Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" зводить внічию гру у Калуші (ВІДЕО)
18:53
"Минай" зводить внічию гру у Калуші (ВІДЕО)
Підопічні Миколи Гібалюка на останніх хвилинах матчу зуміли уникнути поразки.

Стартовий склад Минаю був традиційним, за винятком центральної пари захисників, пару Образцову склав Допілка. Стартові хвилини команди провели на зустрічних курсах, особливо не форсуючи події на полі.

Калуш зумів першим забити за допомогою пенальті. Чи не перше загострення біля наших воріт закінчилось фолом Беци, на думку арбітра. Бабенко вгадав напрям удару з пенальті від Святослава Мельника, але не відбив – 0:1. У наступній атаці Драган пробивав майже з лінії штрафної, але на щастя для Бабенка, вище.
 
Лише ближче до середини першого тайму минайці зуміли створити небезпеку біля воріт Піцана. Гегедош прорвався до воріт з лівого краю штрафної і прострілив вздовж воріт та Машталір не прочитав цю передачу. За дві хвилини знову Гегедош входить до штрафної і вже сам пробиває у ближній кут, але не точно.
 
Минай мав невелику перевагу у володінні м’ячем та просування вперед їм давалось досить важко. На 29-й хилині Петрик гостро пробивав з 14 метрів та воротар рятує ворота і відбиває. Схожий момент виник біля інших воріт, коли Беца добряче приклався з 13 метрів та воротар перевів на кутовий. Тиск гостей зростав і червоно-чорні змушені були відходити назад великими силами. Після подачі з кутового від Микуляка Гегедош в один дотик пробив з 12 метрів, але повз ворота. Вагін пробив з 23 метрів, але не точно.
 
Після подачі зліва Гегедош пробив головою у ближню дев’ятку, але Піцан відбиває. Черговий кутовий і вже Образцов завдає удару головою, але мимо. Всю гру фанатський сектор Минаю гучно підтримував своїх гравців і створював справжню футбольну атмосферу на стадіоні, який був не сильно заповнений.
 
У другому таймі закарпатцям вдалось досить швидко вирівняти становище на полі. На 50-й хвилині Микуляк чудовою передачею виводить Гегедоша до воріт і той ефектно перекидує воротаря – 1:1.
 
На 56-й хвилині після подачі справа Генега опинився без опіки у чужій штрафній і пробив у падінні головою з семи метрів, але на щастя для Минаю, не точно. Та вже за чотири хвилини Василь Маковійчук скористався передачею справа і з 14 метрів переправив м’яч у правий кут – 2:1.
 
Прогнозовано калушці відійшли в захист і відбивали атаки суперника які накочувались знов і знов. Всі заміни від Гібалюка йшли на посилення атакувальної ланки - Кополовець, Лобода та Дзьоба, лише на 75-й хвилині вийшов захисник Минайленко, який замінив Смокоровського, що зазнав ушкодження. Допілка зайняв місце на лівому фланзі оборони, а Минайленко в центрі.
 
Ужгородцям ніяк не вдавалось пройти захист червоно-чорних і завдати удари по воротах. На 81-й хвилині Пульків і Цимбалістий вийшли на одного Минайленка і Цимбалістий пробивав з 15 метрів, але біля стійки. На 89-й хвилині Микуляк віддавав передачу у штрафну, захисник перервав та далі воротар калушців не порозумівся із своїм партнером і Олевич головою переправив м’яч у власні ворота з 15 метрів – 2:2.
 
У хвилини, що залишились підопічні Гібалюка намагались вирвати перемогу та декілька стандартів не принесли успіху. Тож у дебютному поєдинку за відчутної переваги над суперником Минай задовольняється нічиєю.
 
 
ФК «Калуш» - ФК «Минай» 2:2
 
Голи: Мельник, 12 (пен.), Маковійчук, 60 – Гегедош, 50, Олевич (автогол), 89.
 
Калуш: Іван Піцан, Ярослав Олевич, Василь Маковійчук, Владислав Гончар, Орест Мельник, Андрій Драган, Євген Петрик, Святослав Мельник, Артур Яната, Юрій Коско, Ігор Цимбалістий.
Запасні: Роман Генега, Степан Гудак, Богдан Кузів, Роман Пштир, Володимир Хомин, Святослав Турок, Володимир Пробоїв, Степан Матвіїв.
Тренер – Михайло Савка.
 
Минай: Дмитро Бабенко, Василь Беца,Владислав Образцов, Олег Допілка, Роберт Смокоровський (Максим Минайленко, 75), Ігор Вагін (Едуард Дзьоба, 66), Євген Мирончук (Яромир Лобода, 58), Василь Пиняшко, Владислав Микуляк, Сергій Машталір (Михайло Кополовець, 54), Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Стефан Федак, Володимир Корнутяк, Іван Ковач.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Попередження: Турок - Лобода, Минайленко.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 2623 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: