Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Минайці впевнено розправляються з "Кристалом"
20:28
Минайці впевнено розправляються з "Кристалом"
У матчі 15-го туру аматорського чемпіонату України "Минай" розгромив аутсайдера своєї групи.

Минайці впевнено розправляються з
Є перша домашня перемога! На «Автомобілісті» закарпатці нарешті здобули три очки – вперше за весняну частину чемпіонату вдома. Жертвою команди став чортківський «Кристал». Як і у першому колі, коли закарпатці перемогли 7:0, так і зараз у підопічних Ігоря Харьковщенка проблем не виникло. Перед власними вболівальниками «минайці» забили 4 голи, чим заслужили численні оплески вболівальників.
 
Перемагати на «Автомобілісті» закарпатцям довелося не в оптимальному складі. Виною цьому жовті карточки, отримані в попередньому матчі з «ОДЕКом». Таким чином на цей поєдинок були дискваліфіковані Минайленко, Микуляк та Корнутяк. Останні двоє - основні гравці центра поля, які конструювали гру команди. Тренер вирішив їх замінити молодими Лободою та Шпаком, які «каші не зіпсували». Окрім того, на воротах замість Поповича вийшов Сидоренко, а у захисті замість Федака – Смокоровський.
 
І у такому складі «Минай» диктував умови на своєму полі. Володіли м’ячем, виходили в атаку короткими передачами, господарювали в центрі поля. «Кристал» захищався. Але інколи досить не вміло – в одному з моментів захисник так захопився захистом, що зупинив м’яча у стилі воротаря – зловив його обома руками. Це очевидний пенальті, який реалізував Роберт Гегедош.
 
До речі, саме Гегедош і став головним героєм гри. Він на відміну від своїх товаришів свої моменти дуже вміло реалізовував. А моменти ці були – Шпак, Образцов, Пиняшко намагалися відзначитися, але голкіпер гостей Віктор Ольховий демонстрував дійсно класну гру. Але від ударів Гегедоша - не встояв. Під кінець тайму Роберт в ефектному стрибку через себе подвоїв рахунок.
 
А після перерви відзначився втретє – замкнув точний навіс Кополовця. 14-ий гол у аматорській лізі, між іншим. Після цього стало зрозуміло – «Кристал», який особливо не мав моментів у матчі, у цьому матчі вже ні на що не розраховує. У чортківці були хіба напівмоменти – але то удар у нападників не виходив, то у ствір воріт не потрапляли, то Сидоренко не давав приводів хвилюватися.
 
А «минайці» забивали. Зокрема, Едуард Дзьоба, який тільки вийшов на заміну, ледь не першим дотиком оформив четвертий гол. Могли забивати ще, але у цьому поєдинку вирішили обмежитися чотирма голами. У підсумки три очки, які дозволяють вийти на одноосібне друге місце в підгрупі №1. «ОДЕК» цей тур пропускав, а «Рочин» свій матч виграв – 4:0 у «Хмельницького». Тому вони продовжують утримувати лідерство. У «минайців» ще є два матчі виправити становище. Наступний матч відбудеться в Малинську (Рівненській області) з місцевою командою 20 травня.

 
«Минай» - «Кристал» Чортків - 4:0
 
Голи: Гегедош (1:0), Гегедош (2:0), Гегедош (3:0), Дзьоба (4:0).
 
«Минай»: Сидоренко, Беца, Допілка, Образцов, Смокоровський, Вагін, Лобода, Шпак, Пиняшко, Кополовець, Гегедош
 
«Кристал»: Ольховий, Болобан, Хруставка, Бесараб, Іванов, Пільтенко, Драч, Червонецький, Ковалевський, Курдас, Льовкін
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1122 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: