Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Молодь «Говерли» провела поєдинок з однолітками «Карпат»
11:59
Молодь «Говерли» провела поєдинок з однолітками «Карпат»
Mолодіжний склад «Говерли» зіграв перший товариський матч в Чопі проти молодіжного складу львівських «Карпат».

Mолодіжний склад «Говерли» зіграв перший товариський матч в Чопі проти молодіжного складу львівських «Карпат», який проводить збори на Ужгородщині.

У першому таймі наставник «говерлян» Михайло Іваниця виставив на поле основний склад. Тож перша сорокап’ятихвилинка вийшла доволі цікава, насичена боротьбою на кожній ділянці поля. Відкрити рахунок нагоду мали як гості, так і господарі. Однак, на перерву команди пішли без забитих голів. В другій половині зустрічі в обох командах відбулися ротації. В ужгородців на поле вийшли гравці, які перебувають на перегляді. Саме через незіграність наших футболістів малюнок гри відчутно змінився на користь «карпатівців», які заволоділи ініціативою. А в одній з атак зуміли забити єдиний переможний гол.

Після завершення матчу наставник закарпатців Михайло Іваниця дав короткий експрес-коментар товариського поєдинку:

- Сьогодні ми в двох таймах випустили різні склади. У першому таймі хлопці відіграли досить непогано, старалися виконувати ті тренерські настанови, які від них вимагав. У другій половині зустрічі випустив гравців, які в нас на перегляді, серед яких багато молодих футболістів 1996 року народження, оцінили їх можливості. Тож завдання перемогти перед ними не ставили, більше цікавило їх мислення, розуміння футболу. Багатьох з них взяли на замітку й дамо можливість себе проявити на тренуваннях та наступних спарингах.

«Говерла» (Ужгород) - «Карпати» (Львів) – 0:1 (0:0)

Нагадаємо, що 29 червня ужгородці проведуть черговий спаринг на ужгородському «Авангарді» проти луцької «Волині». Початок о 18.00. А 1 липня зіграють проти столичного «Арсенала».

Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 940 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: