Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Міжнародний товарняк берегівчан
22:43
Міжнародний товарняк берегівчан
В суботу 16 серпня команда з Берегова провела товариську зустріч із збірною невизнаної офіційною Румунією угорської автономії Секеїв.

В суботу 16 серпня команда з Берегова провела товариську зустріч із збірною невизнаної офіційною Румунією угорської автономії Секеїв.

Футболісти невизнаної у Європі автономії вперше вийшли на власне поле для того, щоб провести товариську футбольну зустріч із представниками із Закарпаття.

Секейська збірна є членом міжнародної футбольної організації під назвою N.F.-Board, куди входять команди з автономій та невизнаних країн.

Секейська футбольна асоціація наголошує, що мова йде про аматорський та аполітичний спортивний захід. Про це заявив тренер Золтан Якоб, який є одночасно і головою організації Румунії з футзалу.

Матч пройшов у спокійно, як і має бути в товариських зустрічах. Трибуни блуи майже повністю заповнені глядачами, які зібрались, щоб побачити важливу історичну подію в становленні футбольної збірної автоноиії Секеїв. ФК Берегово складалося з гравців, які виступають в берегівських командах Берегсас, В. Бийгань та інші.

Гра завершилась з рогромним рахунком 5:0 на користь дебютантів. Попри такий неприємний результат, наші гравці здобули досвід міжнародних ігор і надалі будуть підтримувати контакт з цією новоствореною командою.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: