Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" здобуває три очки у Довгому
22:55
"Минай" здобуває три очки у Довгому
Комада Миколи Гібалюка продовжила вдалу серію зустрічей з боржавцями.

З перших хвилин матчу темп грі очікувано задали гості. Минайці не давали розпоряджатися мячем господарям, та розвинули чимало атак у першому таймі. Перший удар у матчі завдав Микуляк, але його удар здалеку виявився трохи неточним. Далі відкривати рахунок міг Гегедош. Але Роберт зовсім трохи не дотягнувся до мяча аби переправити його у ворота. «Довге», у свою чергу, на власній половині поля довго не засиджувалося. Першу атаку господарі провели на 20-ій хвилині. Після навісу з глибини мяч головою дістав Якуб. Але його удар пройшовся трохи лівіше від воріт.
 
Далі – знову атака «Боржави». Цього разу пробивав Шуста, але Погоріляк намертво фіксує мяч. Вже на 36-ій хвилині гості зуміли реалізувати гольову нагоду. Пиняшко прориваючись у штрафну пробив у поперечину. Далі мяч відскочив до Машталіра, який ударом відправив мяч у дальній від кіпера кут. 0:1.

Вже наступна атака господарів знову стала результативною. На 37-ій хвилині майстерним ударом здалеку відзначився Микуляк. 0:2.
 
5 хвилин потому, на куражі минайці провели і третій мяч у ворота господарів, але під час удару Машталіра по воротах арбітр зафіксував фол з боку нападника. Гол скасовано.
 
Вже у другому таймі гольових нагод поменшало. Гості і надалі володіли територіальною перевагою, але атакуючі випади закінчувалися неточними ударами. Господарі після вдалих відборів мяча у центрі поля, намагалися вирватися у контратаку, але гравцям під кінець гри очевидно бракувало сил аби принаймні довести атаку до удару.

Все ж, на 77-ій хвилині, «Минаю» вдалося потроїти рахунок. Пиняшко, отримавши мяч поряд з лінією штрафної, точно пробив у лівий кут воріт. 0:3.
 
У підсумку «Минай» виборює чергові 3 залікові пункти і, на пару з Севлюшем, очолює турнірну таблицю Вищої ліги.

 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти арбітра – Олександр Гога, Василь Готько
Делегат – Матвій Бобаль
 
ФК «Боржава» - ФК «Минай» 0:3
 
Голи: Машталір 35, Микуляк 37, Пиняшко 77;
 
ФК «Боржава» (Довге): Погайда (Шандра В., 46), Батрин М., Боднар (Кертис Я., 85), Ловга, Фулей, Якуб, Симканич, Бровдій, Шуста (Батрин Я, 43), Ганчич, Штефко;
Запасні: Михайлюк, Баран, Шандра Я., Керечанин, Кертис В.;
Тренер – Василь Фірка
 
ФК «Минай»: Погоріляк, Беца (Смокоровський, 46), Допілка, Минайленко, Федак, Мирончук (Образцов, 65), Шпак, Микуляк (Вагін, 65), Пиняшко, Машталір, Гегедош (Дзьоба, 62);
Запасні: Бабенко
Тренер – Микола Гібалюк
 
Попередження: Батрин Я., Батрин М., Ганчич – Пиняшко, Допілка;
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1929 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: