Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" здолав ужгородців (ФОТО)
18:44
"Минай" здолав ужгородців (ФОТО)
Команда з обласного центру припинила виступи у Зимовій першості.

Бобовище зігравши внічию у попередньому матчі залишило шанси Ужгороду на вихід з групи. Та у перемогу ужгородців мало хто вірив, особливо після їхньої минулої гри саме з Бобовищем.
 
У старті Минаю вийшов новачок, який знаходиться на перегляді Тарас Червонецький (попередній клуб Нива Теребовля). В Ужгорода також був новий гравець у старті – це Василь Боднар із довжанської Боржави, який вийшов в опорній зоні.
 
Минай відразу ж взяв м'яч під контроль, в той час як ужгородці компактно розмістилися на своїй половині поля. Вже на 3-ій хвилині Микуляк подав зі штрафного з лівого краю, Гегедош на ближній стійці відірвався від опікуна і пробив з 7 метрів, але мимо.
 
Ужгород вперше зумів наблизитись до чужих воріт лише після помилки захисту суперника, коли Федак засильно віддав назад воротарю. Минай виглядав помітно сильніше гостей, провів в атаці більшу частину матчу, диктував свої умови на полі і створював моменти. Після закиду у штрафну Гегедош злету пробив з 10 метрів та лише потряс хрестовину.
 
На 16-ій хвилині Стегура уник офсайду і вибігав на одного воротаря та Попович вчасно вийшов за межі штрафної. За дві хвилини Беца виконав високу передачу у штрафну, м’яч опустився за комір голкіперу вдарився об поперечку і стійку і вилетів у поле.
 
В одній з рідких контратак Ужгорода на 25-ій хвилині Кривка прострілив зліва на Соскиду, Попович вийшов з воріт, скоротивши кут обстрілу і відбив. Зважаючи на постійний тиск минайців захист команди Тулайдана у першій половині гри діяв досить таки чітко і злагоджено.
 
Та у другому таймі у зелено-білих почали частіше виходити швидкі атаки. На 41-ій хвилині Федак на швидкості пройшов лівим краєм, змістившись у центр, увійшов у штрафну, але з 10 метрів пробив не точно. На 49-ій хвилині Гегедош скористався довгою передачею випередив Славіка і закотив у пусті ворота – 1:0.
 
Мирончук добре піймав м’яч на ногу та його постріл пройшов над воротами. Вже за п’ять хвилин Лобода, який тільки-но з’явився на полі, здійснив прорив лівим краєм штрафної аж до лицьової лінії і віддав на Гегедоша, який з декількох метрів не промахнувся – 2:0.
 
Після навісної передачі від Мирончука Гегедош міг оформити хет-трик та його удар головою забрав Славік. Далі Образцов довгою передачею запустив у забіг Гегедоша, який вийшов до воріт з правого краю, але замість пасу на партнерів вирішив сам пробити з гострого кута, але кіпер відбив.
 
Минай здобуває чергову перемогу у Зимовій першості і зіграє у чвертьфіналі з Поляною. Тоді як Ужгород вперше за останні роки не зумів вийти з групи.
 
 
ФК «Минай» - ФК «Ужгород» 2:0
 
Голи: Гегедош, 49, 55.
 
Минай: Андрій Попович, Олег Допілка, Владислав Образцов, Василь Беца, Стефан Федак (Яромир Лобода, 52), Євген Мирончук, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Тарас Червонецький (Роберт Смокоровський, 36), Василь Пиняшко, Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Микола Ількович, Володимир Корнутяк, Максим Минайленко, Едуард Дзьоба, Іван Капустей, Олексій Шпак.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Ужгород: Юрій Славік, Василь Бонтей, Іван Ільчук, Віктор Чумак, Михайло Дудаш, Павло Кривка, Михайло Стегура, Василь Боднар (Олександр Септа, 65), Андрій Лазар, Руслан Куртанич (Антон Предчук, 46), Руслан Соскида.
Запасні: Андрій Іонін, Юрій Мандич, Роман Білінський.
Тренер – Тарас Тулайдан.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 965 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: