Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" знову сильніший за "Ужгород" (ФОТО)
06:58
"Минай" знову сильніший за "Ужгород" (ФОТО)
У матчі-відповіді ½ фіналу Кубку області на стадіоні «Автомобіліст» команда з Минаю зуміла перемогти, поступаючись впродовж зустрічі.

У першій половині гри вболівальники побачили чимало атак — з боку обох колективів. Однак істотних моментів тривалий час не спостерігалось. Загрожував воротам на початку гри Роберт Гегедош, але його удари з-за меж штрафної, а згодом і після перспективних виходів, не принесли дивідендів. Після сольного проходу міг відзначитись Сергій Машталір, але спроба пробити була невдалою. Потурбував кіпера команди з обласного центру удар головою від Владислава Образцова.
 
Ужгородці небезпечно відповідали: удар зі штрафного у виконанні Івана Ковача пройшовся вище воріт. Виводили на ударну позицію Нуцу Арделяна — повз ворота. Традиційно, активністю попереду відзначався Руслан Соскида. Суттєвих нагод протягом тайму він не мав, однак перед перервою, все ж, зумів вивести свою команду вперед. Метушня у штрафному майданчику призвела до того, що один з гравців ужгородської команди пробиваючи, влучив у стійку, а вже на добиванні Соскида був точним — 1:0. І за такої мінімальної переваги у рахунку обидва колективи відправились відпочивати.
 
У таймі другому «Минаю» конче було необхідно освіжати гру та змінювати рахунок на табло, аби не створювати собі зайвих проблем наприкінці гри. Зрештою, з цим завданням вони впорались. Після подачі з флангу та подальшій метушні Роберт Гегедош виявився найспритнішим у штрафному майданчику господарів — 1:1. Однак за декілька хвилин до цього Нуцу Арделян мав чудовий шанс подвоїти рахунок своєї команди. Швидкісний нападник ужгородців залишив позаду оборонців, вискочивши тет-а-тет з кіпером, але пробив надто слабко і Бабенко зумів впоратись.
 
Після нічийного рахунку команди дещо послабили темп. Минайці зрозуміли, що можна грати від рахунку, натомість футболісти «Ужгорода» банально втомились. Про це свідчить і той факт, що господарі поля не тільки дозволили створювати велику кількість моментів біля своїх воріт, а й не змогли завадити опоненту провести переможний гол.
 
Під завершення гри на поле вийшли свіжі футболісти «Минаю», які й довершили справу до переможного фінішу. Приміряв свої бутси й коуч минайців Микола Гібалюк, який вже давненько не з'являвся у грі. Він, до слова, взяв безпосередню участь у другому м'ячі. Гібалюк з Пиняшком розіграли комбінацію у штрафній команди з Ужгорода. Василь ефектно п'ятою вивів граючого тренера на ударну позицію. Із пострілом Гібалюка впорався кіпер, але першим на добиванні був Едуард Дзьоба, якому завадити міг тільки оборонець — 1:2.
 
За декілька хвилин автор голу міг оформляти дубль. Чудовий пас з глибини поля віддавав Яромир Лобода — Дзьоба вискочив на оперативний простір вже у штрафній, але удар пройшов вище воріт.
 
У підсумку, минайці впевнено долають ужгородський рубіж і крокують до фіналу, де на них чекатиме видовищне протистояння з виноградівським «Севлюшом».

 
Арбітр: Ярослав Козик
Асистенти: Мирослав Гала, Іван Грубінка
Делегат: Йосип Шитєв

Стадіон «Автомобіліст»
 
«Ужгород» — «Минай» 1:2
 
Голи: Соскида, 41 – Гегедош, 48, Дзьоба, 87.
 
«Ужгород»: Владислав Сидоренко, Степан Буксар, В'ячеслав Пінковський, Артем Пустовіт, Олександр Назаренко, Іван Ковач, Михайло Трухан, Іван Варваринець, Нуцу Арделян, Володимир Дуран, Руслан Соскида
На заміні: Роман Білінський, Віталій Міклош, Юрій Каганець
Тренер: Іван Шанта
 
«Минай»: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Максим Минайленко, Владислав Образцов, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Євген Мирончук, Яромир Лобода, Василь Пиняшко, Роберт Гегедош, Сергій Машталір
На заміні: Юрій Погоріляк, Едуард Дзьоба, Степан Федак, Микола Гібалюк, Владислав Микуляк
Тренер: Микола Гібалюк
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1622 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: