Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" знову перемагає у Виноградові (ФОТО)
20:10
"Минай" знову перемагає у Виноградові (ФОТО)
Єдиний гол Василя Пиняшка значно наблизив минайців до завітного чемпіонства.

На цей поєдинок зібрався повний стадіон, а підтримка від фанатів обох команд робила атмосферу по-справжньому футбольною.  Господарі вийшли майже у бойовому складі на цю гру, відсутнім був лише Василь Луця. У минайців відновились від травм Кополовець та Смокоровський, натомість не потрапили у заявку Минайленко, Дзьоба, Царук, Образцов та травмований Бабенко. Сам поєдинок розпочався доволі жваво, виноградівці із запалом кинулись вперед, високо пресингуючи суперника. 
 
Вже на 5-ій хвилині Чонка скритою передачею виводить Вашкебу на ворота, та удар Василя воротар перевів у поперечку. Витримавши стартовий натиск минайці відтіснили гру від своїх воріт. На 10-ій хвилині Владислав Микуляк пробив зі штрафного з 26 метрів, Козар відбиває. Чонка також небезпечно виконував стандарт з 22 метрів, але Попович грає надійно.
 
Господарі намагались не поступатись у боротьбі лідеру чемпіонату і часто вдавались до жорстких фолів у центрі поля, за що, з часом, арбітр почав виписувати попередження. Темп гри був надзвичайно високий та моментів було обмаль. На 30-ій хвилині Минай провів атаку правим флангом, звідки Беца подав у карну зону, де Пиняшко пробив головою по недосягаємій траєкторії для воротаря – 0:1.
 
Підопічні Слюсара намагались організувати щось небезпечне, але вся гострота йшла лише після стандартів. В одному з епізодів Корнутяк та Лобода не розібрались у боротьбі за верховий м’яч і Яромир отримав сильний удар від партнера і на кілька секунд втратив свідомість, але швидко прийшов до себе і повернувся у гру. На 33-ій хвилині Чонка подав кутовий, а Вайда пробивав головою, але над воротами. Через десять хвилин Чонка вже навішував зі штрафного, Чумак б’є головою не точно. Під завершення тайму Реплюк вийшов на ударну позицію справа з 12 метрів, але Попович справився з цим пострілом. Одразу в наступній атаці Гегедош вивів Пиняшка на ворота та завдати вирішального удару Василь не зміг.
 
У другому таймі севлюшці з великими труднощами діставались до воріт суперника. Команда Гібалюка впевнено контролювала центр поля, де найбільш активні сьогодні Лобода та Вагін вигравали більшість єдиноборств. Гегедош постійно відгукувався на довгі передачі і вже загострював гру з флангу. Його колега по амплуа Михайло Чедрик рідко чіплявся за м’яч і не міг дочекатися підтримки від партнерів.
 
На 58-ій хвилині Гегедош мав чудову нагоду подвоїти рахунок, але з восьми метрів пробив вище рамки. Один з напівмоментів, які створили господарі виник на в середині другого тайму, коли Ковня подав справа, а Вашкеба пробив у падінні з 14 метрів, голкіпер впіймав не складний удар.
 
Вихід на поле Кополовця додав свіжості атаці гостей. Так на 71-ій хвилині Михайло навісив на дальню стійку з лівого краю, там вже Гегедош пробив головою та ворота відбив. За п’ять хвилин Кополовець обікрав Чумака біля лівої бровки, увійшов у штрафну і викотив під удар Пиняшку, прибравши захисників на замасі Василь пробив по центру, голкіпер вже впав у лівий кут, але ногами зумів відбити м’яч. Дісталось у цьому матчі одному із лайнсменів: після фіксації положення поза грою у Чедрика у бокового арбітра Гарлача полетіли фляшки та банки з пивом від розлючених вболівальників.
 
В останню п’ятихвилинку виноградівці Минай був ближчим до ще одного голу, ніж севлюшці до нічиєї. Після подачі зі стандарту Гладиш пробив головою, але зовсім не точно. Біля протилежних воріт Кополовець асистував Машталіру, який пробивав з-під захисника з 15 метрів та Козар знову рятує свої ворота. Насамкінець гри Кополовець отримав рецидив травми і зійшов з поля, через брак замін, та згодом повернувся і дограв ще декілька додаткових хвилин.
 
Минай перемагає свого головного суперника у цьому чемпіонаті і робить чемпіонство ще більш реальним. Опісля матчу багато вболівальників відмічали гру Яромира Лободи, як кращого гравця у сьогоднішньому матчі.
 
Виноградівській команді залишається надіятись на осічку від середнянців, щоб зачепитись за срібне місце.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
м. Виноградів, стадіон Юність, глядачів 700
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Минай» 0:1
 
Голи: Пиняшко, 30.
 
Севлюш: Василь Козар, Андрій Ломага, Андрій Гладиш, Іван Бандурович, Артур Вайда, Юрій Чонка (Борис Ковня, 68) Василь Ковтун (Олексій Остафійчук, 84) Михайло Чедрик, Михайло Реплюк (Дмитро Мішенін, 78) Віктор Чумак, Василь Вашкеба.
Запасні: Віталій Гринишин, Віталій Чийпеш, Віктор Микуляк, Денис Ребрик.
Тренер – Валентин Слюсар
 
Минай: Андрій Попович, Василь Беца, Василь Пиняшко, Володимир Корнутяк, Олег Допілка, Євген Мирончук (Роберт Смокоровський, 68), Владислав Микуляк, Яромир Лобода (Сергій Машталір, 87), Олексій Шпак (Михайло Кополовець, 70) Роберт Гегедош (Стефан Федак, 83).
Запасні: Владислав Сидоренко.
Тренер – Микола Гібалюк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1881 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 ще май реаліст  
0
Почитав коментарі тут і у фейсбуку про гру Виноградова, був на грі, говорив із фанатами, і хочу сказати, що реально команда обосралася в цьому сезоні, і шо би там не розказували та не оправдовувалися Реплюк, вихлопок Вашкеба, та інші, радуйтеся, шо ще така лояльна публіка вболіває за команду. но хочу повісти, що стільки років чекати чемпіонство, їздити і тратити тяжко зароблені на стойках гроші, а ви лиш отмазки, тіпа но нич, ми пак якось виграємо, це реально надоїло! Команда була май симпатична при Білаку із своїми пацанами, а зараз прийшли якісь Мішеніни, Чумаки, якісь Слюсарі, копкання в бей-бегі. І шо з того шо цей зальотний тренерішка вам там по телевізору розбори ігор показує, фішки по полю розставляє?, ви шо стали грати круто? Ви лише падете на дно! Добре перед Минайом у вас гаті повні, а шо СереднЄ там тоже такі профі? чи може Оболонь хустська така страшна? Нє то ви зажралися майже мало! майже треба боло як фани карпат мало вас поганяти по роздівалках, взбодрити.

5 Ваня86  
0
Виноградово вчора проводили товарняк :))))

4 реалист  
0
як мож виграти якщо нема ударiв по воротам..... де напад виноградова дк захист.... iнвалiди одним словом... вболiвальникiв шкода....

3 Віола  
0
Слюсар не відчуває дух Севлюша. Йому би лиш бабло скосити... Шанс для любимого ФК Середнє ...на 2 місце

2 Ваня86  
0
Минай показав свою гру..як би не хотів шоб Виноградово виграли, але Севлюш за теперішньої гри поза пятіркою..Очки набрані раніше зберігають їх лище на 3 місці!!Беззуба гра і провал тренера.Минай хоть грає на два фронта, але ліпший на цих двох турнірах.Вітаємо з чемпіонством і чекаємо в Поляні на Севлюш

1 мікітос  
0
Тупа і ніяка гра Виноградова, просто дворовий футбол, жодного опасного моменту біля воріт Минаю. Ганьба при таких фінансах і составу аж 3 місто мати. Женіть Слюсаря скорше, бо сись гостарбайтер слабий спеціаліст

الاسم *:
Email *:
كود *: