Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" з боями вивозить три пункти з Поляни (ФОТО)
21:12
"Минай" з боями вивозить три пункти з Поляни (ФОТО)
Команда Миколи Гібалюка з труднощами набирає чергові три очки у Поляні.

Полянці добре налаштувалися на одного з лідерів чемпіонату і були близькими, щоб продовжити свою безпрограшну домашню серію. Минай на цей матч змушений був обходитися без дискваліфікованих та травмованих Гегедоша, Мирончука, Лободи та Багрія.
 
Початок гри проходив в обопільній боротьбі, підопічні Гібалюка намагались прибрати контроль над м’ячем. Перше загострення створили господарі, коли Олександр Міклош зіграв на підборі перед чужою штрафною і одразу сильно пробив у дальній кут з 26 метрів, але влучив у стійку. На 11-й хвилині мотор Минаю Пиняшко зазнав ушкодження голови, тож на поле замість нього вийшов, вперше після тривалого відновлення, Кополовець.
 
Варваринець пробив з середньої відстані та воротар на місці. Минайці відповіли небезпекою зі стандарту, коли Микуляк подав справа та Образцов пробив головою над воротами. Моменти частіше почали виникати біля воріт Бучка. Микуляк бив сходу з 15 метрів, але не точно. На 31-й хвилині гості розігнали швидку атаку на завершенні якої Машталір віддав лівіше на Смокоровського і той пробив з 14 метрів та голкіпер впіймав. Микуляк подав зліва, Допілка пробив головою трохи вище рамки. На 33-й хвилині Минайленко скидував назад головою Бабенку під пресингом Варваринця і Володимир трохи не обікрав минайців, та воротар зумів винести м’яч вперед.
 
Черговий асист від Микуляка Образцов завершував ударом головою та воротар зіграв надійно. На 43-й хвилині гості знову розігнали контратаку, Кополовець віддає діагональ вперед на партнерів, один з яких знаходився у положенні поза грою, а Образцов вибігав позаду нього, підхопив м’яч і втікав на одного голкіпера та Мельник за чотири метри до карної зони збиває минайця. Аналогічний момент був чотири дні назад у грі Ужгород – Севлюш, коли вилучили Пінковського за фол останньої надії та зараз арбітр виписав жовту картку і призначив штрафний, з якого Микуляк пробив в сантиметрах над поперечкою.
 
На останній хвилині основного часу першого тайму Іван Русин під пресингом змушений був рухатись до свої воріт і віддав назад воротарю, який вирішив обігрувати Машталіра і промахнувся по м’ячу, Сергій скористався таким подарунком і забивав вже у пусті ворота – 0:1.
 
У другому таймі команди продовжували показувати не надто видовищний футбол, проте рівний за змістом. На 48-й хвилині Микуляк подав кутовий, а Образцов пробив головою та воротар зловив. За сім хвилин Віталій Міклош пробив зі штрафного з 21 метру, але над воротами. Перед виконанням цього стандарту стався кумедний епізод, коли Кополовець вирішив повторно відрахувати дев’ять метрів для стінки і отримав за це жовту картку. На тривалий час гра зосередилась на підступах до штрафних із великою кількістю боротьби, було багато фолів і карток могло бути значно більше.
 
На 73-й хвилині після подачі зі штрафного від полянців Беца виніс шкіряного, але прямо на Варваринця, який пробив сходу з 18 метрів, Бабенко з другої спроби забирає. Через декілька хвилин Іван Русин виводить Варваринця на ударну позицію з 15 метрів та воротар справляється з його пострілом. В атаці у відповідь Микуляк віддає на лівий фланг на Вагіна, звідки Ігор прострілює на ближню стійку і Машталір б’є в один дотик та Бучок забирає не сильний удар. В останні хвилини матчу гості як мінімум двічі мали забивати. Смокоровський вкинув аут на Микуляка біля чужої штрафної, плеймейкер зелено-білих високою подачею знайшов на дальній стійці Машталіра, який пробивав головою без перешкод та ворота був на висоті. На 4-й доданій хвилині Микуляк вивів Дзьобу на одного воротаря та удар Едуарда голкіпер відбив.
 
Жорстка гра обох команд позначилась на завершенні поєдинку. Гості часто отримували по ногам і відповідно потребували надання допомоги лікаря, що викликало невдоволення у місцевої публіки. Одразу після фінального свистка головний тренер Минаю вирішив вияснити у арбітрів мотиви деяких їхніх рішень не на користь його команди. Це викликало обурення у керівництва та вболівальників господарів, які вирішили вияснити стосунки із Гібалюком. Тривала штовханина і емоційні суперечки все ж закінчились без серйозних наслідків. Докладніше про це можна буде подивитись у сюжеті програми «Поза грою».
 
Минай втратив ще одного важливого гравця та все ж зумів здобути важкі три пункти. Полянці майже нічим не поступались грізному супернику та прикра помилка голкіпера залишила їх сьогодні без очок.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистент – Василь Федак, Руслан Проценко
Делегат матчу – Василь Попович
 
с. Поляна, глядачів 250
 
ФК «Поляна» - ФК «Минай» 0:1
 
Голи: Машталір, 45.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Артур Русин, Михайло Власик, Едуард Мельник, Віталій Міклош, Олександр Міклош, Степан Стегура, Євген Русин, Іван Русин, Іван Жаренко, Володимир Варваринець.
Запасні: Михайло Безик, Мирослав Реслер, Михайло Русин, Олексій Соломко, Сергій Сокач.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Минай: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Владислав Образцов, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Олег Допілка, Владислав Микуляк, Олексій Шпак (Стефан Федак, 65), Василь Пиняшко (Михайло Кополовець, 16 (Едуард Дзьоба, 85)), Сергій Машталір.
Запасні: Юрій Погоріляк.
Тренер - Микола Гібалюк
 
Попередження: Варваринець, 20, Мельник, 43, Жаренко, 66, О. Міклош, 87 – Смокоровський, 52, Кополовець, 54, Шпак, 57, Вагін, 74.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2629 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 161 2 »
16 Ваня86  
0
Та видаляйте коменти тоді..шось погане пишем?? Пишем про футбол і навколо нього, а не про сепаратизм.

15 Свалява Фан  
0
Тобе Робі не вчили, шо коли взрослі дядьки виясняють отношенія дітям треба сидіти тихо? Такшо не тре було лізти і нико би тя не піхав! Нормальні футболісти не празнувуть голи в ворота свої колишньої команди, а Ти поліз битися.
А на рахунок статистики по комента, так заборони з одного компа писати і всьо.

14 мікітос  
0
Ти Робі дуже самоувірений В своїх силах, не сміши никого і не пиши, тоди може скорше забудуть твою істерику В Поляні. Ти шт думаш шт то гівно Гібалюк буде вічно коло тебе, А ти коло нього? Та його завтра пошлють, Минай розпадеся, А ти пепестанеш грати і куда прийдеш? Правильно додому та батьові В готелі помагати, А ти береш і гадиш у себе дома. Мозги треба мало включати.
Іди читай мало шось розумноє

13 lobda  
0
Цікава статистика: більшість коментів до цієї статті строчить одна людина як з кулемета, але під різними іменами.

12 Гегедош  
0
Писати можете много чого,молодці...а вот хоть один подойдіть в Сваляві і скажіть мені то в очи шо тут написали
Мікітос то тебе касаєся лічно

11 ГегедошЧмо!!!!  
0
Якщо той Гегедош, у Вас виріс та ви його і закопайте - піжона несчасного!!! Нелюблю команди вискочки, стабільні то є Поляня, Севлюш, Оболонь, Середнє, Бужора і Довге остальноє все як каналізація як вспливе так і пропаде, а цим попригунчикам з клуба в клуб взагалі заборонити участь в Чемпіонаті!!!

10 мікітос  
0
Не знаю на яку Україна йдуть клоуни із Минаю, але це реально сміх! Набрати пів команди піжонів із вишки і ригати з командою, яка має В основі дітвору, яка возить блатних. Допілка вічно пянючий В Ужгороді, Робі такий же, купа семулянтів і це стадо хоче на Україну..... Да рахунок 0-1, але Поляні хлопали і дякували, А Минай це отстой. А ще це бидло Гібалюка треба з області гнати В гузицю, бо це галімий провокатор і аферист. ФФЗ має дати оцінку діям Гібалюка, а ні то най Дуран йде геть бо розвів бардак.

А ще ганьба Гегедошу Робію, петушара скакав, закі В табло не получив, чмо В Поляні родилося, А так скакав, як нико із минайців. Но не зря кажуть, шо мозгів там крихта, А інші пропивать.

9 Саша31  
0
Ти клоуне поляна не бореся за 1 місце..а пісралися ви бо даже довгоє ліпше грало чим ваш піжонський минай.Вам не на Україну грати,а в колхозі позорники:)

8 Кама  
0
Та ще з барселони тай з менчестера були та сказали дякуву Полянi. Ви показали найлiпшу свою гру але i пiсрались)))
Ще i Колiна казав шо суддi були на вищому рiвнi)))

6 Богдан Стрий  
0
В Грі Поляна-Минай був скандал, Головний тренер гостів після гри вдарив головного арбітра, чим зпровокував бійку. Можливо інспектор це не вніс в протокол, можливо арбітр промовчить, але трибуни цю провокацію бачили. Ви коментар можливо видалите, але будь-ласка Федерація Закарпаття прийміть міри, щоб вболівальники впевнилися в покаранні цьої людини!!! Футбол це гра мільйонів, а не декількох людей які можуть якісь факти замовчати. Дякую.

1-10 11-15
الاسم *:
Email *:
كود *: