Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" втрачає очки з "Вересом" (ВІДЕО)
21:08
"Минай" втрачає очки з "Вересом" (ВІДЕО)
На стадіоні у Млинові «Минай» знову не виграв.

Цього разу - програв. І знову пропустили наприкінці гри. Але якщо в кубковому матчі «Минай» мав додатковий час та серію пенальті, щоб виправити результат, то в грі чемпіонату цієї можливості не було. Ще й пропустили не один, а два…
 
Поразка доволі прикра. Практично весь поєдинок «минайці» вели в поєдинку. І хоч пропускали удари, але контролювали хід матчу. Проте в останні 10 хвилин пропустили два незрозумілих моменти і з Рівненщини додому їдуть без очок.
 
Зрозуміло, що основною проблемою перед грою в Млинові у закарпатців була втома. Два енерговитратних поєдинки («Черкащина-Академія» та кубковий із «Прикарпаттям») далися взнаки. Плюс 481 кілометр дороги до Рівного. Все це не могло не відобразитися на стані перед грою із «Вересом», які, на відміну від закарпатців, в Кубку України не грали і цілий тиждень готувалися до матчу.
 
Підопічним Ігоря Харьковщенка однозначно не вистачало свіжості. А вона була дуже потрібна наприкінці цього матчу.
 
Як власне і протягом всього матчу. Тим не менше, завдяки класу «минайці» диктували свої умови: контролювали м’яч та задавали свій темп. Хоч і не високий, але свій.
 
Натомість перший реальний гольовий момент виник у господарів. Вони увімкнули швидкість, виграли підбір і їм вдалося зробити флангову передачу в штрафну, де боротьбу виграв їх єдиний ударний форвард Маїк. Проте його удар головою попав у стійку.
 
Це було попередження для «минайців» і вони його зрозуміли правильно. У наступній атаці вони провели атакувальний майстер-клас: прорив по лівому флангу, Стасюк віддає в центр на Гегедоша, а той дотиком пускає у прорив Пиняшка. Нашого Василя жорстко заблокували у штрафній – пенальті. Його вміло реалізував Роберт Гегедош. Його 4-ий гол в Другій Лізі.
 
«Верес» отямився лише після перерви. Добре знайомий нам по «ОДЕКу» тренер Олег Шандрук, який зараз у рівненської команди в.о. головного наставника, на початку другого тайму випустив другого форварда і таким чином перебудував тактичну схему команди.
 
Це дало плоди. Господарі стали грати гостріше. Але «минайці» зуміли збити атакуючий темп «Вереса» і знову почали контролювати ситуацію. Звісно, контроль дозволив створювати моменти. Можливості відзначитися мав Нурієв, Гегедош. На жаль, реалізація підвела. Особливо гострим був момент на 81-ій хвилині, коли Кополовець на фланзі віддав точну передачу на Микуляка, але той головою зіграв невдало – м’яч пройшов мимо.
 
А шкода. Адже, коли здавалося, що справа вже зроблена, «Минай» пропустив… І, як у кубковій грі, трапилося це із стандарту. Образцов порушив правила на своїй половині поля. Півзахисник «Вереса» подав м’яч у штрафну, де захисники не догледіли за Борисом Орловським, який з кута зрізав мяча у ворота – 1:1.
 
У закарпатців був час та моменти відновити паритет у матчі. На 86-ій хвилині Василь Беца у падінні головою пробивав, але м’яч не залетів у ворота, потрапивши у стійку.
 
Натомість, за дві хвилини «Минай» знову пропускає. Під час позиційної атаки, Гавриленко після передачі Ощипка обрізається, «Верес» втікає у швидку контратаку і форвард Яременко, який вийшов на заміну, обіграє нашого Владислава Сидоренка – 2:1. Ось так, атакуючи, ми пропустили…
 
Фінальний штурм хоч і був, але результату не приніс. Друга поспіль виїзна поразка. І доволі прикра, адже «Минай» не виглядав у цих матчах гірше.
 
Тим не менше, закарпатці залишаються на третій сходинці. Наступний поєдинок наша команда проведе вдома, на стадіоні «Минай», 1 вересня. Суперник – житомирське «Полісся».
 
 
Арбітри: Кристина Козорог, О. Лапицький, О. Парасунько, А. Приймачук
 
«Верес» - «Минай» 2:1
 
Голи: Орловський, 82, Яременко, 89 - Гегедош, 27 (пен.)
 
«Верес»: Бабійчук, Логінов, Дубіна, Мосіюк, Саламаха (Бондаренко), Орловський, Боровець, Семенчук (Котляр), Гребенюк, Сад (Заїкін), Маїк (Яременко).
Головний тренер: в.о. Олег Шандрук
 
«Минай»: Сидоренко, Беца, Образцов, Ощипко, Стасюк, Кобін, Гавриленко, Пиняшко (Шпак), Кополовець (Лобода), Нурієв, Гегедош (Микуляк).
Головний тренер: Ігор Харьковщенко
 
Попередження: Котляр, Боровець - Кополовець
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 845 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: