Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мінімум при максимумі можливостей (ФОТО)
16:23
Мінімум при максимумі можливостей (ФОТО)
Про те, як край мінеральної води відпустив гостей із Тячівщити майже з миром, дізнавайтесь далі.

Мінімум при максимумі можливостей (ФОТО) У цьому поєдинку зустрічались потенційні суперники за позиції під сонцем. Обидва колективи працюють на перспективу для дорослих команд свого регіону, тому фанам було цікаво побачити їх у очному протистоянні. Стартові хвилини трохи активніше провели гості, які могли повести в рахунку уже на 3-й хвилині за наслідками атаки лівим флангом. На її завершенні Андришин цілив у дальній верхній кут і мяч рикошетом від опонента полетів у сантиметрах над правою девяткою. Через чотири та сім хвилин відповідно, на завершеннях наступальних дій по центру, відбулись два виходи Кепеша на воротаря. Першого разу Віктор не зміг як слід пробити, та в другому епізоді виправився й вколотив у лівий кут – 1:0. Ще через дві хвилини Кепеш замкнув на дальній стійці простріл від Романа з лівого флангу й влучив у правий кут. Чопик зреагував.

На 21-й хвилині команда з Тячівщини втратила дуже хорошу нагоду вирівняти ситуацію. Береш навісив зі штрафного з правого флангу майже від центральної лінії на ближній край карної зони суперника на Драгуна, а Юрко головою скинув вперед та лівіше на Андришина. При цьому Молнар уже вибіг з воріт і нічим не міг зарадити в цій ситуації. Василь міг переправляти м'яча фактично в порожні ворота, та пробив повз праву стійку, змусивши своїх фанів, які приїхали через три-чотири райони, щоб його підтримати, схопитись за голову від розпачу.

Після цього господарі змогли збільшити свою перевагу, коли на верхову передачу від Сокирка з правого флангу на дальній стійці відгукнувся Кепеш і скинув у центр, на ділянку перед лінією воротарського майданчика, де Фізер додав мяч у лівий кут без шансів для воротаря на відбиття – 2:0. Та місцеві час від часу спалахуючі зірочки після цього самі повернули інтригу на трибуни, після того як захисники та воротар не порозумілись біля своїх воріт. Цим сповна скористався Бойко, який вигриз від них мяч і влучив під праву стійку порожніх, як гра опонентів у тому епізоді, воріт.

Другий тайм пройшов за ще більшої переваги господарів, та для них цей відрізок часу став скоріше періодом невикористаних можливостей до цільком реального розгрому. На 39-й хвилині Сокирко завершив атаку правим флангом влучним ударом із восьми метрів із досить гострого кута. Чопик відбив. Кепеш опинився саме там по центру й міг, із вбивчої позиції метрів з пяти, додати мяч у сітку другим темпом, та трохи розминувся з ним. Через три хвилини Сокирко завершив пострілом у ближній кут нову хвилю наступу правим краєм. Та й цього разу вільхівський Іван знову зреагував, відбивши мяч ногою.  Ще через пять хвилин Фізер завдав дуже підступного удару з 25-ти метрів. Чопик можливо й не міг зреагувати, та мяч полетів поруч із лівою стійкою.

На 49-й хвилині полянці вчергове прорвались по центру й Фізер середнім пасом вивів Кепеша на вбивчу ударну позицію з десяти метрів, та Віктор пробив у сантиметрах вище поперечини. На останній 70-й хвилині Чечер також міг збільшити перевагу своєї команди, коли завершив наступ по центру ударом в лівий кут. Та Чопик зреагував і зберіг мінімальний розрив у рахунку – 1:2. Молоді «Поляни» спочивати на лаврах не доводиться, бо вже 18-го червня на них очікує важка виїзна битва проти чемпіона, де навіть нічия буде вартувати розгромної перемоги над іншими опонентами. У їх однолітків із «Вільхівців» не менш складне випробування в домашньому двобої зі злою до самих кінчиків нервових закінчень молодою «Бужорою», яку змусило червоніти на полі в Іршаві м’яко кажучи юнацький колектив, який не претендує на зірку з неба, ФК «Середнє». Тому поранений бронзовий призер прагнутиме сатисфакції вже у Вільхівцях.


Арбітр – Вадим Рубей,
Асистенти – Тарас Шопа та Михайло Райда,
Делегат ФФЗ – Іван Староста,

10 червня, с. Поляна, стадіон Полянської об’єднаної територіальної громади, хмарно з проясненнями, часом дощ і гроза, 100 глядачів,

«Поляна» – «Вільхівці» – 2:1 (2:1),

Голи: Кепеш, 10, Фізер, 27 – Бойко, 32.

«Поляна»: Дмитро Молнар, Василь Фізер, Мирко Сичик, Валентин Поцко, Василь Стегура (Мирко Молнар, 56), Іван Фізер, Павло Шелельо (Вадим Стеблей, 63), Юрій Чечер, Віктор Кепеш, Вадим Сокирко, Влад Роман (Дмитро Куля, 69),
Запасні: Михайло Фількорн, Максим Бочко,
тренер – С. Зозуля,

«Вільхівці»: Іван Чопик, Василь Андришин, Василь Габор, Кевін Воцанець, Юрій Драгун, Іван Бойко, Євген Грусбергер, Василь Глухов, Василь Береш, Денис Марко, Дмитро Бенчак (Андрай Демида, 36),
Запасні: Роман Гатько, Арман Апіян, Михайло Роман, Едуард Борисловський, Михайло Габорець,
тренер – Юрій Болог,

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1203 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: