Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" зазнає невдачі у Новоград-Волинську (ВІДЕО)
15:59
"Минай" зазнає невдачі у Новоград-Волинську (ВІДЕО)
Підопічні Харьковщенка не можуть виграти на виїзді вже шостий матч поспіль.

«Минай» вдруге поспіль поступився на виїзді. Цього разу – житомирському «Поліссю» 0:1. Пропустивши гол на початку гри закарпатці хоч і прибрали до своїх рук ініціативу, проте на важкому полі Новоград-Волинського стадіону так і не змогли зрівняти рахунок.
 
Звісно, у такого негативного результату є свої причини. Це і фізична та емоційна втома від кубкового поєдинку в середу із київським «Динамо», і відсутність лідерів у строї. Вслід за Михайлом Кополовцем, на Житомирщину не поїхав і Владислав Микуляк, а це означало, що у центрі поля креативу було значно менше.
 
У зв’язку з цим, а також через останні результати команди на виїзді, Ігор Харьковщенко вирішив чи не вперше за довгий час зіграти за іншою схемою, ніж зазвичай – в 5, а не 4 захисники. Так Минайленко, Ощипко та Кобін складали центр оборони, а Беца, який вийшов на гру з капітанською пов’язкою, із Стасюком розмістилися на флангах із частим підключенням в атаку. В центрі грали Гавриленко та Лобода, а атакуюче тріо було як і у матчі із «Динамо»: Смокоровський, Пиняшко та Гегедош.
 
Звісно, відсутня свіжість у діях та важке поле не дозволяли «минайцям» грати у свою звичну гру: із контролем м’яча та у короткий пас. Тим не менше, саме вони почали першими створювати моменти. Так, дальніми ударами голкіпера «Полісся» турбував спочатку Стасюк, а потім Лобода.
 
Але успішнішими в атаці було якраз «Полісся». Навіть коментатор гри на місцевому ТВ зізнався, що житомиряни забили «майже з нічого». Вони заробили кутовий і півзахисник Недоля зі стандарту знайшов голову Шавріна, який і відкрив рахунок. Це вже другий гол цього форварда у ворота нашого клуба, до того він відзначався у Минаї в першому колі.
 
Зрозуміло, що гості почали робити спроби відігратися. Найбільш вірогідний момент був у Гавриленка – на 33-ій хвилині він перекидував мяч після передачі Стасюка, але голкіпер «Полісся» ліквідував загрозу. Через три хвилини міг зрівнювати той же Стасюк, але у нього в останній момент вибили м’яч з-під ніг.
 
Загалом, в першому таймі гострішими в атаці були саме господарі, але рахунок у грі не змінився.
 
А ось після перерви «минайці» заграли набагато агресивніше в атаці і повністю прибрали до своїх рук ініціативу. Відповідно і моменти почали виникати – у Гегедоша, Стасюка, Лободи. Але всім ударам не вистачало точності та сили.
 
У допомогу нападникам закарпатців тренер випустив Нурієва і команда перебудувалася у 4 захисника. У Анатолія відразу виник момент, але його бісіклєта не виявилася ефективною.
 
Найбільш вірогідний шанс зрівняти рахунок був у Гегедоша: Кобін навісив, Смокоровський скинув під удар, а головний форвард команди з розвороту пробивав – голкіпер «Полісся» зіграв надійно.
 
«Минай» продовжував тиснути, домінувати, але до взяття воріт справа так і не дійшла. На жаль. На користь команди говорить і статистика: закарпатці нанесли 14 ударів по воротам, з яких 7 – у ствір. Це вдвічі більше, ніж у господарів, але три очки у цьому протистоянні забирає саме «Полісся».
 
Таким чином, після 16-го туру «Минай» підпустив до себе житомирське «Полісся» у турнірній таблиці. Тепер у обох команд по 27 очок, але закарпатці вище за рахунок кращої різниці забитих та пропущених та більшої кількості забитих голів.
 
Наступний і заключний поєдинок перед зимовою перервою «Минай» зіграє вдома із вінницькою «Нивою», яка тепер відстає від команди лише на 1 очко, 10 листопада. Про цей майбутній поєдинок читайте пізніше.
 
 
Арбітр: О. Сахно (Київська обл.)
 
Новоград-Волинський, стадіон «Авангард»
 
«Полісся» - «Минай» 1:0
 
Голи: Шаврін, 22 (1:0)
 
«Полісся»: Литвиненко, Чередніченко, Ходуля, Іванов, Поручинський, Сокуренко, Недоля (Кузнєцов), Галенков (Суханов), Шаврін (Демчик), Захаревич, Семчук (Міщенко)
 
«Минай»: Мелашенко, Минайленко (Нурієв), Кобін, Ощипко, Стасюк, Беца, Гавриленко, Лобода (Шпак), Пиняшко (Федак), Смокоровський (Капустей), Гегедош
 
Попередження: Семчук, Галенков, Шаврін, Суханов, Литвиненко – Ощипко, Беца, Гегедош
 
Прес-служба ФК "Минай"
 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 728 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: