Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" здобуває Кубок Закарпаття (ФОТО)
20:08
"Минай" здобуває Кубок Закарпаття (ФОТО)
У видовищному поєдинку команда Миколи Гібалюка більш ніж впевнено переграє севлюшців.

Аналізуючи стартові склади команд можна відзначити відсутність основного крайка виноградівців Мешка, в запасі залишились Ковтун та Луця. В ужгородців вийшли прогнозовано всі найсильніші. Вболівальницька торсида Минаю була дуже чисельною і не стихала ні на мить. Виноградівські фанати старались також не відставати.
 
Вже за перші дві хвилини гості заробили два стандарти, які небезпечно виконував Микуляк. А на 5-й хвилині Севлюш отримав чудову нагоду вийти вперед. Після подачі з кута поля від Чонки у боротьбі за м’яч Образцов завалив Чедрика, і арбітр призначає пенальті. Та з ударом Ребрика Бабенко справився, а добивання Чедрика з 7 метрів пішло поверх воріт.
 
За якусь мить минайці показали як треба реалізовувати моменти. Вагін віддав лівіше на Лободу, той переадресував на Пиняшка в центр, який вивів Гегедоша на ворота і той трохи повозившись пробив з 4 метрів – 0:1.
 
В першій половині гри тривала рівна боротьба, однак гості діяли більш якісно попереду. Пиняшко вивів Мирончука практично один в один та його удар пройшов мимо. Ребрик подавав зі штрафного, Чедрик пробив головою та Беца на ближній стійці виніс м’яч. Гегедош здійснив швидкісний прорив лівим флангом зі зміщенням у центр і послідуючим ударом у ближній кут, Гринишин відбив. Після подачі від Владислава Микуляка Образцов б’є головою та Віктор Микуляк рятує свої ворота.
 
Після відбору біля чужої штрафної Владислав Микуляк одразу пробив з 20 метрів, м’яч просвистів на правою дев’яткою. З часом атакувальні дії Минаю ставали все гострішими, тоді як севлюшці з труднощами наближались до чужих воріт. Гегедош прорвався у чужу штрафну і пробив з-під Віктора Микуляка та захисники заблокували цей постріл. Трохи згодом Лобода вивів Гегедоша сам на сам та Роберт вирішив обігрувати кіпера і втратив нагоду.

На 41-й хвилині минайці розгорнули атаку правим краєм, Беца віддав у центр на Пиняшка, який увійшов у штрафну, віддав на Лободу у якого м’яч з-під ніг вибили захисники, круглий повернувся до Пиняшка, і Василь пробив повз воротаря. Та лайнсмен фіксує офсайд у Пиняшка, хоча м’яч дістався йому від захисників суперника. За дві хвилини підопічні Гібалюка знову втрачають шанс збільшити рахунок. Лобода пробивав з 13 метрів, захисники заблокували та м’яч відскочив до Гегедоша, який пробив в один дотик та влучив у поперечку.
 
У другій половині гри зелено-білі не збавляли обертів і продовжували тиснути на ворота Гринишина. Гегедош знайшов у карній зоні Пиняшка і той готувався до удару та його ззаді зачепив Ломага, однак арбітр дає продовжити гру. Згодом Пиняшко пробивав з 10 метрів, але вище. В одній з рідких атак Ломага подав з флангу, Луця пробив головою, але над воротами.
 
На 75-й хвилині Лобода з правого краю виходив на одного воротаря і побачивши, що Гринишин вийшов перекинув його, круглий напевно йшов повз ворота та Гегедош наздогнав на дальній стійці і в останній момент підправив у ворота – 0:2.
 
Через чотири хвилини в ході швидкої контратаки Гегедош віддає впоперек на Микуляка, який в один дотик розстрілює ворота з 12 метрів – 0:3.
 
На 81-й хвилині Смокоровський подав з правого краю, Мирончук поборовся за м’яч і шкіряний відскочив до Пиняшка, який трохи зблизився з воротами і пробив у дальній кут – 0:4.
 
Наприкінці гри минайці відійшли назад і Севлюш мав можливість забити гол престижу. Луця пройшов зліва Лободу, який опинився на місці центрального захисника, і віддав на Реплюка та його удар відбив Бабенко. Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Минаю у фіналі Кубку.
 
В церемонії нагородження взяли участь народні депутати України Михайло Ланьо, Валерій Лунченко, губернатор Закарпаття Генадій Москаль, голова ФФЗ Іван Дуран, його заступники Мирослав Щербей, Станіслав Сухан, відомий футбольний агент Шандор Варга, прославлений ветеран Василь Рац, міський голова Виноградова Степан Бочкай, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, депутат Виноградівської міськради Владислав Поляк.
 
Найкращим бомбардиром Кубка став Руслан Соскида, кращим гравцем у складі Севлюша – Василь Вашкеба, кращим у Минаї був Дмитро Бабенко. Далі слідувало нагородження медалями срібного призера Кубку. І на завершення вручення золотих медалей та кубку переможцю цих змагань – ФК Минай.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Сергій Наскалов, Ма’ряна Сухан
4-й арбітр – Петро Котубей
Делегат матчу – Георгій Жбора
Спостерігач арбітражу – Матвій Бобаль
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», глядачів 2000
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Минай» 0:4
 
Голи: Гегедош, 7, 75, Влад. Микуляк, 79, Пиняшко, 81.
 
ФК «Севлюш»: Гринишин Віталій, Вайда Артур (Ломага Андрій, 46), Микуляк Віктор, Чумак Віктор, Бандурович Іван, Вашкеба Василь, Ковня Борис (Котляр Богдан, 84), Ребрик Денис, Чонка Юрій, Реплюк Михайло, Чедрик Михайло (Луця Василь, 57).
Запасні: Славік Юрій, Ковтун Василь, Жуков Дмитро, Орос Роман.
Тренер – Талабірчук Володимир.
 
ФК «Минай»: Бабенко Дмитро, Беца Василь, Образцов Владислав, Минайленко Максим, Смокоровський Роберт, Вагін Ігор, Микуляк Владислав (Шпак Олексій, 84), Мирончук Євген, Лобода Яромир (Сергій Машталір, 86), Пиняшко Василь (Костянтин Багрій, 86), Гегедош Роберт (Стефан Федак, 86).
Запасні: Погоріляк Юрій, Дзьоба Едуард.
Тренер – Гібалюк Микола.
 
На 5-й хвилині Ребрик не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 3774 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 8
8 юрий  
0
1.минай
2.середнє
3.ужгород
4.севлюш
це рівень севлюша цього року а не чемпіонство

7 Ваня86  
0
Тоди Реплюк має мати паспорт мадярів, иншак би неграв.

6 Витя  
1
Без поразок не бувае перемог.Думаю Севлюш зробить висновки та буде достойно виступати в ЧЗО.Давайте подякуемо просто обидвом командам за хороший футбол хай СЕВЛЮШ трохи здав та не показав свій рівень.Але це гра.І ми дякуемо що е такі команди що піднімають рівень нашого футбола

5 Бартош Виноградово  
0
Это была не игра в исполнении Виноградова, а позорище. Виноваты все в провале и футболисты и тренеры и руководство. мы принимиали дома и так бездарно, без борьбы отдали кубок. Есть большие претензии к руководству, зачем было набирать столько футболистов новых, если они никакой пользы не приносят? Зачем нам Реплюк, который растерял все свои качества, и никак в форму не может прийти, и еще вопрос как он може играть и в Венгрии если действует одна база? Чем усилил игру Чумак, если защита просто никакая??? И самое главное нету тренера? И смешно и грусно: Талабирчук - тренер. Даже игры 2 туров чемпионата показали что команда катится вниз от игры к игре. Вот вам и доказательство - свои будут бороться за честь клуби, а залетные протсто деньги приехали зарабатывать!

4 Ваня86  
1
Саша туй не психологія, а туй просто Виноградово дійсно фізично зараз команда середини таблиці!! Підбор гравців зараз там не поступається Минаю!! Подивіться на Реплюка лише- випав повністю з гри.Так як би ще десь грав бо неможе так здати Міша, а інші так само були командою з низу турнірки. Ну і відсутність тренерської думки тоже видно, нема тренера нема команди і нема того бійцівського Севлюша в рідних стінах!!!!
Минай вітаю з заслуженою перемогою! Рахунок не по грі нажаль, могло бути і +7. Робі молодец. Так і дальше продовжай бо в Поляні тоже потом бись бов в такій формі, але грати за нас :))

3 Artur84  
0
Приємно було бути на фіналі кубку. Побачив високу організацію, була прекрасна підтримка вболівальників і конкурентна гра команд до ........... 7 хвилини! Після першого голу Миная на полі фактично була одна команда - саме Минай! Думав, що Севлюш дома візьме кубок, але команда підвела сподівання і своїх фанатів і вболівальників інших районів, які сподівалися побачити конкурентний фінал, а не гру в одні ворота. Виноградово з таким підбором гравців не має права апелювати на психологію чи банальне перегорання перед грою! Не знаю шо в команді твориться в середині, але заміна тренера Білака на Талабірчука вкрай погано вплинула на гру Севлюша! І ще було помітно, що лідери Виноградова відверто слабо зіграли, Реплюк взагалі випав з гри (і вже давно), що не пас, то обрізка! Чонка не готовий після травми, хоч старався! Захист на чолі із Чумаком взагалі ніякий і так кожна лінія! І не розумію чому на воротах Гринишин, якщо Славік, на мою думку реально сильніший! Організація на висоті! Минай з перемогою!

2 Саша  
0
Вся проблема Севлюшав психологіі.Невміння настроітись на вирішальні матчі.Перегорають ще до початку гри.І це недопрацювання тренерського складу команди.

1 мікітос  
0
Такого мертвого Виноградова давно не було, видко шо деякі іграки не у формі, кажуть ош ж проблеми з режимом В деяких у Севлюша. Ганьба дома так просрати.

الاسم *:
Email *:
كود *: