Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Минай» вириває перемогу у юніорів «Говерли» (ФОТО)
19:01
«Минай» вириває перемогу у юніорів «Говерли» (ФОТО)
В ході запеклої боротьби більш досвідчена команда здобула чергову перемогу.

«Минай» вириває перемогу у юніорів «Говерли» (ФОТО) Команда Гібалюка достроково вийшла до чвертьфіналу, тому ця гра носила менш принциповий характер, ніж для їх суперників, які ще мали теоретичні шанси вийти на друге місце. 

Зелено-білі краще тримали м'яч і з часом доводили свої атаки до небезпечних ударів. Назаренко прострілив зі свого правого краю, але Чедрик трохи не встиг замкнути у пустий кут воріт. Вагін підібрав круглого і вистрілив з 17 метрів, над перекладиною. 

Після подачі справа Назаренко скинув головою в центр, де Багрій з трьох метрів вколотив шкіряного у ворота. Однак перед цим м'яч влучив йому у руку і арбітр відмінив взяття воріт. 

Чергову нагоду не використав Багрій, після загострюючої передачі від Микуляка, Костянтин вже перекинув воротаря, та зовсім трохи не влучив у праву дев'ятку. Чедрик пройшов по лівому краї штрафної і прострілив вздовж воріт та Назаренко не влучив по м'ячу, а Дзьоба з 13 метрів пробив мимо рамки. 

Останній момент у першій половині гри також був за гостями. Микуляк подав у штрафну, Чедрик продовжив головою далі, Негреш вернув головою Михайлу і той пробив з 12 метрів та Черепко зіграв надійно. Ужгородці крім постійного пресингу нічим не запам'ятались. Хмельовский вступав у гру тільки після передач від партнерів.

По перерві гра проходила у обопільній боротьбі, яка часто переходила межі дозволеного. Та арбітр не спішив виймати жовті картки, що призвело до систематичних порушень, яке вилилось у штовханину в середині тайму.

«Говерла» не дивлячись на малу кількість моментів зуміла забити першою. Олексій Шпак знаходячись біля правого кута штрафної, несподівано для воротаря, пробив точно у дальній кут. 1:0.

Підопічні Гібалюка продовжували демонструвати свій більш високий клас. Чедрик подав у штрафну, Назаренко пробивав головою з семи метрів, але на диво не потрапив у рамку з вбивчої позиції. Микуляк запустив по краю штрафної Чедрика, Михайло виконав удар-простріл, який воротар перевів на кутовий. Микуляк подав з кута поля і Чедрик головою зрівняв рахунок у грі. 1:1.

Впродовж декількох хвилини юні ужгородці могли знову виходити вперед. Шпак розстрілював ворота з 11 метрів та Погоріляк відбив цей удар. В іншому епізоді той таки Шпак прострілив у штрафну та Варваринець і Назаркевич трохи не встигли до м’яча.
 
Гості намагались дотиснути говерлят. Назаренко після скидки від партнера пробив на техніку з 15 метрів у ліву дев'ятку, Черепко у карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий. Саме цей компонент став вирішальним у грі. Подачу з корнера від Микуляка. вже у додатковий час, Чумак втілив у гол.

«Минай» продовжує серію із мінімальних перемог. Підопічні Слюсара дали бій одному з головних фаворитів боротьби за чемпіонство у Зимовій першості.
    

Арбітр – Назар Дьордь 
Асистенти – Олександр Бодня, Ян Рогач 
Делегат матчу – Михайло Митровський 

с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50 

ФК «Говерла» U-19 – ФК «Минай» 1:2 
Голи: Шпак, 50 – Чедрик, 56, Чумак, 70+1. 

Говерла: Андрій Черепко, Стефан Федак, Іван Веждел, Руслан Гогерчак, Юрій Назаркевич, Юрій Дрозд, Дмитро Рацин, Сергій Машталір, Олексій Шпак, Владислав Лебідь, Володимир Дуран. 
Запасні: Вячеслав Пінковський, Богдан Будз, Юрій Кузьма, Сергій Бобик, Іван Варваринець. 
Тренер – Валентин Слюсар. 

Минай: Владислав Хмельовский, Віктор Чумак, Андріан Бабич, Артем Пустовіт, Едуард Дзьоба, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Едуард Нергеш, Олександр Назаренко, Костянтин Багрій, Михайло Чедрик. 
Запасні: Юрій Погоріляк, Ігор Дзюбенко, Рудольф Балажинець, Михайло Дудаш, Сергій Сидоренко, Юрій Комарницький. 
Тренер – Микола Гібалюк. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1423 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: