Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" з "Чайкою" грають внічию
19:03
"Минай" з "Чайкою" грають внічию
В 12-му турі закарпатці не змогли переграти непоступливу «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки.

На жаль, безвиграшна виїзна серія у «Миная» продовжується. В 12-му турі закарпатці не змогли переграти непоступливу «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки. На стадіоні в смт. Макарів лідер групи «А» зіграв в нічию з рахунком 1:1. Хоч і мав всі шанси для перемоги. Чого варто лише не забитий пенальті на останній хвилині….
 
Те, що матч виявився складним – не стало сюрпризом. «Минай» вже третій виїзний матч не може виграти. Плюс суперник – «Чайка» з Київщини, яка наразі займає 9 сходинку і якій нема що втрачати. Тому не важко було спрогнозувати, що вони будуть грати від оборони, міцно закрившись у себе у штрафній і граючи на контратаках.
 
Прогнозуючи це, І. Харьковщенко вирішив пересунути назад до пари з Ігорем Ощипко Василя Кобіна, аби він від оборони навантажував своїх партнерів у атаці. До того ж, додав сили команді капітан Михайло Кополовець, який минулий тур пропускав через травму. В іншому склад був звичний – з прицілом на атаку.
 
Але «Минай» хоч і володів мячем та ініціативою у першому таймі, проте захисники суперника не давали їм особливих можливостей. Додати сюди слід і важкий газон, на який після гри дуже жалілися «минайці». Ще б пак – техніку на ньому не надто проявиш. Тому моментів було мало. Найбільш небезпечним у першій половині гри був удар Кополовця, який опинився на зручній позиції у штрафній і пробив трохи вище воріт.
 
У першій половині гри також можна відзначити голкіпера «Минаю» Мелашенка, який декілька разів вступав у гру – все-таки, «Чайка» активно використовувала контратаки.
 
Після перерви «Минай» почав грати агресивніше у атаці. І це дало результат. На 50-ій хвилині Гегедош віддав чіткий пас Нурієву у штрафну, але того збивають. Сам Анатолій і реалізував вирок арбітра – 1:0. Це 5-ий гол цього футболіста у Другій Лізі.
 
Проте закріпити успіх закарпатцям не вдалося. Вони хоч і домінували на полі, але відзначити вдалося якраз «Чайці». Не обійшлося без долі везіння. Ренат Мірошников, який вийшов на заміну, метрів з 25-ти зарядив мяча прямо у верхній правий кут воріт – і попав. Чим не тільки зрівняв рахунок, а припинив «суху» серію Сергія Мелашенка, яка тривала 467 хвилин.
 
Тим не менше, закарпатці були близькі до того аби з далекого смт. Макаріва (761 км відстані!) привезти додому 3 очки. Моменти мали Кополовець, Нурієв, Гегедош. Проте не вистачало точності.
 
Ключовий епізод поєдинку стався вже у доданий наприкінці матчу час. Той же Нурієв заробив пенальті. Він виник після пожежі у штрафній суперника – саме тоді знову збили форварда «Минаю». Реалізовувати пенальті взявся Василь Кобін. Проте повторити свій точний удар з 11 метрів у кубковій грі з «Миколаєвом» йому не вдалося. Тим прикріше. Його удар наприкінці гри з «Чайкою» прийшовся у поперечину.
 
Як наслідок – лише нічия 1:1.
 
Тим не менше, вона залишає «Минай» на першій сходинці групи «А». І чи залишиться команда там - покаже завтрашній матч «Калуша» на виїзді з тернопільською «Нивою».
 
Наступний свій поєдинок «Минай» проведе вдома, 13 жовтня, з тернопільською «Нивою».
 
 
Арбітр: М. Поліщук
 
Смт. Макарів (Київська область), стадіон «Центральний ім. М. Х. Бруквенка», 200 глядачів
 
ФК «Минай» - ФК «Чайка» 1:1
 
Голи: Мірошніков, 69 - Нурієв, 51 (з пенальті)
 
«Минай»: Мелашенко, Ощипко, Стасюк, Беца, Кобін, Микуляк, Гавриленко, Пиняшко, Нурієв, Гегедош (Шпак), Кополовець
 
Попередження: Пономаренко, Задорожнюк, Грабчак – Гавриленко, Ощипко, Микуляк

На 90-ій хвилині Кобін не реалізував пенальті (поперечка)
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 761 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: