Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мінімальна перемога виводить «Ужгород» у чвертьфінал (ФОТО)
20:15
Мінімальна перемога виводить «Ужгород» у чвертьфінал (ФОТО)
Підопічні Івана Шанти доволі легко переграли середнянців.

Мінімальна перемога виводить «Ужгород» у чвертьфінал (ФОТО) «Ужгород» практично на протязі всіх 90 хвилин матчу володів тотальною перевагою, і лише досить компактна гра середнянців у захисті не дозволила гостям забити більше одного м'яча.

Стартовий натиск зелено-жовтих втілився в гол вже на сьомій хвилині, коли Жаренко замкнув головою подачу від Горського з лівого краю. Після цього «Ужгород» зупинився, віддаючи перевагу спокійному володінню м'ячем в центрі поля. У команди Дьордя в першому таймі, як, втім, і в другому, не було в атаці нічого, тож перемозі підопічних Шанти ніщо не загрожувало.

У другій половині гри ужгородці мали декілька можливостей для збільшення рахунку. Оржеховський, Реплюк та Жаренко розіграли комбінацію на завершенні якої Іван пробивав з десяти метрів, але не точно. Оржеховський вивів Реплюка один в один з гострого кута, та Михайло влучив у стійку.

Ковчар точною діагоналлю знайшов на вході у штрафну Скунзяка, Іван вийшов на одного голкіпера та Костюк вийшов переможцем з цієї дуелі. Пиняшко розрізною передачею виводить Ковчара на голкіпера та страж воріт знову на висоті.

«Ужгород» завдяки цій перемозі (хоча більш цінним є гол Реплюка на останній хвилині у ворота «Севлюша») піднімається на друге місце і чекає «сіяного» суперника у наступному раунді змагань. Команді з «Середнього», яка доукомплектована в основному молоддю, важко протистояти на рівних з таким грізним суперником.  


Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Крістіна Шитєв, Томаш Бабич.
Делегат матчу – Федір Варга
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50 
 
ФК «Середнє» - ФК «Ужгород» 0:1

Голи: Жаренко, 7.

Середнє: Михайло Костюк, Мирон Гулович, Олександр Пахомов, Едгард Русин, Василь Беца, Іван Русин, Іван Жентичка, Андріян Лінтур (Владислав Андрусь, 69), Віктор Довганюк (Владислав Ковач, 65), Михайло Стегура (Олександр Мадяр, 45), Руслан Соскида.
Запасні: Костянтин Марко.
Тренер – Вадим Дьордь.

Ужгород: Мирослав Лютнянський (Ерік Гречка, 63), Василь Горський, Василь Куделко, Станіслав Котьо (Роман Білінський, 52), Павло Оржеховський (Олександр Ковчар, 65), Василь Пиняшко, Михайло Реплюк, Олександр Бако, Микола Ількович., Іван Жаренко (Іван Скунзяк, 64), Іван Бандурович.
Тренер – Іван Шанта.

Попередження: Русин, 53, Беца, 70.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 955 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: