Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Минайський погром у Щасливому
21:58
Минайський погром у Щасливому
«Минайці» впевнено та, можна сказати, на класі переграли свого опонента, який наразі замикає турнірну таблицю в Першій лізі.

Минайський погром у Щасливому Підопічні Василя Кобіна почали агресивно та задали темп, під який змушені були підлаштовуватися господарі. І, що важливо, футболісти «Минаю» відразу почали грати у свій комбінаційний футбол.

Відповідні атаки, зі швидкістю та коротким пасом у два дотики, почали приносити успіх вже на 19-ій хвилині. Тоді у штрафній, після пасу п’яткою Глаголи, на удар вийшов Стасюк, але забити йому завадив воротар. Далі ще удари виходили у Оринчака, Пиняшка та Нурієва – не щастило. Проте це було лише передвісником до гольової зливи.

Почалася вона на 30-ій хвилині. Карноза, який на цю гру вийшов з капітанською пов’язкою і був на полі наконечником ромбу з Вагіним, Нурієвим та Глаголою в центрі, прокотив мяча до штрафної, відпасував на Глаголу. Той з розвороту у два дотики б’є по воротам, але парирує голкіпер. Проте на добиванні першим був Пиняшко – 0:1.

Не встиг суперник віддихатися та зрозуміти свій план дій на цей матч як залітає другий. Знову спрацювала зв’язка Карноза-Глагола. Останній прорвався правим флангом, навісив – захисник перервав подачу, але скинув його прямо на ногу Артуру. І він з 18 метрів більярдним ударом робить рахунок 0:2.

До перерви суперник оговтався та навіть змусив вступити у гру Поповича – на його рахунку черговий сейв після дальнього удару.

Другий тайм був ще багатшим на події. «Минайці» і далі зберігали темп та якість атаки. Вже через 3 хвилини після виходу на поле святкували ще один гол – Жичиков з флангу подає, Оринчак головою завершує – 0:3.

Звісно, такий сценарій поєдинку не міг не заспокоїти гостей та не активізувати господарів. Так і сталося через 4 хвилини після забитого – відзначається «Черкащина». За звичкою ми контролювали м’яч, але помилилися і Маткобожика обікрав Тарануха, який вийшов один-на-один із голкіпером – 1:3.

«Черкащина», звісно, побігла вперед і змусила повірити, що у цій грі вони ще поборються. Принаймні від своїх воріт вони гру відсунули і стали частіше турбувати захисників «Минаю». Тренерський штаб це побачив і випустили вчасно Книша, який освіжив командну швидкість, став чіплятися за м’яч та своїми діями знову повернув гру на чужу половину поля. На 58-ій та 63-ій міг двічі відзначитися, але нещастило. Тим не менше, у суперника Тарануха міг забивати у наші ворота другий – його удар закінчився ударом м’яча над поперечиною.

Проте ближче до 70-ої хвилини гра остаточно заспокоїлась. Вірніше, «минайці» її заспокоїли. Спочатку Нурієв отримав хорошу можливість забити зі штрафного – пробив у поперечину. За мить виник ще один штрафний, який закарпатці розіграли: Книш віддав на Пиняшка, той намагався обіграти екс-«минайця» Дмитренка, який тепер грає за «Черкащину», і, на думку арбітра, той зіграв рукою в цьому епізоді – пенальті. Його реалізував Нурієв – 1:4. 17-ий гол Анатолія у Першій лізі!

На цьому ми не зупинилися. Через дві хвилини знову Книш вивів класною передачею врозріз Оринчака один-на-один і Богдан у один дотик переграє воротаря – 1:5. А ще через 7 хвилин сам Книш забиває – Пиняшко зробив горизонтальну передачу біля штрафної, Данило обіграв одного і пробив – 1:6! Дебютний гол Книша за «Минай»!

У цій грі ми побачили ще один гол. З кутового відзначився «черкащанин» Ігор Нечай – пробив сходу після передачі. До речі, у ворота Андрія Черепка, який дебютував за нашу команду  -  вийшов на поле замість Поповича на 83-ій хвилині. Рахунок дозволяв.

2:6 –і чергові три очки в нашій скарбниці. Якби не закінчився сезон, ця гра увійде в історію нашого клубу за кількістю забитих в одній грі.  Запам’ятають її і вболівальники, та і самі гравці, адже це одна з найяскравіших перемог у сезоні. 

І вона закріплює нас на другій сходинці. «Інгулець» не зміг перемогти вдома «Чорноморець» і тепер нас відділяє від першого місця всього 1 очко.

Наступну свою гру наша команда проведе вдома, 29 липня, з «Гірником-Спортом» з Горішніх Плавнів.


"Арсенал-Арена" с. Щасливе 

«Черкащина» - «Минай» 2:6

Голи: Тарануха, 52 Нечай, 85 - Пиняшко, 30, Карноза, 32, Оринчак, 48, 73, Нурієв, 71 (пен.), Книш, 80.

«Черкащина»: Тимофєєв, Нестеренко (Олійник, 46), Дмитренко, Лухтанов (Долгий, 74), Погранічний, Цурупін, Морозенко (Кабанюк, 62), Малєй (Грисьо, 65), Захаревич (Нечай, 56), Георгієв, Тарануха.
Запасні: Старченко, Рожко, Тищенко М., Котовий, Діонг.

«Минай»: Попович (Черепко, 83), Жичиков, Стасюк (Кополовець, 80), Маткобожик, Никитюк, Вагін, Карноза (Книш, 58), Пиняшко, Глагола (Шпак, 66), Оринчак (Ахмедзаде, 75), Нурієв.
Запасні: Черепко, Микуляк, Корнутяк, Допілка.

Попередження: Цурупін - Карноза, Маткобожик, Глагола
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 497 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: