Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Молодший "Медвідь" міцніший (ФОТО)
13:16
Молодший "Медвідь" міцніший (ФОТО)
Про події в центральному матчі 11-го туру в Західної зони серед юнаків дізнавайтесь далі.

Молодший
Цей провідний матч туру до всього ще й вважався досить конкурентним, тому розгрому очікували тільки найбільші новодавидківські оптимісти. Утім, зірочки господарів розпочали дуже жваво й досить швидко втілили свою територіальну перевагу в реальну. Уже на 7-й хвилині рахунок міг змінитись, коли на завершенні атака лівим флангом зі зміщенням до центру Бурак віддав правіше на Кузьму й Олександр метрів із восьми влучив у ближній кут. Попович відбив кулаками й з другої спроби забрав до рук. Та одна з наступних схожих атак тим же краєм зі зміщенням вправо, за участю Гранчака, Бурака та двох Олександрів – Кузьми та Чоповді, завершилась ударом Кузьми метрів із двадцяти в лівий верхній кут. Попович вгадав напрямок, та все ж зумів дістати м’яч тільки з сітки воріт – 1:0.
 
Через чотири хвилини після пропущеного гості створили першу свою реальну нагоду забити. Куцик отримав дальню передачу на ділянці перед лінією штрафного майданчика й відкинув трохи назад на Лемака. Роман ударом метрів із 25-ти цілив у ліву дев’ятку, та м’яч полетів трохи вище поперечини. Ще через чотири хвилини на завершенні наступу по центру Олександр Кузьма відгукнувся на дальній пас і головою скинув на хід Чоповді. Олександр влучив у лівий кут, та Попович у падінні зумів відбити.
 
Однак, трохи згодом господарі таки зуміли подвоїти перевагу, коли на простріл Синковича з правого флангу в центрі штрафного майданчика відгукнувся Бурак і в один дотик переправив м’яч у сітку – 2:0. Через чотири хвилини навіс Бурака з кутового з правого флангу на дальній стійці ударом головою в правий кут замкнув Чоповді, та гостей від голу врятувала стійка. Після цього в наступній атакувальній дії Бурак метрів із восьми все ж вколотив м’яч у лівий кут, без шансів на відбиття, й оформив дубль – 3:0.
 
Другий тайм трохи активніше розпочали гості, які один раз таки зуміли продавити захист суперника по центру. Лемак середнім пасом віддав на одинадцять метрів на Куцика й Федір влучив у правий кут без можливостей на відбиття – 1:3. Протягом 44-ї хвилини відбулись дві атаки баш-на-баш. Спочатку Чоповді з гострого кута влучив у ближній лівий кут. Попович відбив. Й одразу за цим підопічні Михайла Свища знову прорвались по центру. Куцик коротко віддав вперед та трохи лівіше на Лемака. Роман метрів з десяти влучив у лівий кут, та Бурак, той що Юрко, зумів зреагувати.
 
Після цього господарі зуміли відновити попередню перевагу в рахунку, коли інший Бурак, той що Василь, завершив наступ лівим флангом результативним ударом у дальній кут й досяг особистого хет-трику – 4:1. Через дванадцять хвилин гості мали можливість уникнути розгрому, коли за наслідками атаки по центру Чейпеш пробив із середньої відстані. Хоча постріл Вадима заблокували, та Деяк метрів із дванадцяти ще раз додавав м’яч у лівий нижній кут. Юрій Бурак зумів відбити ногою й приніс своїй команді чергову, досить несподівану, як для рівня опонуючої сторони, розгромну перемогу.
 
Упевнена звитяга дозволила підопічним Федака зберегти місце в призовій зоні поточної таблиці. При цьому новодавидківці випередили принципового опонента «Нижній Коропець» й пішли на літню перерву в ранзі бронзового призера першого кола Західної зони.
 
 
Арбітр – Соболч Алмаші
Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
8 липня, с. Нове Давидково, стадіон «імені Ференца Медвідя», ясно та спекотно, 50 глядачів
 
«імені Ференца Медвідя» U 17 – «Велика Копаня» U 17 – 4:1 (3:0)
 
Голи: Олександр Кузьма, 12, Василь Бурак, 23, 30, 45 – Куцик, 38.
 
«імені Ф. Медвідя»: Юрій Бурак, Валентин Кушнір, Олександр Балаж, Вадим Сабадош, Владислав Кузьма, Андрій Бігарі, Ярослав Синкович, Василь Бурак, Олександр Чоповді, Вадим Гранчак, Олександр Кузьма,
Запасні: Габріел Строїн, Артур Пазуханич, Юрій Стець, Вячеслав Марущак, Олександр Сорока, Михайло Лукеча, Андрій Феделеш,
тренер – Василь Федак.
 
«Велика Копаня»: Юрій Попович, Ігор Неймет, Віталій Івась, Віталій Ткачук, Вадим Чейпеш, Федір Куцик, Владислав Корпош, Роман Лемак, Олександр Чорба, Алик Сірко (Іван Роспопа, 47), Андрій Деяк,
тренер – Михайло Свищо.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1011 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: