Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" здобуває три очки у Вільхівцях
23:58
"Минай" здобуває три очки у Вільхівцях
У поєдинку 6-го туру «Минай» у не легкому протистоянні, все ж, зумів під завершення зустрічі дотиснути ФК «Вільхівці».

З перших хвилин матчу було зрозуміло роль команд у цьому поєдинку. «Минай», намагаючись повністю контролювати мяч, йшов вперед. «Вільхівці» грали, відверто, від оборони. Першу нагоду гості організували на 11-ій хвилині. Мирончук віддав навісну передачу на Допілку. Але той зовсім трохи не дотягнувся до м'яча, аби пробити по воротах.
 
8 хвилин потому Пиняшко з правого флангу прострілив на Дзьобу. Той зі зручної позиції пробив по воротах, але із положення поза грою.
 
Далі гості організували ще кілька атак, але закінчувалися вони за аналогічним сценарієм. Неточним ударом, або перебуванням у офсайді. Відкрити рахунок мали змогу Дзьоба, Пиняшко, Смокоровський та Допілка. Але оборона «Вільхівців» натиск суперника у першому таймі стримала.
 
Другий тайм почався з атаки господарів. Після невеликої комбінації, Дудаш вийшов на ударну позицію, і пробив по воротах з-за меж карної площі. М'яч пролетів вище.
 
Далі контроль мяча перейшов до гостей, і атаки «Минаю» продовжилися. На 55-ій хвилині, Микуляк майстерно виконав штрафний з 25 метрів, навісивши точно на Дзьобу. Едуард боротьбу на другому поверсі виграв, але удар головою вийшов трохи неточним.
 
На 78-ій хвилині, Беца, прориваючись праворуч, віддав передачу в центр штрафної суперника. На м'яч першим встиг Мирончук, але удар пройшовся трохи лівіше від воріт.
 
Вже на 82-ій хвилині, численні атаки гостей були втілені у гол. Машталір, отримавши передачу від Микуляка, змістився праворуч під удар з центру штрафної. Звідти і пробив повз воротаря — 0:1.
 
4 хвилини потому, господарі мало не зрівняли рахунок, але удар Щербанича вийшов неточним.
 
У підсумку, 0:1. «Минай» здобуває чергові три залікові пункти у важливому матчі проти «Вільхівців». Тепер «минайці» готуватимуться до надважливого матчу проти виноградівського «Севлюша».
 
 
Арбітр — Денис Федяй
Асистенти арбітра — Анатолій Гал, Юрій Яцкович;
Делегат — Федір Варга
 
«Вільхівці» — «Минай» 0:1
 
Гол: Машталір 82;
 
ФК «Вільхівці»: Пахомов, Товт (Слободян, 62), Септа, Нергеш, Келеманик, Щербанич, Дудаш, Жоффчак (Грубінка, 55), Матяш, Лендєл, Кривка;
Запасні: Лавришин, Солодовник, Болог, Кардач;
Тренер: Юрій Бучок;
 
ФК «Минай»: Бабенко, Беца, Минайленко, Образцов, Смокоровський, Вагін, Допілка (Гегедош, 54), Микуляк, Мирончук, Пиняшко (Шпак, 90), Дзьоба (Машталір, 63);
Запасні: Погоріляк, Федак, Лобода;
Тренер: Микола Гібалюк
 
Попередження: Грубінка, Нергеш, Пахомов — Минайленко, Гегедош, Вагін;
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1737 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: