Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Молодіжка та дубль "Минаю" зазнають поразок у Львові
20:21
Молодіжка та дубль "Минаю" зазнають поразок у Львові
В рамках пропущеного І туру вони сьогодні, 11 жовтня, зіграли із однолітками з ФК «Львів».

Молодіжка та дубль На жаль, 19-річні «минайці» знову поступилися на виїзді. В рамках пропущеного І туру вони сьогодні, 11 жовтня, зіграли із однолітками з ФК «Львів». І вже втретє поспіль програли з мінімальним рахунком – цього разу 0:1.

Матч відбувся у місті Лева, на стадіоні «Скіф». Підопічні Івана Кульчицького розпочали грали практично на тих же швидкостях, що і господарі. І цілий перший тайм була рівна боротьба. Наша команда основну загрозу у воріт «Львова» створювало зі стандартів. На жаль, не вдало.

Як і невдало виніс мяча зі своєї штрафної голкіпер «Минаю» Денис Васютик наприкінці першого тайму. Він потрапив у суперника, а той скористався моментом та перекинув м’яча у ворота – 1:0.

У другому таймі закарпатці заграли більш рішуче – вигравали підбори, збільшували темп, комбінували в атаці. Проте не вистачало то останнього точного пасу, то фінального удару.

Хороший момент зрівняти рахунок був на 58-ій хвилині, але форварду гостей зовсім трохи не вистачило аби переправити з 9 метрів м’яча у ворота – попав у воротаря.

Турбували ми голкіпера і далі зі стандартів. Але цього разу вперше наша команда так і не відзначилася – «львівяни» грамотно зіграли і в обороні, і на підступах до неї.

У підсумку у Львові очок не здобули. Наступна гра – з однолітками з «Маріуполя».

«Львів» U19 - «Минай» U19 1:0

Голи: Боберський, 45. 


Розгромної поразки зазнав «Минай» U-21 у перенесеному матчі зі «Львовом». Закарпатці пропустили відразу 6 голів, натомість жодного не забили. Це вже третя поспіль поразка наших дублерів.

В таких матчах, як кажуть футбольні експерти, все пішло не так вже з перших миттєвостей. На другій хвилині матчу наші хлопці втратили м’яча в центрі, а потім проґавили прорив форварда господарів лівим флангом – перша атака і 1:0.

Звісно, такий початок не додав настрою підопічним Ігоря Ощипка. Натомість «львів’яни» почали грати ще розкутіше та агресивніше – як наслідок пропускаємо вже з протилежного флангу.

Наша команда навіть за таких обставин намагалася повернути контроль за грою. Проте якщо і володіли м’ячом та намагалися атакувати, то у чужій третині поля  не вистачало останньої передачі чи фінального удару.

Натомість з’являлися вільні зони у власному захисті, чим користувалися господарі. Третій гол вони забили з пенальті – сфолив у своїй штрафній голкіпер Таран.

На другий тайм закарпатці вийшли з рішучістю змінити хід матчу, проте 4 гол морально добив «минайців». Знову господарі скористалися провалами в обороні.

Наша команда за такого рахунку намагалися забити бодай раз, проте це був не наш день. А у останній 5-ти хвилинці пропустили ще двічі – з кутового  та з контратаки.

У підсумку 6:0. Стільки ж пропускали і у грі з «Динамо», стільки пропустили і зі «Львовом». Проте такий результат не має сильно розчаровувати вболівальників. Без поразок не буває перемог.

Наступну гру «Минай» U-21 зіграє вдома із однолітками з «Маріуполя».
 
«Львів» U21 - «Минай» U21 6:0

Голи: Нич, 2, Ременяк, 19, Чір’як, 37, Вичіжанін, 51, Оберман, 84, Малашевський, 88

«Львів»: Пеньков, Савошко, Оберман, Григоращук, Брама (Топчій), Сабіно, Демків (Малашевський), Ременяк (Гураль),  Вичіжанін (Бахмат), Нич (Бекерський), Чір’як

«Минай»: Таран (Гумметов), П. Луців, В.Луців, Сягровський (Ромашев), Шевченко (Чистяк), Кашперук, Куртанич (Сахно), Шпак, Федоров, Скала (Навроцький), Гукасян

Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 586 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: