Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Минайці у спарингу переграють "Ужгород"
20:41
Минайці у спарингу переграють "Ужгород"
Голи новачків на старті обох таймів принесли перемогу команді Василя Кобіна.

Минайці у спарингу переграють Ужгородське дербі не обійшло увагою місцевих вболівальників, яких на стадіоні зібралося чимало. Василь Кобін продовжує награвати лише одну схему з трьома центральними захисниками (5-3-2, яка при атаці може трансформуватися в 3-5-2).   

Команди розпочали гру активно і вже на 4-ій хвилині минайці зуміли відкрити рахунок – після довгої передачі новачок клубу Білоног завдяки стартовому ривку відірвався від захисників, вийшов один в один і пробив повз Готру – 1:0. 26-річний форвард вихованець Шахтаря, але на дорослому рівні змінив вже багато команд, за останні три сезони погравши за Динамо Мінськ, ІФК Марієхамн у Фінляндії і російський Єнісей, звідки і приїхав.

На 8-ій хвилині після подачі з кутового захисник Минаю Горін влучив у стійку з декількох метрів. 

У першому таймі команди активно включалися в пресинг, порівну володіли м’ячем, але загострень було обмаль. Ужгородці перший небезпечний момент створили на 26-ій хвилині після удару новодавидківського атакуючого гравця Мердєєва з 15 метрів, Кучер перевів круглого у стійку. На 37-ій хвилині Білоног ще один раз вийшов на ударну позицію з 18 метрів та на цей раз Готра зіграв надійно.

У перерві Кобін провів шість замін, а Іваниця змінив трьох гравців. У другому таймі господарі виглядали свіжішими, не в останню чергу через велику кількість замін. Вони частіше навідувались до володінь Готри і на 56-ій хвилині у ході швидкої атаки забили вдруге – Гончар, який у сезоні 2015/2016 грав за Говерлу, відав з правого флангу у штрафну на Коваленка, який в дотик пробиває у дальній кут – 2:0. Автор голу минулий сезон провів в аматорах за ЛНЗ Лебедин, до цього поїздив по світу (Росія, Латвія, Кіпр).   

Підопічні Іваниці мали чудову можливість відігратися на 62-ій хвилині, коли Ференцик обікрав захисника, перекинув воротаря, але Семенко завадив Вадиму забивати вже у пусті ворота.

Минайці частіше пробивали по воротам суперника, в одному з моментів Кобак поцілив з 18 метрів під перекладину та Готра у ефектному стрибку зловив. Юрій Чонка двічі завдавав небезпечних ударів зі штрафних з 24 метрів, але м’яч постійно зовсім трохи розминався з дев’яткою. 

Зірковий форвард Селезньов з’явився на полі на 56-ій хвилині, але розвернутися йому у чужій штрафній не дали.

Минай продовжує експериментувати і переглядати велику кількість вільних агентів. Ужгород натомість робить ставку на награний склад із точковим підсиленням, серед яких фактурний форвард Хомченко (Карпати, Волинь, Рух, Гірник-Спорт), 20-річний дублер з Маріуполя Вискребенцев.  


ФК «Минай» – ФК «Ужгород» 2:0

Голи: Білоног, 4, Коваленко, 56.

Минай: Кучер - Багайоко, Веремієнко, Горін, Лиховидько, Книш - Петрусенко, Слюсар, Хахльов – Ахмедзаде, Білоног.
На заміну виходили: Сеницький, Семенко, Вишневський, Кобак, Коваленко, Гончар, Селезньов, Станкович, Кемкін, Маємбе, Чушенко, Кашперук.

Ужгород: Готра – Федак, Сартіна, Допілка, Шкіндер – Вискребенцев, Ряшко - Пуканич, Мердєєв, Ференцик – Буряк.
На заміну виходили: Чонка, Хомченко, Січ, Дуран, Тищук, Симочко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 780 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: