Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мінімальна звитяга команди з обласного центру
16:23
Мінімальна звитяга команди з обласного центру
В неділю, 24 квітня на стадіоні «Автомобіліст» зустрічались титани Закарпатського футболу ФК«Ужгород» та ФК«Дийдо».

Мінімальна звитяга команди з обласного центру Поєдинок між цими командами обіцяв бути напрочуд цікавим та захоплюючим. Ще до початку гри на стадіоні «Автомобіліст» можна було відчути всю напругу цього протистояння.

Обидва колективи почали гру надактивно, стартові хвилини не давали вболівальникам на трибунах сумувати ні на мить. Ужгород намагався провести швидкий гол. І їм це вдалося. Після декількох небезпечних моментів за участі Пиняшка, на 5-й хвилині, після подачі в штрафну команди з Дідова, Гегедош в один дотик завершує цю атаку. 1:0.

Гості виявились не готовими до такого стартового штурму, що вилилось для них в негативний результат. Після швидкого голу футболісти з обласного центру навіть не думали збавляти обертів. Вони все частіше і частіше нависали над воротами суперника. Але підопічні Іштвана Гіді гідно справлялися з цим натиском. І вже потроху старались розгортати свої атаки. Так на 10-й хвилині нападник Дийдо пробиває по воротам з 25-ти метрів, але значно вище. Одразу за 5 хвилин стрімка атака правим флангом закінчилась подачою в штрафний майданчик Ужгорода але захисники нівелювали загрозу. Після цього небезпечні моменти з’являлись тільки біля воріт гостей.

Трибуни шалено підтримували команду з Ужгорода і це просто змушувало господарів атакувати ще більше. Підопічним Іштвана Гіді нічого не залишалось, як грати другим номером і шукати щастя на грі в контратаках.

Надовго м’яч на половині ужгородців не затримувався, господарі відразу створювали гостроту біля чужих воріт. Нечисленні атаки Дийдо бажаного результату не приносили. Так на 25-й хвилині футболісти з Дідова заробили право на штрафний, але скористатись цим вони не змогли. Підопічні Івана Шанти з відповіддю не забарились, на 30-й хвилині Реплюк прокинув м’яч повз Славіка, але захисник страхує свого голкіпера і вибиває круглого з порожніх воріт. Цей момент супроводжувався неприємним зіткненням Реплюка та Славіка, але все обійшлось. На 38-й хвилині вже Гегедош підстеріг захисника гостей на помилці і виходив на рандеву з голкіпером, але за Славіка зіграла поперечка.

У протилежних воротах відверто сумував Лютнянський. Вся гра в першому таймі розгорталась біля воріт Дийдо.
Гегедош, відтіснивши корпусом захисника гостей, подавав в штрафний майданчик, але Реплюк не зміг завдати акцентованого удару і м’яч проходить біля стійки. Одразу в наступній атаці Бако, на підступах до штрафної суперника, красиво розвернувся і завдав удару, Славік парирував.

Під кінець тайму гостям вдалась хороша атака, простріл з правого флангу мало не зрізає у свої ворота Котьо. Одразу  після цього ужгородці розгорнули небезпечну атаку, яка закінчилась ударом Пиняшка, але Славік на місці. На цьому головний арбітр зустрічі дає свисток про закінчення першого тайму.  

Після насиченого першого тайму вболівальники мали надію побачити таку ж гру у таймі другому, але команди продемонстрували абсолютно протилежний футбол.

Другий тайм почався з частих атак Ужгорода, які закінчувались не точним ударами. На 49-й хвилині Реплюк вривається в штрафну, обігравши трьох, але до удару не дійшло, Славік забирає м’яч. Гра дедалі більше переміщалась в центр поля із в'язкою боротьбою за м’яч, що не давало командам показати вболівальникам весь свій атакувальний арсенал.

На 65-й хвилині футболісти з Дідова заробили право на кутовий. Після подачі, Лютнянський необачно зіграв на виході, але нападник гостей не скористався таким подарунком. Час від часу підопічним Іштвана Гіді вдавались хороші атаки, але довести їх до логічного завершення вони не змогли.

Другий тайм ознаменував собою боротьбу в центрі поля. Постійні прориви Пиняшка результатів не приносили. Під кінець тайму Ужгород взяв під контроль м’яч і не давав розгортати атаки своєму супернику. І команди вже просто догравали зустріч поки рефері не сповістив про завершення гри.

Таким чином Ужгород реабілітовується від недавньої поразки у Суперкубку Закарпаття і голосно заявляє про свої чемпіонські амбіції.


Арбітри: Гецко С., Сімку А., Алмаші С.
Делегат – Жбора Г.В.

м.Ужгород, глядачів 500
 
ФК «Ужгород» – ФК «Дийдо» 1:0

Гол: Гегедош, 5.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1082 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: