Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" знову поступається львів'янам
20:24
"Минай" знову поступається львів'янам
У битві аутсайдерів закарпатці втрачають можливість покращити свої шанси на виживання.

Наша команда у цьому матчі вирішила не змінювати переможний склад. Схема та же, що і на гру з чернігівською «Десною» - тільки з невеликими змінами: замість Кожанова, який отримав ушкодження в попередній грі, його позицію зайняв Ахмедзаде. А місце в нападі дісталося Шиндеру, який вже відбув дискваліфікацію.

Сценарій гри передбачався такий самий – діємо грамотно в обороні і виходимо швидко в атаку.  Розпочали ми доволі активно і саме ми першими нанесли удар – заробили кутовий, Саків подав, а Ткачуку ледь не вистачило аби завершити момент.

Далі контроль за грою прибрав «Львів», а наша команда свідомо віддала м’яча. Витримавши спроби господарів, ближче до середини тайму самі перейшли в атаку: почали будувати її позиційно, проте не вистачило то останнього пасу, то удару.

Найбільш вірогідний момент для голу у нас виник на 34 хвилині: Саків подав аут прямо у карний майданчик, звідти рикошет і удар Бойка – трохи вище воріт.

На жаль, був хороший момент для голу і у «львів’ян» - і вони його використали. Як і у попередньому матчі, ми знову пропустили після кутового. Довгий випередив Поповича при подачі, а Маємбе не виніс м’яча подалі, а навпаки – допоміг йому опинитися у наших воротах.

Ще у першому таймі ми могли зрівняти, якби арбітр призначив пенальті у ворота «Львова» наприкінці першої половини. Але суддя не побачив нічого «протизаконного» у діях захисників господарів, хоча здалося, що була гра рукою.

На початку другого тайму могли відразу зрівнювати, проте після стандарту і потрапляння м’яча у чужу штрафну, Нурієву не дали можливість пробити з близької відстані. За мить вже Ахмедзаде розганяв контратаку, але його передача не дійшла до Бойка і її заблокував захисник.

На 52-ій хвилині знову Бойко загрожував воротам «Львова». Дійшли до чужої штрафної, Нурієв віддав на молодого півзахисника «Минаю», той б’є, але удар Віталія блокують і він полетів в поперечину. Далі Ахмедзаде заробив кутовий, який закінчився ударом в площину ножицями від Ткачука - круглого винесли з лінії. Ще через 5 хвилин знову вдалий блок від господарів вже після удару з близької відстані Шеммі Маємбе.

На жаль, цей ударний відрізок у другому таймі від «минайців» був єдиним у другій половині матчу. Далі  атакували господарі. Були хороші моменти у Довгого, Нича після розіграшу комбінацій. Цими атаками не тільки тримали в напрузі Поповича та наш захист, а й не давали нашій команді будувати свої атаки.

«Минайці» в останні 20 хвилин активізували свої дії на полі, проте для господарів це не стало сюрпризом. Ми тиснули, атакували позиційно, комбінували, але всі наші атаки розбивалися через вдалі захисні дії «львів’ян». Були полумоменти, але вони ні до чого не призвели.

На жаль, поступаємося у дуже важливій грі. Наступна гра «минайців» цього ж тижня – в суботу, 24 квітня, граємо на виїзді із «Дніпром-1».

 
«Львів» - «Минай» 1:0

Гол: Маємбе, 40 (автогол).

«Львів»: Ільющенков, Якімець, Махмутович, Романчук, Грисьо (Ременяк), Ернест (Семенів), Чір’як, Довгий, Альваро (Сабіно), Бусько (Лобай), Нич (Ренан)

«Минай»: Попович, Саків, Лопирьонок, Матіч, Маємбе, Петрусенко, Ткачук (Сніжко), Ахмедзаде, Нурієв, Бойко (Мілевський), Шиндер (Пиняшко)

Попередження:  Довгий, Махмутович, Бусько, Грисьо, Альваро, Романчук - Саків


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 311 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
Позоріще Закарпаття, санкційний бос контрабандист, тіньовий тренер аферист, котрий тоже під санкціями, за корупцію. Се просто жесть і ганьба футбольного краю....

الاسم *:
Email *:
كود *: