Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Минайці їдуть з Автомобіліста з перемогою (ФОТО)
00:01
Минайці їдуть з Автомобіліста з перемогою (ФОТО)
У битві титанів закарпатського футболу команда Миколи Гібалюка взяла верх.

Минайці їдуть з Автомобіліста з перемогою (ФОТО)
Ще до початку матчу вільних сидячих місць, яких не так вже й багато, не було. Середнянці вийшли у бойовому складі, з акцентом на захист, залишивши двох нападників у запасі. Минай продовжує обходитись без травмованих Багрія, Кополовця та Лободи.
 
Номінальні господарі поля з перших хвилин захопили ініціативу і поступово рухались до своєї цілі. Та обидві команди діяли вкрай обережно, тож перші двадцять хвилин були зосередженими на боротьбу в середині поля. В одному з епізодів Бабенко та Образцов не порозумілися хто перший на м’ячі і Дмитро вибиваючи м’яч влучив у свого захисника. На щастя круглий полетів не у бік воріт. Біля інших воріт Гегедош відірвався від опіки і пробив з гострого кута, але не точно. Середнянці вибудували міцну лінію захисту, яку часто доповняв Кундрик, граючи в п’ять захисників.
 
З середини тайму гості вирівняли становище на полі, змушуючи і минайських оборонців попотіти. Після подачі корнера гостями Нурієв ефектно на передній стійці пробив п’яткою та захисник на дальній стійці вибив шкіряного. За мить Нурієв перехопив м’яч на чужій половині поля і вивів Рацина на ударну позицію. Дмитро пробив з 18 метрів та м’яч рикошетом від захисника пішов повз ворота. На 33-й хвилині Гегедош не скористався подарунком від Куделка, коли той заслабко відкинув м’яч головою назад своєму голкіперу, Роберт наздогнав м’яч і з лівого краю перекидував Кучінку, який вийшов з воріт, але не влучив у рамку.
 
Середнє пробувало загострювати ситуацію дальніми пострілами, зокрема Нурієв та Бако занесли собі в актив декілька ударів. Микуляк зі штрафного поцілив у ближню дев’ятку та Кучінка рятує свої ворота. На 42-й хвилині Допілка вибиває вперед від своєї штрафної, Котьо у звичайній ситуації намагався вибити головою вперед та чомусь віддав вліво, де якраз знаходився Гегедош, який підхопив круглого і понісся на ворота, але побачивши партнера у кращій позиції віддав на Пиняшка, який реалізував вихід один в один – 1:0.
 
За декілька хвилин Гегедош виривався на одного голкіпера та Куделко зупинив його. Саме в цьому моменті Роберт зазнав ушкодження, через яке його в трохи згодом поміняють. Удар зі штрафного з 23 метрів Беци пройшов над воротами.
 
Мінімальний рахунок зберігав високу напругу на полі. Гості після деякого затишшя на 57-й хвилині провели результативну атаку. Нурієв виграв єдиноборство у Минайленка і вивів Бако на побачення з Бабенком, яке Олександр втілив у гол – 1:1.
 
Далі Бако мав хорошу можливість подвоїти рахунок, коли цілив у дальній кут обвідним ударом з 20 метрів та Бабенко робить сейв. Минай ніяк не міг підібратись до воріт суперника, та капітан команди знайшов вихід з положення. На 73-й хвилині Микуляк з центральної зони з 25 метрів влучив точно у ліву дев’ятку – 2:1.
 
За п’ять хвилин Микуляк майстерно закинув круглого за комірець середнянським захисникам, куди вчасно увірвався Машталір та його удар виявився заслабким і воротар забрав. Ще одного разу Микуляк загострював ситуацію ударом зі штрафного та на цей раз вище.
 
Варга під кінець гри випустив всіх наявних атакуючих гравців та створити бодай напівмомент їм не вдалось. Натомість на 90-й хвилині Микуляк подав з кута поля на дальню стійку, де Шпак прийняв м’яч і пробив з гострого кута, але повз ворота. Додаткові п’ять хвилин були також за господарями, які довели гру до логічної перемоги.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Вадим Рубей
Делегат матчу - Іван Староста
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 800
 
ФК «Минай» - ФК «Середнє» 2:1
 
Голи: Пиняшко, 42, Микуляк, 73 – Бако, 57.
 
Минай: Дмитро Бабенко, Владислав Образцов, Максим Минайленко, Василь Беца, Стефан Федак, Олег Допілка (Едуард Дзьоба, 77), Ігор Вагін, Євген Мирончук (Олексій Шпак, 72), Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Роберт Гегедош (Сергій Машталір, 48).
Запасні: Юрій Погоріляк, Владислав Хмельовський, Роберт Смокоровський.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Середнє: Павло Кучінка, Олександр Ковчар, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Василь Горський, Сергій Кундрик (Юрій Дрозд, 67), Олексій-Павло Шведюк (Василь Якима, 84), Дмитро Рацин (Іван Качур, 76), Олексій Хоменко (Мирон Гулович, 61), Олександр Бако (Михайло Стегура, 78), Анатолій Нурієв (Мирослав Бундаш, 86).
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1828 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: