Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" знову перший (ФОТО, ВІДЕО)
18:29
"Минай" знову перший (ФОТО, ВІДЕО)
Перемога над рівненським "Вересом" дозволила минайцям повернутись на першу сходинку.

У стартовому складі Минаю сталися прогнозовані зміни – замість Кополовця вийшов Смокоровський, всі інші вийшли на своїх позиціях. Господарі весь перший тайм володіли безперечною перевагою у контролі м’яча та довести атаку до ударного завершення тривалий час ніяк не виходило. Натомість Верес взагалі рідко задумовувася про атакуючі дії, позаяк більшість часу вони відбивали позиційні наступи ужгородців.
 
До середини першого тайму можна хіба згадати удар Микуляка з рикошетом від захисника, воротар спокійно забирає. Трохи гостріше було після навісу від Лободи, Гегедош високо вистрибнув і пробив головою та Бабійчук справився з цим ударом. На 41-ій хвилині минайці ще більше наблизились до голу, коли Пиняшко чудовою передачею у вільну зону вивів Гегедоша до воріт з лівого краю, Роберт пробив повз голкіпера, але і повз ворота. Верес лише під кінець тайму відзначився дальнім ударом у виконанні Даудова, але й то повз рамку.
 
Перерва помітно пішла на користь біло-голубим, які ще з більшим запалом йшли вперед. На 54-ій хвилині Гавриленко пробив з 25 метрів, але не точно. За чотири хвилини Пиняшко завдав удару з правого краю штрафної, кіпер відбиває, Смокоровський на іншому краї штрафної віддає Гегедошу, який з шести метрів б’є вище.
 
На 62-ій хвилині Микуляк подав кутовий на лінію карної зони, де Кобін поборовся і скинув в район «п’ятачка», де Гегедош у акробатичному стрибку ефектно пробиває по воротам – 1:0.
 
Після цього вже гості перебрали ініціативу і намагались дістатись володінь Мелашенка. На 67-ій хвилині подачу з кутового завершив ударом Маїк з 10 метрів, воротар грає надійно.
 
Залишати мінімальний розрив у рахунку Минай аж ніяк не хотів. На 76-ій хвилині Пиняшко закинув на Гегедоша, який знову з 8 метрів пробиває вище воріт. За три хвилини Микуляк у ході затяжної атаки з лівого краю віддав на дальню стійку на Бецу, який вколочує головою м’яч у сітку воріт – 2:0.
 
На 88-ій хвилині ще Гегедош виходив на рандеву з голкіпером, перекинув його, але шкіряного зупинила перекладина. У додатковий час Яременко відгукнувся на передачу з лівого краю, випередив воротаря на виході і переправив м'яч у ворота та Ощипко виніс м’яч з лінії воріт.
 
Під завершення поєдинку всі присутні на стадіоні почули таку бажану інформацію про квитки на кубковий поєдинок та всі умови, за якими буде проводитись цей матч (де і коли можна придбати, перекриття вулиць, безкоштовне маршрутне таксі від центру міста до стадіону, огляд при вході на стадіон і таке інше).
 
Команда Харьковщенка бере реванш у рівненців і знову піднімається на перше місце, скориставшись поразкою у паралельному матчі Калуша від Полісся. Лазарет закарпатської команди переповнений та це дає змогу іншим гравцям продемонструвати свої найкращі якості і проявити себе у Кубку України.
 
 
ФК «Минай» - ФК «Верес» Рівне 2:0
 
Голи: Гегедош, 62, Беца, 79.
 
Минай: Сергій Мелашенко, Василь Беца (Стефан Федак, 88), Ігор Ощипко, Василь Кобін, Петро Стасюк, Максим Гавриленко, Яромир Лобода, Василь Пиняшко (Олексій Шпак, 85), Владислав Микуляк (Едуард Сухомлин, 83), Роберт Смокоровський (Іван Капустей, 62), Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Дмитро Бабенко, Владислав Образцов, Максим Минайленко, Олег Допілка, Михайло Бабій.
Тренер - Ігор Харьковщенко.
 
Верес: Максим Бабійчук, Тарас Пінчук, Олександр Дубина, Ярослав Рафальський, Марат Даудов, Олексій Бондаренко, Максим Боровець, Владислав Семенчук, Олег Маїк, Антон Яременко, Іван Гребенюк.
Запасні: Ігор Фіяло, Віктор Барабаш, Олександр Логінов, Олександр Мосіюк, Тарас Пецків, Валерій Сад, Максим Саламаха.
Тренер – Олег Шандрук.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1036 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: