Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Мінімальна перемога BRW-BIK U14 над СДЮСШОР U14 (ФОТО)
21:45
Мінімальна перемога BRW-BIK U14 над СДЮСШОР U14 (ФОТО)
Слідом за старшими гравцями на поле вийшли молодші, а саме представники вікової категорії U-14.

Мінімальна перемога BRW-BIK U14 над СДЮСШОР U14 (ФОТО)
Нагадаємо, що у турнірній таблиці СДЮСШОР Ужгород посідає 7-е місце, а гості з Волинської області 6-е місце. Це значило, що це матч сусідів по турнірній таблиці, а такі ігри завжди максимально принципові та непоступливі.
З перших хвилин ужгородці прагнули довести, що саме вони являються господарями на футбольному полі. СДЮСШОРівці відразу взяли ігрову ініціативу під свій контроль і вже на першій хвилині могли забивати гол. Капітан господарів Колодка Богдан вийшов на хорошу ударну позицію і з 19 метрів пробив трохи вище перекладини. Волиняни з відповіддю не забарились. На 12-й хвилині Бендера Іван зробив хороший індивідуальний прохід і прострілив на свого партнера Умансу Дмитра, якому просто було потрібно підлаштуватись під м'яч і в майже порожні ворота забити гол. Але Дмитро забарився з м'ячем і захисники ужгородців вибили круглого на кутовий.
 
Наступний свій момент гості не змарнували і реалізували. Після якісного навісу з кутового капітан гостей Козік Едуард випередив опонентів та в карколомному стрибку пробив по воротам Чамати Артема з 5-и метрів, без шансів для голкіпера Ужгороду і як наслідок, на 26-й хвилині рахунок в матчі відкритий на користь "BRW-BIK".
З самого початку другої половини гри ужгородці понеслись атакувати в бажанні відквитати мінімальне відставання. Вже на 2-й хвилині другого тайму Повхан Іван після навісу з кутового небезпечно пробивав головою, але круглий полетів мимо воріт. "BRW-BIK" в обороні не засиджувався. На 42-й хвилині Харко Михайло з кута штрафного майданчику закарпатців пробивав в дальній кут воріт і м'яч пролетів повз ворота.
 
В середині другого тайму на полі вже була абсолютно рівна гра. Атакувала то одна команда, то інша. На 46-й хвилині капітан ужгородців Колодка внаслідок боротьби отримав м'яч, прийняв його на груди і з розвороту пробив по воротам, але знову невдача. На 51-й хвилині гості скористались необачністю ужгородців в обороні і вибігли в стрімку контратаку. Нападник "BRW-BIK" Бендера Іван підібрав м'яч в центрі поля, обіграв єдиного захисника і вийшов на побачення з голкіпером та переграв його пробивши в дальній кут воріт – 0:2.
 
За 5 хвилин черга для забитих голів нарешті дійшла до господарів. Малильо Максим втік від захисників тет-а-тет з кіпером гостей Ярмолюком Романом та невідпорно пробив точнісінько у верхню дев'ятку воріт "BRW-BIK".
Після забитого Ужгород з подвійною енергією побіг вперед задля здобуття хоча б нічиї. Своєю відданістю в нападі гравці дещо забули про оборонні дії і цим ледь не скористався нападник "BRW-BIK" той таки Бендера Іван. Останній вибіг на побачення з воротарем, але підсікнув круглого вище воріт.
 
Як підсумок, фінальний свисток фіксує не зовсім логічну перемогу "BRW-BIK". А "СДЮСШОР" по такій грі заслуговував бодай на один заліковий пункт.
 
 
Арбітр: Файда Василь
Асистенти арбітра: Вовчанський Ілля, Томаш Бабич.
Інспектор: Маєревич Ярослав.
 
СДЮСШОР Ужгород - "BRW-BIK" Володимир Волинський 1:2
 
Голи: Козік, 26, Бендера, 51 – Малильо, 56.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Дуник І, Повхан І, Ізай Т, Хрипта С, Лютнянський М, Бабич І, Колодка Б, Роля М, Бурштинський В, Петрецький М.
Запасні: Мигалина А, Русин О, Попович І, Максимець М, Борисевич В, Січка М, Малильо М.
 
"BRW-BIK" Володимир Волинський: Ярмолюк Р, Засько Є, Козік Е, Луцик Б, Прокопчук Д, Білик С, Ткачук В, Хомюк Н, Баранюк Р, Бендера І, Умансу Д.
Запасні: Орловський Г, Харко М, Алфєров О.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 840 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: