Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Минай» зіграв внічию з «Десною» в матчі УПЛ
19:10
«Минай» зіграв внічию з «Десною» в матчі УПЛ
У матчі 11-го туру чемпіонату України «Минай» на своєму полі приймав «Десну». Матч відбувся 17 жовтня.

«Минай» зіграв внічию з «Десною» в матчі УПЛ
Наступні матчі команд відбудуться таким чином: 22 жовтня «Десна» на своєму полі прийме «Олександрію», а «Минай» 24 жовтня на виїзді зіграє з «Рухом». 

Популярна букмекерська контора Фанспорт вважає фаворитом матчу «Рух» - «Минай» львівську команду. На її перемогу пропонують коефіцієнт 1.9, нічия оцінюється в 3.5, а перемога закарпатської команди в 4.24. Портал «Рейтинг Букмекерів» пропонує переглянути реальні відгуки та огляд БК Fansport.    

Є ймовірність того, що цей матч може не відбутися, адже у львівському клубі відбувся спалах коронавірусу. Зараз на самоізоляції перебувають всі гравці та тренери.

Поєдинок «Минай» - «Десна» пройшов на стадіоні «Авангард» в Ужгороді та завершився безгольовою нічиєю. Варто відзначити, що в цьому поєдинку міг забивати Євген Селезньов, але у нього не вийшло влучити у ворота чернігівців.

Також це був перший матч «Миная» під керівництвом нового наставника Ігоря Леонова.

Після цього поєдинку закарпатці з 7 очками йдуть на 13-му місці. Чернігівці з 17 балами в активі знаходяться на 7 позиції.


ФК Минай - Десна 0:0

ФК Минай: Данило Кучер, Богдан Векляк, Олександр Петрусенко, Ельдар Кулієв (Олексій Хахльов 76), Дмитро Білоног (Антон Байдал 68), Михайло Месхі (Данило Книш 76), Рустам Ахмедзаде, Ігор Гончар, Міслав Матіч, Олег Вишневський (Євген Селезньов 68), Олег Синьогуб

Десна: Ігор Литовка, Олександр Сафронов, Сергій Болбат, Андрій Домбровський, Леван Арвеладзе, Владислав Калітвінцев, Єгор Картушов, Денис Безбородько (Максим Дегтярьов 84), Філіп Будківський (Ілля Шевцов 84), Євген Селін, Владлен Юрченко (Тарас Завійський 72)

Попередження: Міслав Матіч 43, Рустам Ахмедзаде 56 - Андрій Домбровський 74, Сергій Болбат 86

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 378 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: