Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" виграє в Оржеві
21:13
"Минай" виграє в Оржеві
«Минайці» здобули чергову виїзну перемогу в чемпіонаті України серед аматорів.

Вона була дуже потрібна. По-перше, слід було реабілітуватися перед вболівальниками за загублені домашні 3 очки в матчі з коломийським «Покуттям». По-друге, реабілітуватися за втрачені 3 очки у грі з цією командою в Ужгороді – ще у серпні минулого року. Ну і, звісно, «минайцям» слід було наздоганяти рівненську команду в турнірній таблиці. Перед очною зустріччю різниця між командами у турнірній таблиці складала якраз 3 очки. Тобто рівно одна перемога.
 
І цій вікторії не завадили практично 500 кілометрів дороги та незвичайна травнева спека. Закарпатці вийшли на поле смт. Оржева і на класі здобули чергові три очки. Нелегкі, але заслужені.
 
Наставник Ігор Харьковщенко зі складом не експериментував: Попович у воротах, в захисті Допілка, Образцов, Федак та Беца, в центрі Вагін, Корнутяк та Микуляк, на вістрі звичне тріо футболістів: Кополовець - Пиняшко- Гегедош.
 
У матчі гострих моментів було мало. В основному боротьба в центрі поля та обережна гра у захисті. Оржівці спробували позбавили козиря «минайців» - не давали розвернутися швидкісним Гегедошу, Кополовцю та Пиняшко. Тому вся загроза воротам голкіпера «ОДЕКа» Кособуцького виходила зі стандартів. Зокрема, після ударів Микуляка.
 
До речі, саме Владислава і можна назвати кращим гравцем цього матчу та головним конструктором перемоги. В середині тайму він виводив Гегедоша чудовим пасом один-на-один, але голкіпер господарів був у цьому епізоді кращим. Наприкінці тайму нарешті його пас став гольовим. З подачі кутового вже на доданій арбітром хвилині м’яч у ворота переправив головою Володимир Корнутяк.
 
У «ОДЕКа» же у першому таймі можна запам’ятати удар Павла Таргонія, який влучив у поперечину. Але на більше оржівці не спромоглися. Як, власне, і у другому таймі. По грі було відчутно – Ігор Харьковщенко зумів детально розібрати гру команди і «минайці» не дозволяли їм абсолютно нічого на власному полі. «Ми добре вивчили гру суперника і знали як він буде грати, що буде робити і як саме, - зізнався після гри головний наставник Ігор Харьковщенко. - Треба було просто виконати установку на гру».
 
І вони її виконали. Хоча б у плані того, що оржівцям не дозволили абсолютно нічого у своїх воріт. «ОДЕК» якщо і створював моменти, то з офсайду. Практично єдиний небезпечний момент у воріт Поповича мав півзахисник господарів Капустинський, але вдача у цьому поєдинку була на стороні закарпатців.
 
У підсумку мінімальна перемога «Миная». Завдяки цьому, команда порівнялася очками з тим же «ОДЕКом» і тепер розділяє з ним другу сходинку у турнірній таблиці групи №1. Від «Рочина», який тепер на першому місці, відстань всього 2 очки. Вони, між іншим, свій матч зіграли в нічию – на виїзді з «Малинськом». Отже, «минайцям» є чого прагнути. Попереду – домашній поєдинок з чортківським «Кристалом» в неділю, 13 травня.

 
ФК «ОДЕК» - ФК «Минай» 0:1
 
Голи: Корнутяк, 45+1.
 
Минай: Андрій Попович, Василь Беца, Олег Допілка, Владислав Образцов, Стефан Федак – Ігор Вагін, Володимир Корнутяк, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець - Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Роберт Смокоровський, Едуард Дзьоба, Яромир Лобода, Максим Минайленко, Олексій Шпак.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1299 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: