
Натомість закарпатці могли забивати ще третій. Найбільш вірогідний момент мав наприкінці поєдинку Образцов, але не влучив у ворота з декількох метрів після передачі Гегедоша. До речі, Роберт у матчі таки з’явився – замінив Яромира Лободу, але забити 15 гол в чемпіонаті аматорів так і не зміг. Сподіваємося, що відклав цю справу до домашнього матчу з ФК «Хмельницьким».
 
А поки «Минай» везе додому 3 очки. Враховуючи, що «Рочин» отримав перемогу автоматично через відсутність суперника «Ниви» (Теребовля), то закарпатцям їх у турнірній таблиці обійти не вдалося. У підсумку – 2 місце і відстань до першого всього 2 очки. Наступний поєдинок у чемпіонаті України серед аматорів відбудеться 27 травня в Ужгороді – проти ФК «Хмельницький».
 
 
Стадіон "Ліон" (Малинськ), 300 глядачів
 
ФК «Малинськ» - ФК «Минай» 0:2
 
Голи: Кополовець, 16, Лобода, 54.
 
«Минай»: Попович, Беца, Образцов, Допілка, Смокоровський (Федак), Корнутяк, Вагін, Микуляк (Ількович), Пиняшко, Кополовець (Шпак), Лобода (Гегедош)
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1217 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: