Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Минайські "новачки на тиждень" покидають клуб
13:17
Минайські "новачки на тиждень" покидають клуб
Трансферна політика закарпатського представника у Першій лізі України стає доволі неоднозначою.

Минайські Дивні речі відбуваються в "Минаї". Всі пам'ятають "незрозуміле" звільнення минулого літа головного тренера Кирила Куренко. У це міжсезоння клуб із Закарпаття здивував розривом контракту з півзахисником Володимиром Дороніним - всього через тиждень після підписання. Але ось ще один фортель з боку минайців. Підписаний 6 лютого захисник Дмитро Сартіна також залишає стан закарпатців. Причина розриву цього союзу, як і в випадку з Дороніним, залишається невідомою. Офіційний сайт "Миная" поки "мовчить".

Нагадаємо, що Сартіна, який є вихованцем закарпатського футболу, чотири останні сезони (з перервою) провів в "Миколаєві". В кінці минулого року став вільним агентом. Також захищав кольори "Шахтаря-3", "Геліоса" і "Оболоні-Бровар".

Також багато футбольних ЗМІ повідомляли про відхід з клубу головного бомбардира Роберта Гегедоша, який вже не вперше покидає команду через конфлікт з тренером. Серед тих, хто покинув ужгородців є і Євген Русин, який вже знайшов собі команду - це його рідний Мункач, який готується до виступів на всеукраїнському рівні 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1027 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вариш  
0
Хаха, там всьо мутить Кополовець, який возомнив себе супер функціонером, но шодо цих чуваків, то ходять слухи, шо вони не дотримувалися режиму, шлюхи, водка, кабаки:)

الاسم *:
Email *:
كود *: