Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Молодь «Говерли» впевнено пройшла до фіналу
01:04
Молодь «Говерли» впевнено пройшла до фіналу
Боротьба в цьому двобої тривала тільки до середини 1-го тайму.

У неділю, 9 березня, в смт Кольчино, що на Мукачівщині, відбувся півфінальний поєдинок «Зимової першості Закарпаття» 2014 року між юніорським складом ужгородської «Говерли» та міжгірською «Верховиною».

Боротьба в цьому двобої тривала тільки до середини 1-го тайму. У першій половині матчу ужгородці мали перевагу, як у володінні м’ячем – близько 53 на 47 %, так і за ударами – 11:1 та влучаннями в площину – 5:1. Найчастіше говерляни атакували по центру, а решту – рівноцінно обома флангами. Найактивнішими під час їх наступу були Ряшко, Гей та Курта. Помітними були також Гагун, Вагін, Смокоровський та Ковчар. Ряшко завдав 4 удари та 1 раз асистував партнеру. Курта пробив тричі, а Ботвинник – двічі. Гей та Гагун завдали по одному удару та стільки ж асистували партнерам.

На 19-й хвилині ужгородці реалізували одну зі своїх нагод. Гей випередивши опонентів був першим на підборі – 1:0. У решті епізодів добре діяв міжгірський воротар О. Красняник.

«Верховина» майже половину атакувальних дій створила правим флангом, а решту – лівим краєм та по центру. Найактивнішими в нападі були Пуга, Мушка та Яргін. Єдиний їхній влучний постріл стався на 4-й хвилині, коли Пуга вистрілив під поперечину. Бендер не без трудношів відбив.

В 2-му таймі перевага «Говерли» у володінні м'ячем суттєво зросла – приблизно 60 на 40 %. Підопічні Слюсара переважали опонентів як за ударами – 8:1, так і за влучаннями в площину – 5:1. Майже половину атакувальних дій 2-ї половини гри ужгородці провели по центру, понад третину – правим та майже чверть – лівим флангами. Найактивнішими у них були Курта та Хоменко. Помітними були також Русин, Ряшко, Гагун, Огар, Добровольський та Шведюк.

На 40-й хвилині Курта, влучним ударом у лівий кут, завершив чергову атаку по центру – 2:0. На 46-й хвилині результативною стала атака по центру з переведенням на правий фланг. На її завершенні Русин прострілив на Ряшка, який зумів красивим ударом влучити у дев'ятку довівши рахунок до розгромного – 3:0. Через 5 хвилин відбулась ще одна результативна атака по центру. На її завершенні Огар вивів на ударну позицію Курту. Сергій свій шанс використав вколотивши шкіряну кулю у ворота, тим самим оформив дубль – 4:0. У решті епізодів у поті чола на руйнування атак опонентів працювали міжгірський воротар та його партнери Гнепа, Д. Яргін, Пуга та Мандзюк.

«Верховина» в 2-му таймі дуже зрідка переходила центральну лінію поля. Найактивніше на атаку працювали Є. Яргін, Пуга, Мушка, Медулич та Д. Яргін. Найбільший шанс відзначитись у міжгірців був на 69-й хвилині. Піндзур зробив навісну передачу на голову Пуги, який переправив м'яч у рамку воріт. Погоріляку вдалось відбити шкіряну кулю. На добиванні першим опинився Є. Яргін, та його випередили захисники. 

Відтак, юні говерляни впевнено перемагають та крокують до фіналу зимовго кубка. 

«Говерла (U-19) – «Верховина» – 4:0 (перший тайм 1:0)

Голи: Гей, 19, Курта, 40, 51, В. Ряшко, 46

«Говерла»: Андрій Бендер, Олександр Ковчар, Микола Ількович, Михайло Ряшко, Роберт Смокоровський, Віктор Ряшко, Ігор Вагін, Роман Ботвинник, Роман Гагун, Віктор Гей, Сергій Курта

Запасні: Олексій Шведюк, Іван Русин, Володимир Варваринець, Станіслав Котьо, Роман Огар, Євген Добровольський, Олексій Хоменко

Головний тренер – Валентин Слюсар

«Верховина»: Олександр Красняник, Юрій Красняник, Василь Гнепа, Олександр Медулич, Ігор Фурдь, Іван Блецкан, Іван Мушка, Євген Яргін, Денис Яргін, Ігор Лолин, Володимир Пуга

Запасні: Едвард Піндзур, Анатолій Мандзюк, Василь Манджос, Анатолій Садков

Головний тренер – А. Садков

Арбітр – Михайло Митровський, 1-й ассистент – Валерій Шкура, 2-й асистент – Юрій Шимон, інспектор матчу – Василь Козик.
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 893 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: