Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Минайська одинадцятка для "Заріччя" (ФОТО)
17:41
Минайська одинадцятка для "Заріччя" (ФОТО)
У другому півфіналі Минай не помітив суперника на засніженому полі.

Минайська одинадцятка для
Другий півфінал відбувався за досить екстремальних умов: мінусова температура, сильний вітер із хуртовиною трохи заважали футболістам. Чомусь на гру не знайшлося оранжевого "зимового" м’яча.
 
З перших хвилин минайці почали осаджувати ворота юного Сухана. На 8-ій хвилині сьогоднішній іменинник Федак пройшов лівим краєм і віддав у центр штрафної на Пиняшка, який другим дотиком відправляє шкіряного у ліву дев’ятку – 1:0.
 
Через три хвилини Заріччя вперше відповіло атакою, на завершенні якої Великошич пробив з правого краю штрафної, Попович забрав. Наступні двадцять хвилин зелено-білі впевнено розкатували м’яч по всій ширині поля. На 31-ій хвилині Гегедош закинув у штрафну на Микуляка, воротар був першим на м’ячі та не зміг його зафіксувати і Владислав забив вже у пусті ворота – 2:0.
 
На 37-ій хвилині вже Корнутяк закинув на хід Гегедошу, який реалізував вихід один в один – 3:0.
 
За дві хвилини Микуляк виводить Роберта до воріт та форвард змарнував цю нагоду. У наступній атаці Микуляк пробив з 17 метрів, Сухан робить сейв і переводить на кутовий. Федак з лівого краю віддає на Пиняшка, який намагався одразу перекинути голкіпера, але не вдало. На 44-ій хвилині Федак змістився з лівого краю у центр і приклався з 19 метрів, м’яч потряс поперечку, а Гегедош був тут як тут – 4:0.
 
У другому таймі Минай продовжував розривати захист суперника. Через неконкурентну гру та морозну погоду вболівальники почали завчасно покидати стадіон.
 
На 49-ій хвилині Гегедош увійшов у штрафну справа, на замаху обійшов захисника і невідпорно пробив з 8 метрів – 5:0.
 
А 51-ій хвилині Корнутяк здійснив перехоплення в центрі поля і наступною передачею вивів Гегедоша на одного воротаря і Роберт знову забиває – 6:0.
 
Після цього іршавці вдруге у грі пробили по воротам: Чернявський віддав у штрафну на Великошича і той з гострого кута поцілив у рамку, Попович грає надійно. На 72-ій хвилині Дзьоба зліва віддає в центр на Гегедоша і той з другої спроби забиває з близької відстані – 7:0.
 
За сім хвилин Дзьоба прострілює справа, Гегедош замикає – 8:0.
 
На 81-ій хвилині гравці помінялись ролями: Гегедош асистує, а Едуард забиває – 9:0.
 
Далі Минайленко подав з лівого краю, а Гегедош пробив сходу з 10 метрів – 10:0.
 
Крайній гол було забито після розіграшу кутового, Гегедош подав справа, а Ількович, на пару з Минайленком, занесли круглого у ворота – 11:0.
 
За таких погодних умов більшість людей на стадіоні лише і чекали фінального свистка. Думаю і самі гравці не відмовились би грати по 35 хвилин.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
Делегат матчу – Іван Кувік
 
ФК «Минай» - ФК «Заріччя» 11:0
 
Голи: Пиняшко, 8, Микуляк, 31, Гегедош, 39, 44, 49, 51, 72, 79, 83, Дзьоба, 81, Ількович, 90.
 
Минай: Андрій Попович – Василь Беца (Роберт Смокоровський, 46), Олег Допілка, Владислав Образцов (Максим Минайленко, 55), Стефан Федак – Ігор Вагін (Едуард Дзьоба, 74), Володимир Корнутяк (Микола Ількович, 67), Владислав Микуляк, Василь Пиняшко (Яромир Лобода, 55), Михайло Кополовець (Іван Капустей, 80), Роберт Гегедош.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Заріччя: Василь Сухан (Михайло Булеза, 46), Микола Цимбал, Володимир Томич, Едуард Шкіря, Андрій Курилишин, Михайло Чернявський, Назар Бобик, Василь Зан, Євген Сорока, Юрій Булеза, Ростислав Великошич.
На заміну виходили: Ярослав Горзов, Михай Бізіля, Олександр Совтан, Віктор Зан, Юрій Сокач.
Тренер – Микола Цимбал.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1373 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: