Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" знову перший
16:07
"Минай" знову перший
Закарпатці здобувають важливу виїзну перемогу над житомирським "Поліссям" і повертають собі лідерство.

Тренерський штаб минайців на матч з Поліссям виставили незмінний склад, за виключенням вилучених гравців Гавриленка та Нурієва - їх замінили дует опорників Вагін та Дмитренко. Натомість Микуляк діяв вище, під нападником. На тренерському містку впевнено себе почував Кополовець, який підміняв дискваліфікованих Харьковщенка та Бабенка.
 
В перші хвилини господарі володіли незначною перевагою та згодом гра вирівнялась і Минай сміливіше почав йти вперед. На 13-ій хвилині Гегедош головою скинув в район перед карною зоною, куди на швидкості увірвався Страшкевич, змістився трохи правіше і пробив з 8 метрів у дальній кут – 0:1.
 
Зелено-білі шукали передачами у штрафну свого бомбардира Шавріна, проте вони рідко доходили до адресата. На 26-ій хвилині Страшкевич завдав пострілу з 23 метрів, м’яч пройшов зовсім поруч із стійкою. На 32-ій хвилині Захаревич виконав закидання у штрафну на Шавріна, Корнутяк притримав нападника і той, звісно, упав. Арбітр призначає пенальті і виписує жовту картку Володимиру. Удар Шавріна з позначки Кулинич парирує і одразу ж накриває, завадивши суперникам добити ціною ушкодження.
 
На 38-ій хвилині з лівого краю штрафної Страшкевичу вдався класний удар під поперечку, Литвиненко переводить на кутовий.
 
Другий тайм не радував вболівальників у Новоград-Волинську видовищною грою, команди діяли з оглядкою на оборону, до того ж не на високих швидкостях. На 65-ій хвилині Савченко прострілив справа, Шаврін скинув Соломці, який з восьми метрів не зміг переграти Кулініча.
 
Яромир Лобода зявившись на полі одразу загострив ситуацію отримавши передачу на лівому краї штрафної, змістився до центру і пробив у дальній кут з 12 метрів, але трохи не точно. На 73-ій хвилині Тарануха відгукнувся на подачу з правого флангу, але пробив головою повз рамку.
 
На 82-ій хвилині Страшкевич вкотре пробив з середньої відстані, але в руки воротарю. На 86-ій хвилині Гегедош на замаху пройшов захисника і пробив з 17 метрів, Литвиненко відбив.
 
Наприкінці господарі навіть не спромоглись на фінальний штурм, а Минай легко нейтралізовував всі спроби наблизитись до воріт і довів гру до перемоги. Ужгородська команда знову виходить на вершину, завдяки втратами конкурентів (Черкащина зіграла внічию у Тернополі 1:1). І готується до прийому вінницької Ниви, яка сьогодні поступилась Чайці.
 
 
«Полісся» Житомир - «Минай» 0:1
 
Гол: Страшкевич, 13.
 
Полісся: Олександр Литвиненко, Ілля Ходуля, Роман Гончаренко, Владислав Ємельянов (Юрій Соломка, 33 (Денис Галенков, 79)) Артем Недоля (Олександр Лебеденко, 46), Андрій Власюк, Максим Боровець (Ростислав Тарануха, 46), Антон Савін, Олексій Савченко, Ярослав Захаревич (Сергій Суханов, 68), Вадим Шаврін.
Запасні: Олег Мозіль, Євген Кузнєцов, Рудольф Сухомлинов, Віталій Сокуренко.
Тренер – Анатолій Безсмертний.
 
Минай: Артем Кулинич, Василь Беца, Петро Стасюк, Олег Допілка (Роберт Смокоровський, 81), Володимир Корнутяк, Ігор Вагін, Олег Дмитренко, Василь Пиняшко (Олексій Шпак, 87), Вадим Страшкевич, Владислав Микуляк (Яромир Лобода, 70), Роберт Гегедош (Стефан Федак, 90+2).
Запасні: Андрій Попович, Іван Капустей.
Тренер – Михайло Кополовець.
 
На 32-ій хв. Шаврін не реалізував пенальті (воротар)



 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1048 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Надіюсь, що хтось таки записував перли Кополовця на тренерському містку..:))

الاسم *:
Email *:
كود *: