Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" вивозить три пункти з Дідова
15:42
"Минай" вивозить три пункти з Дідова
У 8-му турі Чемпіонату області футболісти «Минаю» відправлялись на виїзд у Дідово.

Підопічні Гібалюка мало того, що залишили суперника без очок, та ще й здійснили це у ефектній манері – поєдинок завершився розгромом господарів. Команда з Дідова підходила до матчу без десяти гравців, більшість з яких основні, які віддали перевагу угорському чи словацькому чемпіонатам або пропускали гру через інші причини - Грицкевич, Товт, Давід, Гейці, Пушкаш, Попович, Качов, Лисаченко, Головачко.

Команди розпочали матч без «розкачки»: уже на старті гри у різних воріт виникали гострі нагоди, які мали всі шанси увінчатися успіхом. Проте у рамці надійно діяли воротарі, а подекуди футболістам атакуючої сторони бракувало точності та холоднокровності на завершальній стадії атаки. 

Проте на 18 хвилині вже ніхто не завадив господарям відкрити рахунок. Подачу з флангу замкнув Олександр Розман. 

Після пропущеного голу «минайці» не знітились і швидко побігли відіграватись. На 22 хвилині подачу зі стандарту у виконанні Гібалюка головою майстерно підрізав Віктор Чумак – 1:1. 

Вже через п'ятнадцять хвилин гравці «Минаю» вийшли вперед. Втрата м’яча у центрі поля гравцями «Дийдо», в чому неабияк посприяли дії Гібалюка призвели до верхової передачі від Микуляка на хід нападнику Чедрику. Останній оминув офсайдної пастки і вибіг на побачення з кіпером. Юрій Славік пронісся повз м’яч, а Чедрик абсолютно спокійно завів круглого у ворота – 1:2. 

Після перерви «минайці» вийшли зарядженими та енергійними. Вони діяли злагоджено та організовано. Зрештою, це принесло свої плоди уже на 49 хвилині, коли Чедрик пробігши десяток метрів з м’ячем наважився на удар з-за меж штрафної. І не прогадав – постріл виявився ідеальним за виконанням. Гол, який має всі шанси потрапити у хід-парад найкрасивіших за підсумками сезону. 

«Минайців» не полишало бажання забити ще. І впродовж подальших 5-ти хвилин вони двічі втілили свої прагнення. 

На 50 хвилині з лівого краю на оперативний простір вибіг Микуляк. Не довго гадаючи, півзахисник прицільно пробив у дальній кут. Кіпер не врятував – 1:4. Ще через кілька хвилин той таки Микуляк майже продублював свій перший м’яч. Щоправда, цього разу кут був гостріший, але це не завадило Микуляку відзначитись – 1:5. 

Такий перебіг подій надто сильно вплинув на господарів поля. «Дийдівці», відверто, підсіли, надто багато помилялись, часто не встигали за суперником. Проте згодом таки відквитали один гол. Скоротив гандикап Олександр Розман на 61 хвилині. 

Однак заключне слово було таки за футболістами «Минаю». На 85 хвилині затяжна атака повинна було завершуватись хет-триком Микуляка, який, до слова, сьогодні відіграв на дуже високому рівні. Але після пасу з флангу «десятка» гостей з кількох метрів влучив у поперечку, а вже на добиванні першим був Назаренко, який головою встановив підсумковий рахунок гри. 

2:6 – перемога, яка дозволила наблизитися впритул до команди «Дийдо» - тепер тільки один пункт відділяє команди у турнірній таблиці. На додачу, ФК «Берегово» зазнав поразки від «Ужгорода» і наша команда обігнала їх таблиці. 


Арбітр: Ю.Шимон 
Асистенти: І.Гарлач, С.Боднар 
Делегат: С.Біров 

Стадіон с. Дийдо; 600 глядачів; +27С 

«Дийдо» ― «Минай» 2:6 

Голи: Розман, 18, 61 - Чумак, 22, Чедрик, 34, 49, Микуляк, 50, 54, Назаренко, 85. 

«Дийдо»: Ю.Славік, Ю.Береш, Р.Антал, Ю.Кохан, Е.Тар, Г.Кемень, І. Ковач, М.Куцкір, Е.Орос, О.Розман, Ф.Барта 
Запасні: І. Шош, А.Шандор 
Тренер: І.Гіді 

«Минай»: Ю.Погоріляк, Р.Смокоровський, В.Чумак, А.Пустовіт, Е.Дзьоба, М.Гібалюк, Є.Мирончук, В.Микуляк, І.Вагін, К.Багрій, М.Чедрик 
Запасні: В.Хмельовський, М.Дудаш, О.Назаренко, Є.Костик, В.Варцаба, С.Сидоренко, І.Дзюбенко 
Тренер: М.Гібалюк 

Попередження: М.Куцкір, В.Микуляк, І.Вагін, Р.Антал, К.Багрій, Е.Дзьоба, Ю.Береш, Ф.Барта 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1228 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: