Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Минай" вириває перемогу у грі з "Буковиною"
21:26
"Минай" вириває перемогу у грі з "Буковиною"
Черговий спаринг-матч для ФК «Минай» виявився успішним.

Цього разу підопічним Миколи Гібалюка протистояла першолігова «Буковина», у якій, до слова, серед тренерського штабу віднедавна і добрий знайомий закарпатському вболівальнику Валентин Слюсар.
 
Товариська зустріч, що проходила на штучному полі санаторію «Термал Стар», завершилась цікавим та результативним рахунком. Проте початок матчу важко назвати динамічним. Команди не форсували подій, зайвий раз не розкриваючись та не оголюючи тили. Підопічні Миколи Гібалюка у першій половині зустрічі довго не могли створити гостроту у воріт чернівецької команди. Однак і суперник особливо не насідав на ворота Дмитра Бабенка. Всередині тайму Дмитро зумів у падінні врятувати від вірного голу після удару футболіста «Буковини». Ще до перерви підопічні Олега Ратія, все ж, повели в рахунку — відзначився Олександр Гуськов.
 
Друга половина зустрічі виявилась значно пліднішою та насиченішою на гольові нагоди, які, зрештою, трансформувались у забиті м'ячі. Позаяк у гру вступили лідери команди Владислав Микуляк, Роберт Гегедош та Михайло Кополовець небезпека у воріт чернівецького клубу трималась впродовж всього тайму, аж до заключної хвилини.
 
Рахунок вдалося вирівняти зусиллями Михайла Кополовця, який у метушні, що вчинилась у штрафному майданчику, зіграв спритно і влучно пробив — 1:1. Майже відразу після цього футболісти чернівецької команди знову вийшли вперед, скориставшись неузгодженими діями оборони «Минаю». Сергій Раца, вийшовши на ударну позицію, завдав влучного удару — 1:2.
 
Хороші нагоди для взяття воріт мали Василь Пиняшко та Роберт Гегедош, однак їх постріли прийшлися вище рамки воріт. Особливо гострий момент був у Гегедоша, який завдавав удару з близької відстані, але точність у цьому епізоді підвела.
 
Всередині другої половини за фол останньої надії з поля вилучили оборонця Миколу Жовтюка, який зупинив вихід Роберта Гегедоша на побачення з кіпером. Проте, зважаючи на товариський характер зустрічі, футболіста дозволили замінити.
 
Вирівняв паритет на табло той таки Михайло Кополовець, який невідпорно пробив з лету улюбленою лівою. М'яч акуратно ліг у дальній кут — 2:2. А на завершальній хвилині матчу норовливий Роберт Гегедош, здійснивши індивідуальний прохід, приніс команді перемогу. Удар у дальній кут з кількох метрів виявився заскладним для воротаря — 3:2.
 
8 березня на ФК «Минай» чекає спаринг-матч з юнацьким складом донецького «Шахтаря» (U-19). Зустріч пройде на футбольному полі ГСК «Камелот» о 16:00.


Арбітр: Михайло Митровський
Асистенти - Томаш Бабич, Ігор Гарлач
 
«Минай» — «Буковина» 3:2

Голи: Кополовець, 2, Гегедош - Гуськов, Раца.
 
«Минай»: Бабенко — Дзьоба, Пустовіт, Образцов, Федак — Допілка, Шпак, Лобода, Пиняшко — Дудаш, Машталір
На заміну виходили: Хмельовський, Смокоровський, Беца, Минайленко, Микуляк, Кополовець, Гегедош
Тренер: Гібалюк
 
«Буковина»: Мозіль, Тєрєхов, Найко, Темерівський, Керчу, гравець на перегляді, Клак, Чеботарьов, Гуськов, гравець на перегляді, Савчук
На заміну виходили: Чернобай, Геник, Жовтюк, Гудак, Бойчук, Мироненко, Сніжко, Шишигін, Раца, Ярошенко, Ілюк
Тренер: Ратій
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1856 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Віола  
0
Вибачаюсь перед Мішею, бо в попередньому коментарі неправильно надрукував його прізвище. Звичайно - Кополовець...

1 Віола  
0
Копоорвець як Фігаро.. "Фігаро тут, Фігаро там". Тобто "Ужнет" УФЛ, "Минай" - зимова першість області, "Минай" - товариські ігри з командами, що на зборах в Закарпатті. І всюди , нівроку, забиває. Молодець!

الاسم *:
Email *:
كود *: