Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Молоді середнянці виривають 3 очки в "Севлюша" (ФОТО)
08:54
Молоді середнянці виривають 3 очки в "Севлюша" (ФОТО)
У юнацькій першості обидві команди йдуть у лідерах.

У юнацькій першості обидві команди йдуть у лідерах.

Перед звітним туром "Севлюш" очолював таблицю, а "Середнє" відставало на один бал і посідало третє місце. Тож глядачі, яких зібралось немало на трибунах очікували сильної безкомпромісної гри.

Гості з самого початку старалися комбінувати в середині поля і за допомогою швидких флангів створювати небезпеку біля чужих воріт. Одна з таких атак вже на початку гри стала результативною, з правого флангу швидкісний Симчо вибіг на самотнього голкіпера і катнув повз нього. Виноградівці намагалися збити темп, який набрали гості, які вміло контролювали як м’яч так і гру вцілому. Ближче екватору першого тайму севлюшці почали вирівнювати гру, в цьому допоміг їм реалізований пенальті на 22 хвилині за гру рукою захисника гостей у своїй штрафній. Гості і надалі по-справжньому вели гру та не вистачало ударів по воротах.

На другий тайм не зміг вийти основний воротар середнянців, оскільки в одному з епізодів зазнав травми руки. Господарі немов би відчули слабе місце у команді гостей і почали більше бити з дальньої дистанції та грузити м’яч в штрафну. Та резервний голкіпер не підвів і впевнено відстояв весь тайм. Виноградівці виконали багато небезпечних стандартів і здавалося що гол у їх виконанні назріває, та переможний м’яч забити вдалося, все ж таки, гостям. Вже за декілька хвилин до завершення матчу, після подачі кутового м’яч відлітає за межі штрафної де його підхопив один з лідерів середнянських юнаків Фещук і обігравши на своєму шляху чотирьох захисників вийшов на самотнього голкіпера і пробив його.

Відтак, завдяки виїзній перемозі Середнє опускає Севлюш на третю сходинку, а самі піднімаються на друге місце.

Юнаки: ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Середнє» 1:2

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 832 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: